Maroutas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλησπέρα ρε παλικάρια. Έχει κάνεις διάθεση να βοηθήσει ρε παιδιά είμαι σε αδιέξοδο 😁 Κοιτάζω για νέα συσκευή γιατί της realme το gt νέο 2 που έχω έπεσε και έσπασε η οθόνη. Μπορώ να πάρω και με τιμολόγιο να γλιτώσω το φπα και κάποια χρήματα από την αρχική τιμή. Κοιτάζω περίπου στα 300€. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές μπορεί να μου ξεφεύγει και κάποια από ακόμη δεν την έχω πάρει χαμπάρι. Realme 14 pro plus Xiaomi Redmi note 14 pro plus Motorola edge 60 fusion Ίσως και κάνα poco. Βάλτε ρε παιδιά ένα χεράκι 😜
chios Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το 60 fusion αξίζει από αυτά που έβαλες, εγώ θα κοιτούσα και Samsung A56.
Maroutas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις μου πρότεινε ένας φίλος που δεν το είχα δει και έπαθα πλάκα με τα χαρακτηριστικά και γενικά λίγο που μπήκα και διάβασα το honor 200 . Με από φορολόγηση μου βγαίνει 205 ευρώ! Δεν το ξέρω καθόλου σαν τηλέφωνο δεν το έχω δει ποτέ από κοντά από χαρακτηριστικά όμως είναι φοβερό
chios Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Κακό δεν είναι και το honor, αλλά οι Samsung δίνει 6 χρόνια αναβαθμίσεις το honor αν θυμάμαι καλά 3. 1
tsimisde Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Από προσωπική εμπειρία, προτείνω Edge 60 Fusion. Μέχρι στιγμής, δηλώνω ικανοποιημένος, δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα, είναι ένα πολύ καλό all rounder κινητό, δεν θα το μετανιώσεις. Ίσως το λογισμικό σε ξενίσει, επειδή είναι πιο απλοϊκό συγκριτικά με αυτό της Realme, αν δεν έχεις όμως θέμα με αυτό, προχώρα....
aces Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Maroutas είπε . Κοιτάζω περίπου στα 300€. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές μπορεί να μου ξεφεύγει και κάποια από ακόμη δεν την έχω πάρει χαμπάρι. Realme 14 pro plus Xiaomi Redmi note 14 pro plus Motorola edge 60 fusion Ίσως και κάνα poco. Βάλτε ρε παιδιά ένα χεράκι 😜 Moto edge 60 fusion https://www.bestprice.gr/item/2160864772/motorola-edge-60-fusion-5g-8gb-256gb.html ή galaxy A56 https://www.bestprice.gr/item/2160449839/samsung-galaxy-a56-128gb.html για να έχεις κ παραπάνω ενημερώσεις λογισμικού. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα