ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:11 μμ δεν γνώριζα την σελίδα αυτή και λέω να κάνω μια ερώτηση γιατί έπεσα στο φόρουμ από την έρευνα που προσπαθούσα να κάνω στο Google και μου έκανε ανακατεύθυνση εδώ . δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με υπολογιστές εμένα η ασχολία μου είναι καθαρά με το στοίχημα 😁 απλά χτες το βράδυ το pc έβγαλε κάτι καπνούς από πίσω και έπεσαν οι ασφάλειες κοινός έγινε κάποια ανατινάξη 😂 έφερα ηλεκτρολόγο και μου είπε να μην το ξανά βάλω στην μπριζα να το πετάξω και πήγα το πεταξα εκεί που ανακυκλώνουν ηλεκτρικές συσκευές😉 μην με ρωτάτε τι έχει μέσα το pc γιατί δεν έχω ιδέα από το τζάμι φαίνεται να γράφει GIGABYTE σε ένα κουτί τι είναι αυτό δεν ξέρω το μόνο που φαίνεται νομίζω ότι μπαίνει η μπριζα εκεί,τώρα πως λέγεται δεν γνωρίζω 🙄 και ένα άλλο πλακέ πράγμα που γράφει μόνο αυτό RTX και τίποτα άλλο !και ένα φως που έβγαινε όσο δούλευε από ένα στρογγυλό πράμα 🤔 άσχετος εντελώς . πάμε παρακάτω τώρα το pc το είχα πάρει γύρω στα 1250 ευρώ πριν 4 χρόνια και δούλευε πάρα πολύ καλά .τώρα δεν ξέρω τι το έπιασε τι συνέβη και έκανε ένα δυνατό μπαμ την ώρα που έγραφα της απόδοσεις στο στοίχημα και πετάχτηκα μέχρι επάνω λίγο φωτιά και μετά καπνοί βρωμαγε μιλαμε😶🌫️ τωρα επειδή έπιασα το στοίχημα 2 φορές σε δύο μέρες την μια 332 ευρώ και την δεύτερη 732 ευρώ μόνο με μισό ευρώ έκαστος σε κάθε δελτίο ξεχωριστά !έφτασα το χιλιάρικο και λέω να κάνω ένα άλλο pc αλλά δεν θέλω να πάω σε τεχνικό γιατί μου είπε 180 ευρώ ο άλλος μου είπε 200 και δεν θέλω να δώσω έξτρα λεφτά θα βγει ακριβό 🫢 είδα κάποια βιντεο στο ίντερνετ αλλά δεν πολύ κατάλαβα ποιο εξαρτήμα ταιριάζει με ποιο και γιατί . η χρήση που έκανα με το άλλο pc ήταν βίντεο ίντερνετ και κάποια παιχνίδια . τώρα δίνω 1200 ευρώ Μαξ ! αλλά χρειάζομαι και μόνιτορ γιατί δεν ανοίγει πλέον ούτε αυτό μετά το μπαμ .🤕 τι θέλω τώρα να μου πει κάποιος ειδικός στο θέμα των pc τι να πάρω και από που να το πάρω. έχω ένα φίλο που ξέρει μερικά πράγματα οπότε θα το κάνουμε μαζί βλέποντας βίντεο το χρειάζομαι άμεσα ευχαριστώ 1 λεπτό πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε δεν γνώριζα την σελίδα αυτή και λέω να κάνω μια ερώτηση γιατί έπεσα στο φόρουμ από την έρευνα που προσπαθούσα να κάνω στο Google και μου έκανε ανακατεύθυνση εδώ . δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με υπολογιστές εμένα η ασχολία μου είναι καθαρά με το στοίχημα 😁 απλά χτες το βράδυ το pc έβγαλε κάτι καπνούς από πίσω και έπεσαν οι ασφάλειες κοινός έγινε κάποια ανατινάξη 😂 έφερα ηλεκτρολόγο και μου είπε να μην το ξανά βάλω στην μπριζα να το πετάξω και πήγα το πεταξα εκεί που ανακυκλώνουν ηλεκτρικές συσκευές😉 μην με ρωτάτε τι έχει μέσα το pc γιατί δεν έχω ιδέα από το τζάμι φαίνεται να γράφει GIGABYTE σε ένα κουτί τι είναι αυτό δεν ξέρω το μόνο που φαίνεται νομίζω ότι μπαίνει η μπριζα εκεί,τώρα πως λέγεται δεν γνωρίζω 🙄 και ένα άλλο πλακέ πράγμα που γράφει μόνο αυτό RTX και τίποτα άλλο !και ένα φως που έβγαινε όσο δούλευε από ένα στρογγυλό πράμα 🤔 άσχετος εντελώς . πάμε παρακάτω τώρα το pc το είχα πάρει γύρω στα 1250 ευρώ πριν 4 χρόνια και δούλευε πάρα πολύ καλά .τώρα δεν ξέρω τι το έπιασε τι συνέβη και έκανε ένα δυνατό μπαμ την ώρα που έγραφα της απόδοσεις στο στοίχημα και πετάχτηκα μέχρι επάνω λίγο φωτιά και μετά καπνοί βρωμαγε μιλαμε😶🌫️ τωρα επειδή έπιασα το στοίχημα 2 φορές σε δύο μέρες την μια 332 ευρώ και την δεύτερη 732 ευρώ μόνο με μισό ευρώ έκαστος σε κάθε δελτίο ξεχωριστά !έφτασα το χιλιάρικο και λέω να κάνω ένα άλλο pc αλλά δεν θέλω να πάω σε τεχνικό γιατί μου είπε 180 ευρώ ο άλλος μου είπε 200 και δεν θέλω να δώσω έξτρα λεφτά θα βγει ακριβό 🫢 είδα κάποια βιντεο στο ίντερνετ αλλά δεν πολύ κατάλαβα ποιο εξαρτήμα ταιριάζει με ποιο και γιατί . η χρήση που έκανα με το άλλο pc ήταν βίντεο ίντερνετ και κάποια παιχνίδια . τώρα δίνω 1200 ευρώ Μαξ ! αλλά χρειάζομαι και μόνιτορ γιατί δεν ανοίγει πλέον ούτε αυτό μετά το μπαμ .🤕 τι θέλω τώρα να μου πει κάποιος ειδικός στο θέμα των pc τι να πάρω και από που να το πάρω. έχω ένα φίλο που ξέρει μερικά πράγματα οπότε θα το κάνουμε μαζί βλέποντας βίντεο το χρειάζομαι άμεσα ευχαριστώ δεν χωράνε οι φώτο
TopCLR Δημοσ. Τετάρτη στις 04:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:02 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε έφερα ηλεκτρολόγο και μου είπε να μην το ξανά βάλω στην μπριζα να το πετάξω και πήγα το πεταξα εκεί που ανακυκλώνουν ηλεκτρικές συσκευές😉 μην με ρωτάτε τι έχει μέσα το pc γιατί δεν έχω ιδέα... άσχετος εντελώς . ... το pc το είχα πάρει γύρω στα 1250 ευρώ πριν 4 χρόνια και δούλευε πάρα πολύ καλά .τώρα δεν ξέρω τι το έπιασε τι συνέβη και έκανε ένα δυνατό μπαμ την ώρα που έγραφα της απόδοσεις στο στοίχημα και πετάχτηκα μέχρι επάνω λίγο φωτιά και μετά καπνοί βρωμαγε μιλαμε😶🌫️ Το PC αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα που συνδέονται και λειτουργούν σαν σύνολο. α) Σωστά σου είπε ο ηλεκτρολόγος να μην το ξαναβάλεις στην πρίζα. Κακώς όμως σου είπε να το πας ανακύκλωση. Αν έδωσες 1250€ πριν 4 χρόνια όπως λες θα έπρεπε πρώτα να το ελέγξει κάποιος που γνωρίζει από PC και να βρει ποιο εξάρτημα/εξαρτήματα δεν λειτουργεί για να αντικατασταθεί. Δεν πετάς έτσι απλά 1250€ τετραετίας. β) Εννοείται οι τεχνικοί των 180€-200€ δεν είναι λύση (τουλάχιστον για την συναρμολόγηση που νομίζω πως αναφέρεσαι). Δεν γνωρίζω τι κοστολόγια έχουν οι τεχνικοί των PC αλλά ακόμα και για την διάγνωση και την επισκευή μου φαίνονται πολλά αυτά τα λεφτά. Ενημερωτικά αρκετά καταστήματα, αν επιλέξεις από αυτά όλα τα κομμάτια του PC, κάνουν συναρμολόγηση με πολύ μικρό κόστος. Για το σύστημα που θέλεις να κάνεις. Τα βίντεο, το ίντερνετ, το στοίχημα τα κάνει και το πιο απλό PC που μπορείς να φτιάξεις. Αν τα παιχνίδια που αναφέρεις δεν είναι κάποια απαιτητικά (π.χ. παιχνίδια μέσω facebook, παιχνίδια που παίζουν μέσα από Chrome/Firefox/Edge κλπ.) επίσης παίζουν με ένα απλό PC. Αν θέλεις γράψε ποια παιχνίδια είναι αυτά που θέλεις να παίξεις για να ξέρουμε τι απαιτήσεις έχουν. Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:03 μμ από TopCLR 2 1
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:58 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 04:58 μμ 45 λεπτά πριν, TopCLR είπε Το PC αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα που συνδέονται και λειτουργούν σαν σύνολο. α) Σωστά σου είπε ο ηλεκτρολόγος να μην το ξαναβάλεις στην πρίζα. Κακώς όμως σου είπε να το πας ανακύκλωση. Αν έδωσες 1250€ πριν 4 χρόνια όπως λες θα έπρεπε πρώτα να το ελέγξει κάποιος που γνωρίζει από PC και να βρει ποιο εξάρτημα/εξαρτήματα δεν λειτουργεί για να αντικατασταθεί. Δεν πετάς έτσι απλά 1250€ τετραετίας. β) Εννοείται οι τεχνικοί των 180€-200€ δεν είναι λύση (τουλάχιστον για την συναρμολόγηση που νομίζω πως αναφέρεσαι). Δεν γνωρίζω τι κοστολόγια έχουν οι τεχνικοί των PC αλλά ακόμα και για την διάγνωση και την επισκευή μου φαίνονται πολλά αυτά τα λεφτά. Ενημερωτικά αρκετά καταστήματα, αν επιλέξεις από αυτά όλα τα κομμάτια του PC, κάνουν συναρμολόγηση με πολύ μικρό κόστος. Για το σύστημα που θέλεις να κάνεις. Τα βίντεο, το ίντερνετ, το στοίχημα τα κάνει και το πιο απλό PC που μπορείς να φτιάξεις. Αν τα παιχνίδια που αναφέρεις δεν είναι κάποια απαιτητικά (π.χ. παιχνίδια μέσω facebook, παιχνίδια που παίζουν μέσα από Chrome/Firefox/Edge κλπ.) επίσης παίζουν με ένα απλό PC. Αν θέλεις γράψε ποια παιχνίδια είναι αυτά που θέλεις να παίξεις για να ξέρουμε τι απαιτήσεις έχουν. δύο παιχνίδια έπαιζα the last of us part 1 remastered και days gone remastered .τώρα είχα σκοπό να αγοράσω το part 2 του the last of us αλλά κάηκε το pc .επίσης παίζω world of tanks .τώρα π.χ εκανα 2 χρόνια να τερματίσω το days gone γιατί όπως είπα ασχολούμαι με το στοίχημα και το πάω πολύ σιγά τώρα τελείωσα το the Last το Σεπτέμβριο . ο ειδικός μου είπε έλιωσαν όλα και του έδωσα το κουτί να το πάει ανακύκλωση ! εντάξει μωρέ πάμε για κάτι καινούργιο !άμα πιάσω σήμερα και το ΟΥΕΦΑ μπορεί να ανεβάσω το ποσό ! μια πρόταση περιμένω να παραγγείλω και ρώτησα κάποια καταστήματα και μου λένε αναμονή 14 μέρες κάτι τέτοια ,εντάξει μωρε αλλά δεν ξέρω τι να πάρω τι ταιριάζει μου φαίνονται κινέζικα αυτά που λένε ψυκτρες πάστες που είδα κάτι βίντεο τι να βάλω εκεί πάνω τι κόλλα είναι αυτή π.χ απλά όπως βλέπουμε το βίντεο θα τα φτιάξουμε ελπίζω τουλάχιστον να μην κάνουμε καμία πατάτα στο τέλος από το βίντεο θα το δέσουμε τον υπολογιστή θα έχω και παρέα τα ανταλλακτικά μου λείπουν μόνο . το προηγούμενο pc τα έπαιζε όλα αυτά γιατί ο μάστορας τότε μου είχε βάλει μια πλακέτα μαύρη έξτρα μου έκανε κάποιες ρυθμίσεις και μετά τα έπαιζα όλα πριν δεν τα έπαιζε επίσης να αναφέρω ότι αυτό που παρατήρησα πριν την έκρηξη 🤯 ήταν θυμάμαι τι ξύλινο γραφείο να δονείται κατά κάποιο τρόπο και με το πόδι μου θυμάμαι που ακουμπούσε το κουτί το μυαρο εκειγε τσιμπουσε δονιζοταν παντός μολης είχα ακουμπήσει με το μάγουλο το γραφείο ένιωθα παράξενες δονήσεις σαν να χάνει ρεύμα ένα πράγμα διαρροή θα το έλεγα αν ταιριάζει ποιο καλά !και μετά από κάνα δυο μέρες τα πήρα στα χέρια .έτσι σαν να πετούσε ρεύματα από παντού ένιωθα τώρα αν αυτό λέει κάτι
ekkli Δημοσ. Τετάρτη στις 11:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:56 μμ Μπορείς να πας για κάποιο έτοιμο σύστημα από eshop πχ γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα να στήσετε υπολογιστή βλέποντας βίντεο για το πώς γίνεται. 1
TopCLR Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, ekkli είπε Μπορείς να πας για κάποιο έτοιμο σύστημα από eshop πχ γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα να στήσετε υπολογιστή βλέποντας βίντεο για το πώς γίνεται. Μπορεί να επιλέξει τα κομμάτια που θέλει από το e-shop και να του το συναρμολογήσουν με 7€! Τα έτοιμα συστήματα από τα διάφορα μαγαζιά (e-shop, Πλαίσιο κλπ.) έχουν ένα μειονέκτημα. Δεν είναι όλα τα τα εξαρτήματά τους καλά/ποιοτικά και δεν είναι η καλύτερη επιλογή αυτών. Παράδειγμα το τροφοδοτικό τους, είναι από τα "αφανή" κομμάτια σε αυτές τις συνθέσεις (= συνήθως δεν αναφέρεται ποιο ακριβώς είναι) και συνήθως είναι κάποιο φθηνό, χαμηλής ποιότητας. Στις 24/9/2025 στις 4:58 ΜΜ, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε μια πρόταση περιμένω να παραγγείλω και ρώτησα κάποια καταστήματα και μου λένε αναμονή 14 μέρες κάτι τέτοια ,εντάξει μωρε αλλά δεν ξέρω τι να πάρω τι ταιριάζει μου φαίνονται κινέζικα αυτά που λένε ψυκτρες πάστες που είδα κάτι βίντεο τι να βάλω εκεί πάνω τι κόλλα είναι αυτή π.χ απλά όπως βλέπουμε το βίντεο θα τα φτιάξουμε ελπίζω τουλάχιστον να μην κάνουμε καμία πατάτα στο τέλος από το βίντεο θα το δέσουμε τον υπολογιστή θα έχω και παρέα τα ανταλλακτικά μου λείπουν μόνο . Δυστυχώς τα καταστήματα δεν διαθέτουν όλα τα κομμάτια σε στοκ και θα πρέπει να περιμένεις για να πάρεις αυτά που θέλεις. Το να επιλέξεις τα άμεσα διαθέσιμα είναι μια λύση αλλά πολύ πιθανό θα καταλήξεις με κομμάτια που δεν είναι άμεση επιλογή σου και θα πληρώσεις και παραπάνω. Μιας και αναφέρθηκε το e-shop. Κουτί: DEEPCOOL CC560 V2 με 52,90€ Τροφοδοτικό: ENERMAX REVOLUTION III 750W ERV750G-AHG-MAC με 84,90€ Μητρική: MSI B650 GAMING PLUS WIFI D5 με 144,80€ Επεξεργαστής: RYZEN 5 7600X με 171,40€ Ψήκτρα επεξεργαστή: ARCTIC FREEZER 36 BLACK με 32€ Μνήμες: PATRIOT VIPER VENOM 32GB (2X16GB) DDR5 6000MHZ CL30 PVV532G600C30K με 94,50€ Δίσκος: TEAMGROUP MP44 1TB NVME TM8FPW001T0C101 με 64,28€ Κάρτα γραφικών θα πάρεις κάποια Radeon RX 9060XT 16GB (από ~370€) ή αν ανεβάσεις τα λεφτά, μια RTX 5060ti 16GB από ~430€. Πρόσεξε, θα πάρεις την έκδοση με τα 16GB, μην επιλέξεις κάποια με 8GB. Αυτά τα κομμάτια συμπληρώνουν ένα πύργο (κουτί) υπολογιστή. Για οθόνη: LG ULTRAGEAR 27GS75Q-B 27'' με 189€. Σημείωση: Χρεώνουν 0,50€ για την εκτέλεση παραγγελίας και (νομίζω) 7€ για την συναρμολόγηση. Το μόνο που μένει είναι να περάσετε με τον φίλο σου τα Windows, τα προγράμματα και τα παιχνίδια που θέλεις. Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:10 μμ από TopCLR 3
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:36 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 05:36 μμ 55 λεπτά πριν, TopCLR είπε Μπορεί να επιλέξει τα κομμάτια που θέλει από το e-shop και να του το συναρμολογήσουν με 7€! Τα έτοιμα συστήματα από τα διάφορα μαγαζιά (e-shop, Πλαίσιο κλπ.) έχουν ένα μειονέκτημα. Δεν είναι όλα τα τα εξαρτήματά τους καλά/ποιοτικά και δεν είναι η καλύτερη επιλογή αυτών. Παράδειγμα το τροφοδοτικό τους, είναι από τα "αφανή" κομμάτια σε αυτές τις συνθέσεις (= συνήθως δεν αναφέρεται ποιο ακριβώς είναι) και συνήθως είναι κάποιο φθηνό, χαμηλής ποιότητας. Δυστυχώς τα καταστήματα δεν διαθέτουν όλα τα κομμάτια σε στοκ και θα πρέπει να περιμένεις για να πάρεις αυτά που θέλεις. Το να επιλέξεις τα άμεσα διαθέσιμα είναι μια λύση αλλά πολύ πιθανό θα καταλήξεις με κομμάτια που δεν είναι άμεση επιλογή σου και θα πληρώσεις και παραπάνω. Μιας και αναφέρθηκε το e-shop. Κουτί: DEEPCOOL CC560 V2 με 52,90€ Τροφοδοτικό: ENERMAX REVOLUTION III 750W ERV750G-AHG-MAC με 84,90€ Μητρική: MSI B650 GAMING PLUS WIFI D5 με 144,80€ Επεξεργαστής: RYZEN 5 7600X με 171,40€ Ψήκτρα επεξεργαστή: ARCTIC FREEZER 36 BLACK με 32€ Μνήμες: PATRIOT VIPER VENOM 32GB (2X16GB) DDR5 6000MHZ CL30 PVV532G600C30K με 94,50€ Δίσκος: TEAMGROUP MP44 1TB NVME TM8FPW001T0C101 με 64,28€ Κάρτα γραφικών θα πάρεις κάποια Radeon RX 9060XT 16GB (από ~370€) ή αν ανεβάσεις τα λεφτά, μια RTX 5060ti 16GB από ~430€. Πρόσεξε, θα πάρεις την έκδοση με τα 16GB, μην επιλέξεις κάποια με 8GB. Αυτά τα κομμάτια συμπληρώνουν ένα πύργο (κουτί) υπολογιστή. Για οθόνη: LG ULTRAGEAR 27GS75Q-B 27'' με 189€. Σημείωση: Χρεώνουν 0,50€ για την εκτέλεση παραγγελίας και (νομίζω) 7€ για την συναρμολόγηση. Το μόνο που μένει είναι να περάσετε με τον φίλο σου τα Windows, τα προγράμματα και τα παιχνίδια που θέλεις. είδα όλα τα μηνύματα σας ευχαριστώ πολύ τα έχω παραγγείλει όλα μέσω σκρουτζ τώρα έκανα καλά δεν ξέρω γράφει 1 Οκτωβρίου θα τα έχω . πρέπει να προσέξω κάτι ακόμα ? χτες εποσα ΟΥΕΦΑ οπότε το μπάτζετ ανεβαίνει !😅 τώρα αυτό το 16 όπου λέτε τι συμβολίζει και είναι τόσο σημαντικό ? πάντως όπως και να έχει έχω παραγγείλει αυτό το 9060 16 ακριβούτσικο αλλά μια φορά τα παίρνεις θέλω να πιστεύω να τονίσω η παραγγελία αρχικά έγινε από το eshop έχω ξανά πάρει διαφορά αλλά προϊόντα και είχα καλή εμπειρία ποιο παλιά ....αλλά ....μου είπανε φίλοι και γνωστοί αλλά και αυτοί στο κατάστημα πως θα καθυστερήσει τουλάχιστον 20 μέρες μπορεί και παραπάνω .μετά έψαξα στο σκρουτζ και τα βρήκα όλα με άμεση παράδοση στης 1 Οκτωβρίου όλα τα προϊόντα ! ακύρωσα στο eshop την παραγγελία καλά έκανα η όχι πείτε μου τι να περάσουμε ?Windows που ?και πως τα περνάνε αυτά και από που τα βρίσκουμε ?🤔
sattack Δημοσ. Πέμπτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:36 μμ Καλα έκανες! Windows, σε κάποιο αλλο pc θα φτιάξεις ενα usb στικ εγκατάστασης Windows 11pro. Θα ξεκινήσεις στο νεο σου pc την εγκατασταση απο αυτο το usb στικ, και εκει στην αρχή που σου λεει να βαλεις τον κωδικό, θα πατήσεις την απάντηση που λεει: "δεν εχω κωδικο, θα τον βαλω αργοτερα". Όταν εγκατασταθουν τα windows, μετα θα κατεβάσεις και θα εγκαταστήσεις το office 365. Αφού τα εχεις αυτα εγκτεστημενα, κανε google τις λεξεις: Github activation script Θα σε βγάλει σε μια σελίδα του Github που λεει πως να τρέξεις πανεύκολα ενα μικρο script (εντολή), για να ενεργοποιησεις τα windows και το office365 για πάντα. 1
Chris2756 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ Φιλε απο αυτα που γραφεις και οπως τα γραφεις, μαλλον δεν γνωριζεις το σπορ και πολλα απο αυτα που γνωριζεις ειναι λαθος. Στο ιδιο επιπεδο μαλλον πρεπει να ειναι και ο φιλος σου. Δεν ειναι κακο αυτο και αλοιμονο αν ολος ο κοσμος που χειριζεται κομπιουτερ πρεπει να ειναι και κομπιουτεραδες. Εντελως φιλικα, σου λεω τα εξης. Το συστημα που συστηνει ο TopCLR, ειναι παρα πολυ καλο για αυτα που χρειαζεσαι. Και μαλλον θα σε βγαλει για χρονια. Παραγγειλε λοιπον τα κοματια απο οπου θελεις ΟΜΩΣ μην επιχειρησεις να το στησετε με τον φιλο σου. Βρες καποιο μαγαζακι στην γειτωνια που θα αναλαβει να στα μονταρει και αν θελεις να σου περασει και windows, κανα 40-50αρι θα σου παει. Στο λεω με καθε σεβασμο προς τα χρηματα που θα δωσεις. Καλες αγορες, καλοδουλευτο και καλα κερδη απο το στοιχημα! 5
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 μμ 1 ώρα πριν, Chris2756 είπε Φιλε απο αυτα που γραφεις και οπως τα γραφεις, μαλλον δεν γνωριζεις το σπορ και πολλα απο αυτα που γνωριζεις ειναι λαθος. Στο ιδιο επιπεδο μαλλον πρεπει να ειναι και ο φιλος σου. Δεν ειναι κακο αυτο και αλοιμονο αν ολος ο κοσμος που χειριζεται κομπιουτερ πρεπει να ειναι και κομπιουτεραδες. Εντελως φιλικα, σου λεω τα εξης. Το συστημα που συστηνει ο TopCLR, ειναι παρα πολυ καλο για αυτα που χρειαζεσαι. Και μαλλον θα σε βγαλει για χρονια. Παραγγειλε λοιπον τα κοματια απο οπου θελεις ΟΜΩΣ μην επιχειρησεις να το στησετε με τον φιλο σου. Βρες καποιο μαγαζακι στην γειτωνια που θα αναλαβει να στα μονταρει και αν θελεις να σου περασει και windows, κανα 40-50αρι θα σου παει. Στο λεω με καθε σεβασμο προς τα χρηματα που θα δωσεις. Καλες αγορες, καλοδουλευτο και καλα κερδη απο το στοιχημα! φίλος τα έχω ήδη παραγγείλει από σκρουτζ 1 Οκτωβρίου θα παραλάβω. τώρα όσο αφορά τα Windows δεν έχω κάνει κάποια εγκατάσταση και αυτά που μου λέτε δεν ξέρω πως τα λέτε δεν μου βγάζει κανένα νόημα 1 ώρα πριν, sattack είπε Καλα έκανες! Windows, σε κάποιο αλλο pc θα φτιάξεις ενα usb στικ εγκατάστασης Windows 11pro. Θα ξεκινήσεις στο νεο σου pc την εγκατασταση απο αυτο το usb στικ, και εκει στην αρχή που σου λεει να βαλεις τον κωδικό, θα πατήσεις την απάντηση που λεει: "δεν εχω κωδικο, θα τον βαλω αργοτερα". Όταν εγκατασταθουν τα windows, μετα θα κατεβάσεις και θα εγκαταστήσεις το office 365. Αφού τα εχεις αυτα εγκτεστημενα, κανε google τις λεξεις: Github activation script Θα σε βγάλει σε μια σελίδα του Github που λεει πως να τρέξεις πανεύκολα ενα μικρο script (εντολή), για να ενεργοποιησεις τα windows και το office365 για πάντα. τα κινέζικα θα ήταν ποιο εύκολο να τα κάνω μετάφραση 🙄😋 δεν έχω ιδέα τι να κατεβάσω και αυτό το activate script που λες τι ειναι 🤔 τον υπολογιστή πήραμε απόφαση από κοινού με το φιλαράκι να το κάνουμε μαζί εφόσον θα βλέπουμε το βίντεο δεν φαίνεται και επιστήμη 😏 τι θα μπορούσε να πάει λάθος είναι δύο μέρες έχουμε δει τόσα βίντεο .... τώρα έμαθα πως το μαύρο κουτί είναι το τροφοδοτικό 😉 και η άλλη η πλακέτα GPU κάρτα γραφικών 😁 εκείνη η κόλλα και που βάζουν τον ανεμιστήρα ένα ογκώδης πράγμα κολλάει μεταξύ του ? εκείνο μόνο και τα καλώδια μας προβληματίζει πολλά καλώδια που θα τα κρύψουμε όλα αυτά 🤕 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας όσο αφορά την παραγγελία με τα ανταλλακτικά το εκτιμώ ιδιαίτερα ! υπάρχουν τόσα πολλά εκεί έξω αντε να βγάλεις άκρη πως ταιριάζει το καθένα μεταξύ του απλά δοκίμασα μόνος μου να κάνω ένα σύστημα και δεν ήξερα τι χρειάζεται να πάρω και δεν ήξερα αν ταιριάζει κιόλας μεταξύ τους . πολλές επιλογές και επειδή δεν έχω ιδέα καν επειδή ποτέ δεν με ενδιαφερε το άθλημα απλά το έβλεπα σαν ένα μηχανισμό όλο αυτό 1 ώρα πριν, sattack είπε Καλα έκανες! Windows, σε κάποιο αλλο pc θα φτιάξεις ενα usb στικ εγκατάστασης Windows 11pro. Θα ξεκινήσεις στο νεο σου pc την εγκατασταση απο αυτο το usb στικ, και εκει στην αρχή που σου λεει να βαλεις τον κωδικό, θα πατήσεις την απάντηση που λεει: "δεν εχω κωδικο, θα τον βαλω αργοτερα". Όταν εγκατασταθουν τα windows, μετα θα κατεβάσεις και θα εγκαταστήσεις το office 365. Αφού τα εχεις αυτα εγκτεστημενα, κανε google τις λεξεις: Github activation script Θα σε βγάλει σε μια σελίδα του Github που λεει πως να τρέξεις πανεύκολα ενα μικρο script (εντολή), για να ενεργοποιησεις τα windows και το office365 για πάντα. κάτσε μισό λεπτό τζάμπα είναι τα Windows ?
sattack Δημοσ. Πέμπτη στις 09:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:26 μμ 24 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε κάτσε μισό λεπτό τζάμπα είναι τα Windows ? Ναι. 😁 Αφού δεν είσαι επαγγελματίας να έρθει να σε ελέγξει η εφορια και να σου πει που ειναι το τιμολόγιο αγοράς Windows και να σου ριξει πρόστιμο, τότε ναι, τσάμπα είναι. Τα εγκαθιστάς μόνος σου. Και μετά τα ενεργοποιείς με τον τρόπο που είπα. 1
Chris2756 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:26 πμ Koιταξε το πιο ευκολο, σοβαρο και τσουζει χρηματικα λαθος ειναι να μην προσεξεις στο να κατσει σωστα η cpu (επεξεργαστης) στην υποδοχη της μητρικης και να στραβωσουν πινακια (επαφες) η να κοπουν. Αχρηστη η μητρικη, 100, 200 η περισσοτερα ευρω. Η "κολα" που λες ειναι θερμαγωγιμη παστα που βοηθα την ψυκτρα να εφαπτεται καλυτερα στην επιφανεια του επεξεργαστη ωστε να μεταφερεται ευκολοτερα η θερμοτητα, απο αυτον προς την ψυκτρα και στην συνεχεια στον αερα που οδηγειται εκτος κουτιου. Μην στεναχωριεσαι καθολου επιδει δεν ξερεις. Το κακο θαταν να μην ξερεις και να νομιζεις οτι ξερεις. Και μεταξυ μας τωρα απο τους αρκετους, καλα διαβασμενους και εμπειρους κομπιουτεραδες που εχουμε εδω στο σαιτ, αμφιβαλλω αν καποιος ξερει να φτιαχνει καλο στοιφαδο. Δεν τους δειδαξαν στο πολυτεχνειο. Τι να κανουμε, να τους μαλωσουμε? 2
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:25 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:25 πμ 6 ώρες πριν, Chris2756 είπε Koιταξε το πιο ευκολο, σοβαρο και τσουζει χρηματικα λαθος ειναι να μην προσεξεις στο να κατσει σωστα η cpu (επεξεργαστης) στην υποδοχη της μητρικης και να στραβωσουν πινακια (επαφες) η να κοπουν. Αχρηστη η μητρικη, 100, 200 η περισσοτερα ευρω. Η "κολα" που λες ειναι θερμαγωγιμη παστα που βοηθα την ψυκτρα να εφαπτεται καλυτερα στην επιφανεια του επεξεργαστη ωστε να μεταφερεται ευκολοτερα η θερμοτητα, απο αυτον προς την ψυκτρα και στην συνεχεια στον αερα που οδηγειται εκτος κουτιου. Μην στεναχωριεσαι καθολου επιδει δεν ξερεις. Το κακο θαταν να μην ξερεις και να νομιζεις οτι ξερεις. Και μεταξυ μας τωρα απο τους αρκετους, καλα διαβασμενους και εμπειρους κομπιουτεραδες που εχουμε εδω στο σαιτ, αμφιβαλλω αν καποιος ξερει να φτιαχνει καλο στοιφαδο. Δεν τους δειδαξαν στο πολυτεχνειο. Τι να κανουμε, να τους μαλωσουμε? definitely no I guess 🤔. ναι δεν είναι κακό να ξέρεις σίγουρα ,αλλά έχω φάει πολύ δούλεμα από κάτι και καλά αρτιστες που και καλά είναι expert στο μοντάρισμα των ηλεκτρονικών ειδών ! αλλά θα τους αποδείξω ότι κάνουν λάθος 🤭ελπίζω δηλαδή μόνο για δύο πράγματα ανησυχούσα τώρα έγιναν 3 αυτά τα πινακια που λες μάλλον εννοείς εκεί που μπαίνει μια πλακέτα ασημένια ! όταν θα έρθουν τα ανταλλακτικά θα ενημερώσω 9 ώρες πριν, sattack είπε Ναι. 😁 Αφού δεν είσαι επαγγελματίας να έρθει να σε ελέγξει η εφορια και να σου πει που ειναι το τιμολόγιο αγοράς Windows και να σου ριξει πρόστιμο, τότε ναι, τσάμπα είναι. Τα εγκαθιστάς μόνος σου. Και μετά τα ενεργοποιείς με τον τρόπο που είπα. αν γίνεται λίγο οποίο αναλυτικά από που το κατεβάζω σε στικ το βάζω αντιγραφή επικόλληση ? και μετά θα προχωρήσω στην εγκατάσταση ? αυτό με την ενεργοποίηση που το βρίσκω ?
sattack Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε αν γίνεται λίγο οποίο αναλυτικά από που το κατεβάζω σε στικ https://support.microsoft.com/en-us/windows/create-installation-media-for-windows-99a58364-8c02-206f-aa6f-40c3b507420d 11 ώρες πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε το βάζω αντιγραφή επικόλληση ? Οχι! 11 ώρες πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε και μετά θα προχωρήσω στην εγκατάσταση ? Ναι! 11 ώρες πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε αυτό με την ενεργοποίηση που το βρίσκω ? 23 ώρες πριν, sattack είπε Αφού τα εχεις αυτα εγκτεστημενα, κανε google τις λεξεις: Github activation script Θα σε βγάλει σε μια σελίδα του Github που λεει πως να τρέξεις πανεύκολα ενα μικρο script (εντολή), για να ενεργοποιησεις τα windows και το office365 για πάντα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:02 μμ από sattack 1
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:05 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:05 μμ 4 λεπτά πριν, sattack είπε https://support.microsoft.com/en-us/windows/create-installation-media-for-windows-99a58364-8c02-206f-aa6f-40c3b507420d Οχι! Ναι! πως το βάζω δηλαδή να το τρέξω ? ποια έκδοση κατεβάζω έχει 11 και 10?τι Windows είναι αυτά ? 4 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε πως το βάζω δηλαδή να το τρέξω ? ποια έκδοση κατεβάζω έχει 11 και 10?τι Windows είναι αυτά ? αυτό κατεβάζω ?
sattack Δημοσ. Παρασκευή στις 07:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:11 μμ (επεξεργασμένο) Αφού κάνεις οτι λέει εκεί και φτιάξεις το usb στικ (σε κάποιο αλλο pc/laptop εννοείται) όπως σου λέει, παίρνεις λοιπόν αυτο το usb στικ και το βάζεις στο νεο pc που αγόρασες. (Όπως είπαν και οι άλλοι, ελπίζω να μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος, μην στραβώσεις τίποτα pins από λάθος εγκατάσταση κλπ) Το usb στικ αυτό λοιπόν, έτσι οπως φτιάχτηκε, είναι bootable, που σημαίνει οτι όταν το βαλεις στον υπολογιστή και ξεκινήσεις τον υπολογιστή, αυτοματα θα δουλέψει το usb στικ και θα ξεκινήσει να κανει την εγκατασταση των windows. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:58 μμ από sattack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα