Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Νοικιασαμε προσφατα και το σπιτι εχει εγκατασταση FFTH απο τους προηγουμενους ενοικιαστες.Το θεμα μου ειναι τωρα. Η εγκατασταση εχει γινει απο την Cosmote. Πηρα και ρωτησα σε Vodafone και Nova οτι δεν θα υπαρχει καποιο θεμα και δεν χρειαζεται κατι εξτρα απο εκεινους μονο το ρουτερ θα μου στειλουν.Ισχυει ή μετα θα γινομαι μπαλακι και θα πληρωνω χωρις να εχω ιντερνετ?? Επισης οι προσφορες που εχω παρει ειναι οι εξεις : 

Cosmote 300 fiber : Εχω ηδη μονο το Sports πακετο με 28ε/μηνα και μου προσθετουν τη 300αρα με 28ε/μηνα για 24 μηνες.

Vodafone 300 fiber : Για τους 12 πρωτους μηνες 20ε/μηνα και τους αλλους 12 μηνες παει 28ε/μηνα (συνολικα δηλαδη 24ε/μηνα για τα 2 ετη αθροιστικα)

Nova 300 fiber : Για 24 μηνες και αυτοι στα 25/ευρω ανα μηνα .

Starlnik : 30ε ανα μηνα (αν και εχω καιρο που ειχα δει αυτη τη προσφορα με δωρο τον εξοπλισμο )

Θα παρακαλουσα οσοι ξερουν ας δωσουν τα φωτα τους και πιο πολυ με νοιαζει η ομαλη λειτουργια του ιντερνετ(στο προηγουμενο σπιτι ειχαμε 50αρα που εγινε 100αρα χωρις FFTH δεν ξερω πως αλλα δεν περασαν τπτ μονο μου ανεβασαν ταχυτητα μια ωραια μερα με τα ιδια λεφτα μεχρι που εληξε το συμβολαιο) και μου ηταν υπερ αρκετο. Φανταστειτε τα 300.

Ευχαριστω :D 

Δημοσ.
2 hours ago, Spyrito33 said:

δεν θα υπαρχει καποιο θεμα και δεν χρειαζεται κατι εξτρα απο εκεινους μονο το ρουτερ θα μου στειλουν.Ισχυει ή μετα θα γινομαι μπαλακι και θα πληρωνω χωρις να εχω ιντερνετ??

Iσχυει.
Οσο για τις προσφορες , αν σε βολευει καπως η cosmote τραβα εκει. Ειναι πιο ευκολο να κουμπωσεις δικο σου ρουτερ στο μελλον. Οχι οτι δεν γινεται στους αλλους δυο , αλλα ειναι λιγο πιο ευκολο στην cosmote.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mphxths είπε

Iσχυει.
Οσο για τις προσφορες , αν σε βολευει καπως η cosmote τραβα εκει. Ειναι πιο ευκολο να κουμπωσεις δικο σου ρουτερ στο μελλον. Οχι οτι δεν γινεται στους αλλους δυο , αλλα ειναι λιγο πιο ευκολο στην cosmote.

Ευχαριστω για την απαντηση. Το θεμα μου ειναι μην τρεχω μετα...Αλλα και να πληρωνω τσαμπουκα τοσα λεφτα στη Cosmote καπου ωπα...Πφφφ δυσκολο

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

με την αξιοπιστια(Cosmote) ή με την καλυτερη τιμη(Vodafone-Nova-Starlink)? ? ?

Τέτοιου είδους διατύπωση 
μόνο κάποιος πελάτης Cosmote πρέπει να την κάνει.

Η δική μου εμπειρία είναι ότι ο χειρότερος πάροχος σε θέματα εξυπηρέτησης είναι η Nova.
H Vodafone έχει υπάρξει άψογη σε μένα τουλάχιστον και δεν έχω δει διαφορά από Cosmote. 

Όσο για το θέμα με το ρούτερ,
μόνο η Nova κλειδώνει το ρούτερ με τη γραμμή και μόνον όταν είναι VoIP η γραμμή της Nova.
Αντίθετα Vodafone και Cosmote είναι πολύ άνετες στο θέμα του να κουμπώνεις όποιο ρούτερ θες και να παίζει.

Στο συν της Vodafone ότι παίρνεις δώρο το ρούτερ, που δεν το δίνει δώρο ούτε η Nova ούτε η Cosmote.
Βάλε όλες τις παραμέτρους (εξυπηρέτηση, ρούτερ, τιμή) και δε χρειάζεται ερώτημα ότι το καλύτερο πακέτο το παίρνεις με Vodafone.

Άμα θες απάντηση βέβαια και το τόπικ δεν έχει ρητορικό χαρακτήρα.

Δημοσ.

Εχουμε προσφορα εκ νεου Cosmote !!!Cosmote TV full Pack (ταινιες-μπαλες) 300αρα γραμμη με voucher 49.50. Συν επισης 2 κινητα ολα unlimited 30 ευρω(18 μηνες) και τα δυο. 24 μηνο.

Vodafone εχουμε προσφορα 12μηνες 21ε και μετα 29ε για αλλους 12. με 300αρα γραμμη. Αρα με βλεπω να δεχομαι κοσμοτε και τα κινητα μαζι.

Τι λετε? Μονο εμενα μου φαινεται σουπερ τιμη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τη λες και πολύ καλή... στο site αυτές τις παροχές τις έχει 49,28 το μήνα με voucher, με ένα μήνα δωρεάν.

Σε κάθε περίπτωση, αν τα βάλεις στο magenta one, θα έχεις επιπλέον έκπτωση περίπου 11 ευρώ στο μηνιαίο πάγιο, αλλα η προσφορά που σου έκαναν δεν ειναι και συναρπαστική.

Επεξ/σία από THe_onE10
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimakos00 είπε

Kαι η cosmote δίνει router.

Αν αυτό πάει ως απάντηση στο δικό μου ποστ που λέω ότι η Vodafone είναι η μόνη που δίνει δώρο το ρούτερ
εγώ εννοώ όντως ότι δίνει δώρο το ρούτερ και όχι δανεικό όπως το δίνουν οι Cosmote και Nova.

Κοινώς με τη λήξη του συμβολαίου της Vodafone
δεν υπάρχει υποχρέωση να επιστρέψεις τον εξοπλισμό και να «αποχρεωθείς» από αυτόν,
το ρούτερ παραμένει ολοδικό σου ακόμα κι αν φύγεις σε άλλη εταιρεία.

Δημοσ.

Ποσο ξεφτιλες ειναι ρε παιδια? για ποσο χαζους μας περνανε? Μπηκα απο το site της cosmote και εκανα μονος μου τα βηματα για νεα αιτηση 300αρας και Cosmote full pack και μου βγαζει 2 ευρω πιο φθηνα απο την ''ΠΡΟΣΦΟΡΑ'' που μου εκαναν τηλεφωνικα. Τους το ειπα και τους ειπα να τους στειλω και σε μειλ το σκρινσοτ και μου λενε δεν γινεται αυτο!!! Δεν θελουν ξεχεσμα κανονικο?  Οχι πειτε. Δειτε εδω image.png.8ba81e07178935f39d8743c959319d49.png

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Spyrito33 είπε

Εχουμε προσφορα εκ νεου Cosmote !!!

κοιτά, απότι φαίνεται τείνεις να προτιμάς περισσότερο την cosmote. ίσως να νιώθεις πιο ήσυχος που το συμβόλαιο θα είναι με την εταιρία που διαχειρίζεται της οπτικές ίνες, και παρόλο που δεν αλλάζει κάτι, το καταλαβαίνω. τα έχεις πει λίγο μπερδεμένα όμως. δεν μας εξηγείς άμα τα αθλητικά τα θέλεις ή αν απλά είναι ένα cool addition. nova και vodafone δεν μας έχεις πει τίποτα για τιμές τηλεόρασης, επομένως δεν καταλαβαίνω αν το sports είναι κάτι που θες ούτως ή άλλως. 

17 ώρες πριν, Spyrito33 είπε

Συν επισης 2 κινητα ολα unlimited 30 ευρω(18 μηνες) και τα δυο. 24 μηνο.

άρα τελικά το συμβόλαιο είναι 18 ή 24 μήνες; πάλι δεν βγάζει νόημα.

εγώ θα έλεγα πήγαινε στο φθηνότερο, αλλά απέφυγε nova. οι τιμές της είναι ίδιες με vodafone, αλλά η εξυπηρέτηση μακράν χειρότερη.

τα κινητά αν θες κάνε μεταφορά σε Q vip που με 100€ έχεις απεριόριστα για ένα χρόνο. αρκεί να σε καλύπτει το σήμα της nova.

αυτά.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, georghi είπε

Αν αυτό πάει ως απάντηση στο δικό μου ποστ που λέω ότι η Vodafone είναι η μόνη που δίνει δώρο το ρούτερ
εγώ εννοώ όντως ότι δίνει δώρο το ρούτερ και όχι δανεικό όπως το δίνουν οι Cosmote και Nova.

Κοινώς με τη λήξη του συμβολαίου της Vodafone
δεν υπάρχει υποχρέωση να επιστρέψεις τον εξοπλισμό και να «αποχρεωθείς» από αυτόν,
το ρούτερ παραμένει ολοδικό σου ακόμα κι αν φύγεις σε άλλη εταιρεία.

φαντάστηκα ότι θα εννοούσες αυτό αλλά άμα αλλάξεις πάροχο σου δίνει νέο router ο νέος οπότε δεν είναι λόγος να μην διαλέξεις κάποιον γιατί πρέπει να τον επιστρέψεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimakos00 είπε

φαντάστηκα ότι θα εννοούσες αυτό αλλά άμα αλλάξεις πάροχο σου δίνει νέο router ο νέος οπότε δεν είναι λόγος να μην διαλέξεις κάποιον γιατί πρέπει να τον επιστρέψεις.

Και μόνο τη βαβούρα και το σπάσιμο με την αποχρέωση των Cosmote Nova,
ή τις ταλαιπωρίες όταν γίνονται οι λάθος συνεννοήσεις,
θα ήταν για μένα αρκετός λόγος για να μένω μακριά από τέτοιες απαιτήσεις των παρόχων αυτών.

Από εκεί και πέρα τo router αν είναι ξεκλείδωτο, 
είναι πάντα χρήσιμο.
Και η Vodafone δίνει συνήθως αρκετά ξεκλείδωτο το router.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα κι άμα αλλάξεις πάροχο
αν πχ το ρούτερ του νέου παρόχου δεν είναι ισάξιο (από το WiFi ως το φίλτρο κλήσεων)
ή αν θες να έχεις ένα backup router για κάθε τεχνικό πρόβλημα στον επόμενο πάροχο.
Πόσες φορές δεν έχει τύχει να θες να βάλεις ένα δεύτερο ρούτερ για να λύσεις αμφιβολίες και προβλήματα της γραμμής.

Ή να το κάνεις χρήση ως switch.
Ή ως print server.
Ή ως server για δεύτερο δίκτυο.
κλπ κλπ

Ακόμα κι αν δεν το βρίσκεις χρήσιμο, μπορείς πάλι να το πουλήσεις που θα πιάσει 10-20 €.
Άρα η Cosmote δε σου δίνει αυτό που σου δίνει επιπλέον η Vodafone. Σου δίνει κάτι λιγότερο από αυτή την άποψη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, d_mich είπε

κοιτά, απότι φαίνεται τείνεις να προτιμάς περισσότερο την cosmote. ίσως να νιώθεις πιο ήσυχος που το συμβόλαιο θα είναι με την εταιρία που διαχειρίζεται της οπτικές ίνες, και παρόλο που δεν αλλάζει κάτι, το καταλαβαίνω. τα έχεις πει λίγο μπερδεμένα όμως. δεν μας εξηγείς άμα τα αθλητικά τα θέλεις ή αν απλά είναι ένα cool addition. nova και vodafone δεν μας έχεις πει τίποτα για τιμές τηλεόρασης, επομένως δεν καταλαβαίνω αν το sports είναι κάτι που θες ούτως ή άλλως. 

άρα τελικά το συμβόλαιο είναι 18 ή 24 μήνες; πάλι δεν βγάζει νόημα.

εγώ θα έλεγα πήγαινε στο φθηνότερο, αλλά απέφυγε nova. οι τιμές της είναι ίδιες με vodafone, αλλά η εξυπηρέτηση μακράν χειρότερη.

τα κινητά αν θες κάνε μεταφορά σε Q vip που με 100€ έχεις απεριόριστα για ένα χρόνο. αρκεί να σε καλύπτει το σήμα της nova.

αυτά.

ρε αδερφουλη μου το γραφω ξεκαθαρα. το ιντερνετ 24 μηνες τα κινητα 18 μηνες. στη Βοντα αλλη τιμη για 12 πρωτους μηνες ιντερνετ και τους υπολοιπους 12 αλλη τιμη. Επισης κανουμε τοσο ντορο για ενα ρουτερ του 10αρικου? Οπως και να εχει θεωρω ακομα τραγικη τι τιμη. Επισης γραφω οτι ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ SPORTS ΤΗΣ COSMOTE ΣΤΑ 28ε και αυτοι μου δινουν με 31 το φουλ με ταινιες και το αθλητικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...