Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Nova προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων internet σε περισσότερους από 500.000 συνδρομητές της, χωρίς επιπλέον χρέωση και για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους.

Η προσφορά απευθύνεται σε υφιστάμενους συνδρομητές που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, κυρίως τεχνικής φύσεως. Όπως ενημερωθήκαμε, η συγκεκριμένη ενέργεια δεν περιορίζεται σε επιλεγμένα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας ή Internet. Αντίθετα, στοχεύει να προσφέρει σε κάθε έναν από τους 500.000 πελάτες «την καλύτερη δυνατή αναβάθμιση, ανάλογα με τις δυνατότητες της υποδομής που υπάρχει στην περιοχή του».

Συγκεκριμένα ένα μέρος των πελατών που συμμετέχουν στην ενέργεια θα έχουν την δυνατότητα αναβάθμισης στην επόμενη διαθέσιμη ταχύτητα. Υπάρχουν όμως και πελάτες που θα μπορούν να απολαύσουν όχι την επόμενη διαθέσιμη, αλλά ακόμα πιο γρήγορες ταχύτητες, με τη σχετική ενημέρωση να γίνεται μέσω του λογαριασμού τους στο nova.gr/web. Ουσιαστικά, οι πελάτες που συμμετέχουν στην ενέργεια θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν σε υψηλότερες ταχύτητες internet, χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ διευκρινίζεται ότι η προσφορά θα είναι ενεργή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με την εταιρεία «αποτελεί στρατηγικό βήμα προς την παροχή μεγαλύτερων ταχυτήτων σε προσιτές τιμές, σε μια εποχή όπου αυξάνονται διαρκώς οι ανάγκες online σύνδεσης και η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα είναι πιο αναγκαία από ποτέ».

Όπως αναφέρεται, η Nova έχει ήδη υλοποιήσει σειρά ενεργειών για τη βελτίωση της εμπειρίας internet των πελατών της, μεταξύ των οποίων:

• Τον δωρεάν πενταπλασιασμό των ταχυτήτων upload στα προγράμματα Nova Fiber 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps
  • Την αναβάθμιση εξοπλισμού στα προγράμματα Nova Fiber σε Wi-Fi 6 router
  • Τη διάθεση υπηρεσιών με ταχύτητες download έως 3Gbps
  • Τη δωρεάν παροχή χρήσης εξοπλισμού Wi-Fi 6

Η Κέλλυ Αναστασοπούλου, Chief Product Officer της Nova, δήλωσε: «Πρόκειται για ακόμη μία σημαντική κίνηση από την πλευρά μας στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής προσέγγισής μας. Οι υψηλότερες ταχύτητες internet είναι κάτι που αναζητούν οι συνδρομητές και με αυτό τον τρόπο, προσφέρουμε τη δυνατότητα σε πάνω από 500 χιλιάδες συνδρομητές μας να απολαύσουν τα οφέλη των υψηλότερων ταχυτήτων: συνδεσιμότητα πολλαπλών συσκευών, εκμετάλλευση λύσεων smart home, διαρκές streaming υψηλής ποιότητας και καλύτερη εμπειρία online gaming, ανάμεσα σε άλλα».

Όσον αφορά τη διαδικασία ενεργοποίησης της προσφοράς, οι συνδρομητές της Nova μπορούν απλώς να εισέλθουν ή να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Nova app/web, να δουν την προσφορά που αντιστοιχεί στη δική τους υπηρεσία και να ακολουθήσουν τα βήματα για την ενεργοποίησή της. Η αναβάθμιση συνοδεύεται με ανανέωση του συμβολαίου για 24 μήνες, με την αναβαθμισμένη ταχύτητα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Αυτό με τις ταχύτητες έχει πάρα γίνει, ποιος το έχει μεγαλύτερο κατέντησε αλήθεια.

Το ότι δεν υπάρχει κάλυψη σε γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας το 2025 δεν το αναφέρουν όμως.

Ότι ναναι.

• Like 10
Δημοσ.

Σαββάτο μου ήρθε το sms της προσφοράς / έκανα αίτηση από το nova app. Κυριακή (?!) κιόλας είχα ενεργοποίηση. Να λέμε και τα καλά όποτε αυτά εμφανίζονται.

• Like 2
Δημοσ.

Α με νεο συμβολαιο 24 μηνες.

Ο πεθερος εχει 100 και θα κανει αιτηση να πληρωσει το πεναλτι για να παει σε 1000 στην ΔΕΗ με 20 ευρω τον μηνα.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Είναι η μοναδική εταιρεία που μέχρι σήμερα δεν διαθέτει ως εμπορικό πακέτο την ταχύτητα των 200Μbit στις VDSL γραμμές.

Πέρα λοιπόν από το ότι της πήρε μερικά χρόνια μέχρι να "ξυπνήσει" με το διπλασιασμό των ταχυτήτων σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Vodafone και Cosmote το έχουν κάνει πολύ νωρίτερα), άραγε θα ξυπνήσει και για εκείνη τη μερίδα των πελατών της που πληρώνουν 100Mbit και ενώ μπορούν να πάνε και παραπάνω, δεν τους επιτρέπεται από την εταιρεία γιατί "δεν διαθέτει τέτοιο πακέτο"?

Επιπλέον, είναι και η μοναδική εταιρεία που δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό του ΕΕΤΤ περί ελευθερίας επιλογής εξοπλισμού, που ισχύει από το 2023. Ενώ δηλαδή είναι υποχρεωμένη να παρέχει τα credentials της VoIP τηλεφωνίας προκειμένου να μπορεί ο πελάτης να εγκαταστήσει το δικό του εξοπλισμό (όπως επίσης κάνουν η Cosmote και η Vodafone), θα κάνει τα πάντα -προκαλώντας τεράστια ταλαιπωρία στον πελάτη στο μεταξύ- προκειμένου να μην του τα δώσει ποτέ.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Souls33k είπε

Είναι η μοναδική εταιρεία που μέχρι σήμερα δεν διαθέτει ως εμπορικό πακέτο την ταχύτητα των 200Μbit στις VDSL γραμμές.

Πριν βάλουν οπτικές στην περιοχή αρχές του 2023 εγώ είχα 200άρα vdsl στη Nova, τώρα δεν δίνουν;

Λέτε να μου δώσουν δωρεάν αναβάθμιση σε 3Gbps ή να μην κάνω όνειρα;

Επεξ/σία από Silverage
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Α με νεο συμβολαιο 24 μηνες.

Λογικό δεν είναι? 

2 minutes ago, Silverage said:

Πριν βάλουν οπτικές στην περιοχή αρχές του 2023 εγώ είχα 200άρα vdsl στη Nova, τώρα δεν δίνουν;

Λέτε να μου δώσουν δωρεάν αναβάθμιση σε 3Gbps ή να μην κάνω όνειρα;

Η Nova δεν έδινε ποτέ, η Wind έδινε...μετά το merge σταμάτησε γενικότερα.

Όχι δυστυχώς δεν προβλέπεται από το 1 στα 3Gbps. :(

• Sad 1
Δημοσ.
1 minute ago, Silverage said:

Προσφέρουν 200άρα Fiber. Εγώ που βλέπω ότι μπορώ άνετα να συγχρονίσω στα 200Mbit VDSL (γιατί μέχρι να έρθουν οι οπτικές, καληνύχτα σας...), δεν μου προσφέρεται ως πακέτο. Τους πρήζω χρόνια τώρα γι' αυτό... Ε, όπου να 'ναι λήγει το συμβόλαιό μου, θα πάω σε κάποια άλλη και θα ησυχάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Λογικό δεν είναι? 

Η Nova δεν έδινε ποτέ, η Wind έδινε...μετά το merge σταμάτησε γενικότερα.

Όχι δυστυχώς δεν προβλέπεται από το 1 στα 3Gbps. :(

Ναι έχεις δίκιο. Στη wind έβαλα αρχικά και μετά έγινε Nova αλλά εγώ συνέχισα να έχω 200άρα vdsl οπότε υπέθεσα ότι δίνει και η Nova που είναι το λογικό.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Τον δωρεάν πενταπλασιασμό των ταχυτήτων upload στα προγράμματα.

απατεωνες αφου και τωρα ειναι εφικτο να εχεις ακριβως το μισο απο το download ,  να ειναι το Upload δηλαδη. απλα το εχουν κλειδωμενο και δινουν 10/100 αντι για 50/100. κλειδωμενο αφου ηρθαν για ελεγχο στην γραμμη και πανω στην κουβεντα το ειπαν. δηλαδη ενω στελνω αρκετα μεγαλα αρχεια με κρατας κατω στο upload. αντε μου στο δι.....ο. και ναι εκει που ειμαι μπορουν να εχουν 1gbps αλλα οχι δεν βαζουμε παρα την εγκατασταση οπτικων στο κτιριο. σου λενε να ισοφαρισει η ταχυτητα πληρωνε. αμ δε.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...