Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου ήρθε sms το βρήκα μέσα από το app στις προσφορές. Έχω 200 fiber nova  αλλά το δίκτυο είναι ΟΤΕ. Μου προσφέρουν από 200 σε 300 με τα ίδια χρήματα. Αν ήταν σε 500 θα το έκανα. Τώρα σφου εχω 1 χρονο συμβόλαιο ακόμη το σκέφτομαι να περιμένω μήπως βάλει η ΔΕΗ και σταθερή...αλλά έμαθα σου βάζουν νέα γραμμή και τρυπανε ξανά τοίχο .

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όσοι πάντως χαίρεστε που πήρατε γρηγορότερο ίντερνετ φρι, να ψάξετε (δεν είναι δύσκολο να το βρείτε) πόσα εκατομμύρια των εκατομμυρίων έχει βγάλει (κλέψει δλδ από το δημόσιο, δλδ από εμάς) το καρτέλ που ανήκει η νόβα (μάλλον το δεύτερο χειρότερο καρτέλ της χώρας, μετά το τραπεζικό), και μετά ελάτε να ξαναγράψετε..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mολις το εκανα, το κινητο με 17€ απεριοστα προς ολους και 15gb το μηνα  +30gb τους 3 πρωτους μηνες (απο 10gb που ειχα).
Σταθερο απεριοστα προς ολους Fiber 300mbps 23€ (απο 100mbps απλη που ειχα). 
40€ εδινα 40€ θα δινω.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
2 ώρες πριν, naive είπε

Μου εμφανίστηκε και σε εμένα η προσφορά να γίνει η ταχύτητα από 300 σε 500, ίδια τιμή με voucher για ανανέωση 24 μηνών. 

Ωστόσο επειδή έχουν φύγει ήδη 8 μήνες από το voucher, τους ρώτησα και μου διευκρίνισαν ότι θα κρατήσουν σταθερή, μειωμένη την τιμή για τους νέους 24 μήνες, σα να άρχιζε το voucher τώρα. 

Καλό είναι όσοι κάνετε αναβάθμιση να ζητήσετε να σας ξεκαθαρίσουν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια. 

thanks!! 
είδα την προσφορά στο my account για την αναβάθμιση και είχα μόλις την απορία γιατί και εγώ έχω το voucher από 13/4... 
και είδα ότι μου ανεβάζει από 500 στο 1000 με τα ίδια χρήματα... αρκεί φυσικά να ισχύει το voucher εξ αρχής όπως αναφέρεις :)

47 λεπτά πριν, zaico είπε

Δεν μου ήρθε sms το βρήκα μέσα από το app στις προσφορές. Έχω 200 fiber nova  αλλά το δίκτυο είναι ΟΤΕ. Μου προσφέρουν από 200 σε 300 με τα ίδια χρήματα. Αν ήταν σε 500 θα το έκανα. Τώρα σφου εχω 1 χρονο συμβόλαιο ακόμη το σκέφτομαι να περιμένω μήπως βάλει η ΔΕΗ και σταθερή...αλλά έμαθα σου βάζουν νέα γραμμή και τρυπανε ξανά τοίχο .

σωστό αυτό για τη ΔΕΗ ισχύει.. βάζουν δική τους εγκατάσταση (καλωδίωση και κουτιά)... στην δική μας πολυκατοικία ένας συγκάτοικος έκανε αίτηση για ΔΕΗ fiber,  οπότε θα έχουμε φουλ διπλά καλώδια και κουτιά σε κάθε όροφο 😄

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thessgr είπε

Για όσους αναφέρουν το πρόβλημα με το σταθερό στη ΔΕΗ, να καταθέσω τη γνώμη μου ότι, λίγα είναι τα ψωμιά του σταθερού από τώρα και για τα επόμενα χρόνια, με εξαίρεση βέβαια τους επαγγελματίες. Όλοι πλέον με κινητά επικοινωνούμε και οι περισσότεροι έχουμε πακέτα με απεριόριστα λεπτά ομιλίας ή μπορούμε εύκολα να τα αποκτήσουμε. Όσο για το σταθερό, οι περισσότεροι που θέλουμε να κρατήσουμε τον αριθμό που έχουμε και να το χρησιμοποιούμε πού και πού, υπάρχουν πάροχοι VoIP που μεταφέρεις πάμφθηνα τον αριθμό σου και μπορείς αν θέλεις να μιλάς με πολύ φθηνές χρεώσεις αλλά... ποιος μιλάει πλέον με σταθερό;

Εγώ θα σου κάνω την άλλη ερώτηση, πόσα προγράμματα ξέρεις με σκέτο ιντερνετ χωρίς σταθερό και χωρίς να εισαι φοιτητής; 

Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε ειδοποίηση για ανανέωση συμβολαίου με επιλογή fiber 100 με 23 ευρά η διατήρηση 50αρας vdsl με 1,5€ παραπάνω. 

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της ευρωπαϊκής Ένωσης που εκμεταλλεύεται η εταιρία για χορήγηση γρήγορου ίντερνετ βάση αυτού δίνει το κάτι παραπάνω..

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, AlpineLemon said:

Εάν δεν απαιτούνται μερεμέτια στο σπίτι μου είναι καλοδεχούμενη, ειδάλλως η 100άρα μια χαρά αρκει

Αν έχεις ήδη οπτική ίνα μέσα στο σπίτι, προφανώς δεν χρειάζονται επιπλέον μερεμέτια. Αν δεν έχεις η είδηση δεν σε πιάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...