ggelhsva Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ Στις 25/9/2025 στις 12:29 ΜΜ, George! είπε Όσοι έχουμε ακόμα double play με 24άρα ταχύτητα θα πάρουμε αύξηση ταχύτητας; Όχι 1
jazzu4ia Δημοσ. Παρασκευή στις 08:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:44 μμ 8 hours ago, Thresh said: Δεν εξαιρεί, αλλά όταν μιλάει για 500.000 συνδρομητές δεν εννοεί τους πάντες μιας και το πελατολόγιό της στη σταθερή ξεπερνάει το 1 εκατ... ...όχι, μιλάει γιά ΠΑΝΩ ΑΠΟ μισό εκατομμύριο συνδρομητές... ...""προσφέρουμε τη δυνατότητα σε πάνω από 500 χιλιάδες συνδρομητές μας"" ... ...υπάρχουν πάρα πολλοί όπου δέν γίνεται...όπως στό άλλο μου VDSL όπου δέν μπορούν νά μέ πάνε στά 200 , αφού δέν έχει αναβαθμιστεί ή καμπίνα σέ 35b... ...anyway, εγώ δέν μίλησα καθόλου μαζί τους ούτε εκδήλωσα τάσεις φυγής οπότε δέν ισχύει ότι ανησυχήσανε...άλλωστε τό βρήκα κι εγώ όπως οί άλλοι μέσα στήν εφαρμογή, όπως περιγράφεται ακριβώς στήν ανακοίνωση, οπότε όλα δείχνουν ότι ισχύει καί γιά τό VDSL αλλά καί γιά τό ADSL γιά τίς περιπτώσεις όπου είναι τεχνικά εφικτό...
nickk0kkav Δημοσ. Παρασκευή στις 08:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:45 μμ Έκανα αίτηση διακοπής γραμμής γιατί παω σε 1Gps ΔΕΗ. Μιας και δεν υπάρχει φορητότητα αριθμού πρέπει να κάνεις διακοπή στη Nova και μου είπε οτι χρειάζεται 1,5 μήνα. Βασικά θελουν να πληρωθούν 1 ολόκληρο μήνα επιπλέον και μου ειπαν να πάρω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών αν μπορούν να το κόψουν νωρίτερα. Καλα προφανώς και δεν θα ασχοληθώ. Με το που μπει η ΔΕΗ πιθανότατα να στείλω κανένα μήνυμα στη προστασία καταναλωτών έτσι για την κοροϊδία. Btw οταν έκανα αίτηση διακοπής με πήραν τηλέφωνο. Τους λέω εχω προσφορά 1gps με 20€ . Μου λένε εχω 300mps στα 17,90. Οκ next 1
jazzu4ia Δημοσ. Παρασκευή στις 08:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Thresh said: Δεν εξαιρεί, αλλά όταν μιλάει για 500.000 συνδρομητές δεν εννοεί τους πάντες μιας και το πελατολόγιό της στη σταθερή ξεπερνάει το 1 εκατ... ...όχι, μιλάει γιά ΠΑΝΩ ΑΠΟ μισό εκατομμύριο συνδρομητές... ...""προσφέρουμε τη δυνατότητα σε πάνω από 500 χιλιάδες συνδρομητές μας"" ... ...υπάρχουν πάρα πολλοί όπου δέν γίνεται...όπως στό άλλο μου VDSL όπου δέν μπορούν νά μέ πάνε στά 200 , αφού δέν έχει αναβαθμιστεί ή καμπίνα σέ 35b... ...anyway, εγώ δέν μίλησα καθόλου μαζί τους ούτε εκδήλωσα τάσεις φυγής οπότε δέν ισχύει ότι ανησυχήσανε...άλλωστε τό βρήκα κι εγώ όπως οί άλλοι μέσα στήν εφαρμογή, όπως περιγράφεται ακριβώς στήν ανακοίνωση, οπότε όλα δείχνουν ότι ισχύει καί γιά τό VDSL αλλά καί γιά τό ADSL γιά τίς περιπτώσεις όπου είναι τεχνικά εφικτό... On 25/09/2025 at 12:29, George! said: Όσοι έχουμε ακόμα double play με 24άρα ταχύτητα θα πάρουμε αύξηση ταχύτητας; ...πολύ πιθανό άν είναι τεχνικά εφικτό... Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:51 μμ από jazzu4ia ...τό ξαναλέω γιά νά τό εμπεδώσεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ 2 hours ago, jazzu4ia said: υπάρχουν πάρα πολλοί όπου δέν γίνεται...όπως στό άλλο μου VDSL όπου δέν μπορούν νά μέ πάνε στά 200 , αφού δέν έχει αναβαθμιστεί ή καμπίνα σέ 35b... Δεν δίνει εμπορικό έτσι κι αλλιώς η Nova
kostas4. Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ (επεξεργασμένο) Μου ήρθε και μένα προσφορά αναβάθμισης από 300 fiber που είμαι τώρα στα 500. Πάτησα αποδοχή ήρθε το συμβόλαιο στο mail μου προς υπογραφή και έγραφε τιμή 35.56€ για 24 μήνες. Όσο είναι δηλαδή η αρχική τιμή της 300άρας χωρίς το voucher. Εγώ ΜΕ το voucher πλήρωνα κλασσικά 27.22€. Μίλησα λοιπόν πριν λίγο με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι το νέο συμβόλαιο το voucher ΔΕΝ μεταφέρεται. Για την 500άρα όπως είπα θα πληρώνω δηλαδή το μήνα 35.56€ όσο η αρχική της 300άρας άρα στην ουσία η αναβάθμιση δεν είναι δωρεάν και κοστίζει περίπου 8 € περισσότερο. Φυσικά δεν θα υπογράψω το νέο συμβόλαιο και θα μείνω όπως είμαι γιατί έχω άλλους 15 μήνες μειωμένη τιμή με το voucher. Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:30 μμ από kostas4.
Lucifer Δημοσ. Δευτέρα στις 05:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:23 μμ Η Κοσμοτάρα πάντως μετά από 3 μήνες δωρεάν δοκιμαστικής αναβάθμισης στα 500, μου έστειλε σήμερα το εξής: 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 06:19 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 06:19 μμ 56 minutes ago, Lucifer said: Η Κοσμοτάρα πάντως μετά από 3 μήνες δωρεάν δοκιμαστικής αναβάθμισης στα 500, μου έστειλε σήμερα το εξής Μίζεροι, μην δώσουν 24μηνο... 1
aghisk Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ Στις 24/9/2025 στις 6:41 ΜΜ, gianniskks είπε Σε εμένα που είμαι συνδρομητής Nova με FTTH σταα 300MBPS δεν ήρθε κάποια ενημέρωση. Παρομοιως, εδω το διαβασα... 4 ώρες πριν, kostas4. είπε Μου ήρθε και μένα προσφορά αναβάθμισης από 300 fiber που είμαι τώρα στα 500. Πάτησα αποδοχή ήρθε το συμβόλαιο στο mail μου προς υπογραφή και έγραφε τιμή 35.56€ για 24 μήνες. Όσο είναι δηλαδή η αρχική τιμή της 300άρας χωρίς το voucher. Εγώ ΜΕ το voucher πλήρωνα κλασσικά 27.22€. Μίλησα λοιπόν πριν λίγο με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι το νέο συμβόλαιο το voucher ΔΕΝ μεταφέρεται. Για την 500άρα όπως είπα θα πληρώνω δηλαδή το μήνα 35.56€ όσο η αρχική της 300άρας άρα στην ουσία η αναβάθμιση δεν είναι δωρεάν και κοστίζει περίπου 8 € περισσότερο. Φυσικά δεν θα υπογράψω το νέο συμβόλαιο και θα μείνω όπως είμαι γιατί έχω άλλους 15 μήνες μειωμένη τιμή με το voucher. Τα 8,34€ του voucher αφαιρουνται απο αυτο το ποσο. Το voucher δεν μπαινει στο συμβόλαιο, απλα αφαιρειται στον λογαριασμό. Μπορεις να το τσεκαρεις και στο αρχικό συμβολαιο λογικά!
ringboy Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ 4 ώρες πριν, kostas4. είπε Μου ήρθε και μένα προσφορά αναβάθμισης από 300 fiber που είμαι τώρα στα 500. Πάτησα αποδοχή ήρθε το συμβόλαιο στο mail μου προς υπογραφή και έγραφε τιμή 35.56€ για 24 μήνες. Όσο είναι δηλαδή η αρχική τιμή της 300άρας χωρίς το voucher. Εγώ ΜΕ το voucher πλήρωνα κλασσικά 27.22€. Μίλησα λοιπόν πριν λίγο με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι το νέο συμβόλαιο το voucher ΔΕΝ μεταφέρεται. Για την 500άρα όπως είπα θα πληρώνω δηλαδή το μήνα 35.56€ όσο η αρχική της 300άρας άρα στην ουσία η αναβάθμιση δεν είναι δωρεάν και κοστίζει περίπου 8 € περισσότερο. Φυσικά δεν θα υπογράψω το νέο συμβόλαιο και θα μείνω όπως είμαι γιατί έχω άλλους 15 μήνες μειωμένη τιμή με το voucher. Μπορει και να κανω λαθος αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι ακομα και αν δεν αυξηθει αμεσα, μολις τελειωσει το voucher το μηνιατικο θα παει στα 35,56.
kostas4. Δημοσ. χθες στις 01:16 πμ Δημοσ. χθες στις 01:16 πμ 4 ώρες πριν, aghisk είπε Παρομοιως, εδω το διαβασα... Τα 8,34€ του voucher αφαιρουνται απο αυτο το ποσο. Το voucher δεν μπαινει στο συμβόλαιο, απλα αφαιρειται στον λογαριασμό. Μπορεις να το τσεκαρεις και στο αρχικό συμβολαιο λογικά! ναι ετσι ειναι. μου ερχεται αρχικος λογαριασμος 35,56 και στην εξοφληση απαιτει 27,22.θα δουμε... 4 ώρες πριν, ringboy είπε Μπορει και να κανω λαθος αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι ακομα και αν δεν αυξηθει αμεσα, μολις τελειωσει το voucher το μηνιατικο θα παει στα 35,56. Δε ξερω γαμωτο.αυτος στην εξυπηρετηση μου ειπε επι λεξη οτι το voucher δεν μεταφερεται και οτι αν οντως δε θελω να πληρωσω κατι παραπανω τοτε δε με συμφερει η αλλαγη. Να μην καταλαβα κι εγω σωστα?αυτα μου ειπε παντως. Ισως παρω ξανα για να μιλησω και με καποιον αλλο. αλλα αν ειναι καθε φορα που μιλαμε να ακουμε και διαφορετικη γνωμη τοτε δε βγαζουμε ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα