geomrk Δημοσ. Σάββατο στις 07:24 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:24 πμ Σε 100αρα και εγω τα ιδια 😭 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,περιμενω εγκατασταση για οπτικη οποτε εχω κατι να ελπιζω στο κοντινο μελλον
tasanton Δημοσ. Σάββατο στις 10:41 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:41 πμ Θα σου πω όμως το εξής, που δείχνει ότι δεν είναι τόσο στα @@ τους, τουλάχιστον όχι ακόμα. α. Πριν λίγο καιρό μου έκαναν λέει δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας στα 100. Ήρθε τεχνικός τους, έλεγξε τι έλεγξε και κατέληξε ότι δεν θα συγχρονίσει καλά ο router, οπότε δώρο άδωρο. Μόνοι τους το έκαναν, δεν ζήτησα κάτι. β. Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στη χώρα, να μην πω στον πλανήτη, που να έχει δεχθεί τόσες πολλές κλήσεις επι τόσους πολλούς μήνες από τον ΟΤΕ, για αναβάθμιση σε οπτική. απεχουμε λίγο από την πλήρη απαξίωση
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 πμ 3 hours ago, geomrk said: Σε 100αρα και εγω τα ιδια 😭 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,περιμενω εγκατασταση για οπτικη οποτε εχω κατι να ελπιζω στο κοντινο μελλον α.μπορεις να το δωσεις βλαβη. β.σιγουρεψου οτι εξω πιανεις την ταχυτητα που εχεις και μεσα (το λεω μην φταιει η εσωτερικη σου καλωδιωση) λογω οτι εχεις πχ παραλλήλα (bridge taps). 11 minutes ago, tasanton said: Θα σου πω όμως το εξής, που δείχνει ότι δεν είναι τόσο στα @@ τους, τουλάχιστον όχι ακόμα. α. Πριν λίγο καιρό μου έκαναν λέει δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας στα 100. Ήρθε τεχνικός τους, έλεγξε τι έλεγξε και κατέληξε ότι δεν θα συγχρονίσει καλά ο router, οπότε δώρο άδωρο. Μόνοι τους το έκαναν, δεν ζήτησα κάτι. β. Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στη χώρα, να μην πω στον πλανήτη, που να έχει δεχθεί τόσες πολλές κλήσεις επι τόσους πολλούς μήνες από τον ΟΤΕ, για αναβάθμιση σε οπτική. απεχουμε λίγο από την πλήρη απαξίωση αναβαθμισεις παιζουν σε ολους γενικα και καταργουνται τα μικρα πακετα σιγα σιγα.παντα γινοταν και παντα θα γινεται αυτο.αν βεβαια δεν μπορεις να το υποστηριξεις θα σου εφαρμοσουν profile για να παιζεις πιο σταθερα. β.αν εχεις οπτικη ναι θα σε πρηξουν να πας εκει ή μπορει η βλαβη σου να αιωρειται για πολυ καιρο οποτε να "αναγκαστεις" να πας.σε φιλη μου που ειχε vdsl επαθε βλαβη ακομα μια φορα.αλλα αυτην την φορα ηταν 2 μηνες χωρις internet.της λεω εχεις οπτική? μου λεει ναι. της ειπα να κανει αιτηση και εκανε αιτηση ηρθαν τσακ μπαμ την συνδεσαν και ολα μια χαρα.και εχει γινει και αλλη φορα ακριβως το ιδιο μεσα στο ινσομνια. το να φτιαξεις πχ μια καλωδιακη στοιχιζει στον οτε οποτε γιατι να το κανει αν το σπιτι σου καλυπτεται απο fiber?
Kthulhou Δημοσ. Σάββατο στις 11:54 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:54 πμ inalan Κ άγιος ο Θεός, 24ευρώ χιλιάρα up/down (965) , ασχετο: ΔΕΗ ακόμα περιμένουμε, έχει σκάψει τα πάντα γύρω γύρω, είναι λες κ είμαστε στην Γάζα, πριν 6μήνες στρώσανε άσφαλτο, τώρα ε΄χει 3 κοψίματα από εργολάβους οπτικών κλπ..... οργάνωση μιλάμε !
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 μμ 13 hours ago, Kthulhou said: ασχετο: ΔΕΗ ακόμα περιμένουμε, έχει σκάψει τα πάντα γύρω γύρω, είναι λες κ είμαστε στην Γάζα, πριν 6μήνες στρώσανε άσφαλτο, τώρα ε΄χει 3 κοψίματα από εργολάβους οπτικών κλπ..... οργάνωση μιλάμε ! απειρες φορες το εχω δει αυτο.ειδικα εδω σε ενα δρομο 2-3 φορες στρωμενος και μετα απο ενα χρονο οπτικες στο full. 13 hours ago, Kthulhou said: inalan Κ άγιος ο Θεός, 24ευρώ χιλιάρα up/down (965) , ασχετο: ΔΕΗ ακόμα περιμένουμε, έχει σκάψει τα πάντα γύρω γύρω, είναι λες κ είμαστε στην Γάζα, πριν 6μήνες στρώσανε άσφαλτο, τώρα ε΄χει 3 κοψίματα από εργολάβους οπτικών κλπ..... οργάνωση μιλάμε ! και ξεχασα να πω οτι δυστυχως Inalan δεν εχει παντου. οπως και δεη δεν εχει ακομα παντου .και σε πολλες περιοχες δεν υπαρχει καν ftth απο καμια εταιρεια αλλα ακομε περισσοτερο περιοχες εν ετος 2025 που παιζουν με adsl ακομα. 1
Insignificant Δημοσ. Δευτέρα στις 10:44 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:44 μμ Να κάνω ένα update στο θέμα, έχουν περάσει μόλις 2 βδομάδες και η ταχύτητα έπεσε στα 57, 10μβιτ κάτω από τότε που άνοιξα το θέμα και 30μβιτ σε ένα μήνα περίπου από τότε που έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα. Μέχρι που θα φτάσει τελικά και τι έγινε μετά το καλοκαίρι που προκαλεί τόσο ραγδαία πτώση δεν φαίνεται πως θα μάθουμε. Το μόνο που μάθαμε είναι ότι δεν δέχονται σαν βλάβη αν δεν έχει πάνω από 2 disconnect την μέρα και δεν υπάρχει μείωση τιμής. Με αυτό το ρυθμό πάντως και εγώ adsl φαίνεται θα χω σε λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα