ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:14 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:14 μμ μισό λεπτό 🤔αυτό το iso που λέει θα κατεβάσω ? και μετά θα προχωρήσω στην αντιγραφή ? πες μου πως το βάζω στο στικ να δουλέψει
sattack Δημοσ. Παρασκευή στις 07:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:32 μμ 27 λεπτά πριν, sattack είπε https://support.microsoft.com/en-us/windows/create-installation-media-for-windows-99a58364-8c02-206f-aa6f-40c3b507420d Διαβάζεις καθόλου τι λεει? Σου λέει: πήγαινε εκεί (σου δινει το λινκ) και πάτα το download now και θα κατέβει ένα αρχείο .exe που όταν το τρέξεις αυτό θα σου φτιαξει αυτόματα το usb. Όλα αυτά σε ένα pc, όχι στο κινητό σου! Απλώς διαλεξε τη σωστή εκδοση που θελεις, μάλλον ελληνικά windows θα θελεις.
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:39 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:39 μμ 6 λεπτά πριν, sattack είπε Διαβάζεις καθόλου τι λεει? Σου λέει: πήγαινε εκεί (σου δινει το λινκ) και πάτα το download now και θα κατέβει ένα αρχείο .exe που όταν το τρέξεις αυτό θα σου φτιαξει αυτόματα το usb. Όλα αυτά σε ένα pc, όχι στο κινητό σου! Απλώς διαλεξε τη σωστή εκδοση που θελεις, μάλλον ελληνικά windows θα θελεις. τι εκδόσεις υπάρχουν ? τώρα είμαι από κινητό θα πάω αύριο στον φίλο μου να το κάνουμε αγγλικά βολεύει ποιο πολύ είναι ποιο κατανοητά ζούσα Αγγλία
sattack Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ Μόλις τώρα, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε τι εκδόσεις υπάρχουν ? τώρα είμαι από κινητό θα πάω αύριο στον φίλο μου να το κάνουμε αγγλικά βολεύει ποιο πολύ είναι ποιο κατανοητά ζούσα Αγγλία Ακόμα καλύτερα! Κι εγώ τα Αγγλικά προτιμάω. Όταν ξεκίνησα δεν υπήρχαν ελληνικά στους υπολογιστες και έτσι συνήθισα τα αγγλικά και δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου ελληνικά windοws όταν βγήκαν. Λοιπόν απο τα λινκ που σου έδωσα θα καταλήξεις εδω: Αυτο χρειάζεσαι. Clean install in a new PC. Όταν λοιπόν πας στο pc του φίλου σου, και πατήσετε εκεί, θα κατεβάσει ενα αρχείο .exe (το ΜediaCreationTool.exe) που οπως λεει και το όνομα του, όταν το πατήσετε να τρέξει, θα σας καθοδηγήσει να φτιάξετε το usb στικ. Το στικ θα εχει μέσα όλες τις εκδόσεις windows11 για τη συγκεκριμένη γλώσσα. Τα αγγλικά δηλαδή που θέλεις. Μετά, όταν με το καλό έχεις στημένο το νέο pc (και δεν το έχετε σακατέψει 😁 ), όταν κάνεις boot με το usb στικ αυτό, θα επιλέξεις οτι θέλεις να εγκαταστήσεις τα win11pro.
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Κυριακή στις 09:03 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:03 πμ Στις 26/9/2025 στις 7:44 ΜΜ, sattack είπε Ακόμα καλύτερα! Κι εγώ τα Αγγλικά προτιμάω. Όταν ξεκίνησα δεν υπήρχαν ελληνικά στους υπολογιστες και έτσι συνήθισα τα αγγλικά και δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου ελληνικά windοws όταν βγήκαν. Λοιπόν απο τα λινκ που σου έδωσα θα καταλήξεις εδω: Αυτο χρειάζεσαι. Clean install in a new PC. Όταν λοιπόν πας στο pc του φίλου σου, και πατήσετε εκεί, θα κατεβάσει ενα αρχείο .exe (το ΜediaCreationTool.exe) που οπως λεει και το όνομα του, όταν το πατήσετε να τρέξει, θα σας καθοδηγήσει να φτιάξετε το usb στικ. Το στικ θα εχει μέσα όλες τις εκδόσεις windows11 για τη συγκεκριμένη γλώσσα. Τα αγγλικά δηλαδή που θέλεις. Μετά, όταν με το καλό έχεις στημένο το νέο pc (και δεν το έχετε σακατέψει 😁 ), όταν κάνεις boot με το usb στικ αυτό, θα επιλέξεις οτι θέλεις να εγκαταστήσεις τα win11pro. χτες δοκίμασα και δεν με άφησε να τα κατεβάσω τώρα τι κάνω ?μου έβγαλε ένα μήνυμα δεν πρόλαβα να το διαβάσω τι έλεγε γιατί εκείνη την ωρα γιατί ο φιλος άλλαξε την σελίδα !πάντως δεν με άφησε να το κατεβάσω
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ 1 ώρα πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε χτες δοκίμασα και δεν με άφησε να τα κατεβάσω τώρα τι κάνω ?μου έβγαλε ένα μήνυμα δεν πρόλαβα να το διαβάσω τι έλεγε γιατί εκείνη την ωρα γιατί ο φιλος άλλαξε την σελίδα !πάντως δεν με άφησε να το κατεβάσω Nα βρεις αλλο φιλο! 😅 1
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 πμ 15 λεπτά πριν, sattack είπε Nα βρεις αλλο φιλο! 😅 πες το ψέματα .τώρα βρήκα ένα άλλο φίλο έχει στικ με Windows pro ενεργοποιημενα λέει από torrent και μου λέει να διαλέξω ποια version θέλω έχει λέει τα home pro και κάτι άλλα .να το πάρω το στικ η δεν είναι σωστό ?
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 11:44 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:44 πμ Παρτο, και τι να γίνει? Το πολύ να μην δουλεύει. Καλύτερα επέλεξε τα Home όταν σε ρωτήσει η εγκατάσταση ποια θέλεις.
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Κυριακή στις 01:02 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:02 μμ 1 ώρα πριν, sattack είπε Παρτο, και τι να γίνει? Το πολύ να μην δουλεύει. Καλύτερα επέλεξε τα Home όταν σε ρωτήσει η εγκατάσταση ποια θέλεις. πήγα το πήρα και θα το δοκιμάσω τα Home να βάλω είναι ποιο καλά δηλαδή ?γιατί αυτός μου είπε τα pro
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 01:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:30 μμ 26 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε πήγα το πήρα και θα το δοκιμάσω τα Home να βάλω είναι ποιο καλά δηλαδή ?γιατί αυτός μου είπε τα pro Δε σου χρειάζονται τα pro, θα κανεις καμμιά πατάτα με κάνα bit locker, θα δώσεις απομακρυσμένη πρόσβαση σε κανέναν απο τη microsoft Ινδίας.... Με τα home θα κάνεις τα πάντα με λιγότερους κινδύνους. 1
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. Κυριακή στις 02:16 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:16 μμ 45 λεπτά πριν, sattack είπε Δε σου χρειάζονται τα pro, θα κανεις καμμιά πατάτα με κάνα bit locker, θα δώσεις απομακρυσμένη πρόσβαση σε κανέναν απο τη microsoft Ινδίας.... Με τα home θα κάνεις τα πάντα με λιγότερους κινδύνους. πως δηλαδή θα κάνω πατατοσαλάτα πρέπει να πειράξω κάτι ?
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ 3 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε πως δηλαδή θα κάνω πατατοσαλάτα πρέπει να πειράξω κάτι ? Αυτές είναι επιλογες για πιο εξειδικευμένες χρήσεις, που δεν σου χρειάζονται, και που αν πατήσεις κάτι από αυτά κατά λάθος, θα σου δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα. Οπότε άστο καλύτερα, δεν θα σου προσφέρει κάτι, βάλε καλύτερα τα home. 1
ardi21 Δημοσ. Κυριακή στις 09:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:37 μμ (επεξεργασμένο) Φιλε μην συναρμολoγησεις μονος σου το pc. Δεν ειναι καμια πυρηνικη φυσικη, αλλα εσυ δεν εχεις καμια απολυτως επαφη και απο video στο youtube εγω δεν θα το εκανα. Ειναι σαν να λες οτι θα προσπαθησεις να φτιαξεις το αυτοκινητο σου ενω δεν ξερεις πως ανοιγεις το καπο. Πηγαινε το σε καποιο μαγαζι να στο φτιαξει να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τωρα για τα windows, ναι, προσπαθησε το μονος σου. Το πολυ πολυ να μην δουλεψει οπως ειπε και ο sattack. Αλλα το pc δωστο σε καποιον που ξερει. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:38 μμ από ardi21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα