Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Volga said:

Εγω δεν έχω πλήρη άποψη αλλά στα σχεδιαστικά προγράμματα ηταν τέλεια και τα 2. Και σε Mac M Series και σε Windows on Arm, η απόδοση ηταν ίδια. Δε θα σταθώ σε αυτό ομως. Θα σταθώ οτι και στα 2 η απόδοση ηταν καλύτερη από τους x86.

Ναι εντάξει απλά θέλω να δω πως συγκρίνονται. Πήρα πέρυσι το air m2 γιατί ήταν το μόνο μηχάνημα με πολύ καλή μπαταρία και πολύ ελαφρύ (και μισή τιμή από αυτό της microsoft). Πολύ ελπίζω να δούμε σοβαρό ανταγωνισμό σε αυτήν την κατηγορία

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, JimGer είπε

Έχεις δουλέψει macbook (Air) με κάποιο από τα M series να συγκρίνεις?

Επειδη τα προγραμματα της δουλειας μ τρεχουν σε περιβαλλον windows ετρεξα με parallers το feedback που μπορω να δωσω ειναι οτι εγω προσωπικα δεν ειδα διαφορα που να ξεχωριζει .

16 ώρες πριν, dimlevi είπε

Οταν λυσει τα θεματα με τις x86 εφαρμογες που δε παιζουν σε arm θα το ξανασκεφτω(ναι ξερω οτι παιζουν οι περισσοτερες αλλα ειναι ακομα ρισκο να το παρεις και να χρειαστεις κατι που να μην παιζει)παρολο που μαρεσουν σαν συσκευες τα surface. Ο κυριος λογος που προτιμησα macbook απο surface μετα απο πολυ ψαξιμο ακομα και αν ειχα παντα windows.

Πλεον παρα μα παρα πολλα προγραμματα τρεχουν απροβληματιστα. Το μονο που με <<ενοχλει>> ειναι το γεγονος με τα VM καθως το vmware δεν υποστηριζεται ή το fusion αλλα αν εξαιρεσεις αυτο που θα λυθει ειναι θεμα χρονου δεν υπαρχει κατι αλλο.

15 ώρες πριν, Leon3Isavros είπε

Καλησπέρα ! Πως είναι με τις εφαρμογές τα w11 arm στο tablet ; Εξετάζω σοβαρά η επόμενη συσκευή μου να είναι tablet Windows Arm .όχι surface . Κάτι οικονομικότερο 

Δεν γνωριζω για τα tablet αναφερομαι σε Microsoft Surface Laptop

Δημοσ.
6 hours ago, Bilakos97 said:

Επειδη τα προγραμματα της δουλειας μ τρεχουν σε περιβαλλον windows ετρεξα με parallers το feedback που μπορω να δωσω ειναι οτι εγω προσωπικα δεν ειδα διαφορα που να ξεχωριζει .

Tbh in my case, Επειδή στη δουλειά τα πάντα τρέχουν εκεί local ήθελα απλά συσκευή που μεταφέρω πανεύκολα σε ταξίδια με μεγάλη οθόνη (15άρα)  και μεγάλη μπαταρία. On top μεγάλο + ότι φορτίζει με φορτιστή κινητού. Απλά το αντίστοιχο της microsoft οταν βγήκλε με τον snapdragon (τις καινούριες εκδόσεις τις περσινές), τις έβλεπα σε διπλή τιμή. Οπότε ήταν air και ξερό ψωμί. Και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό το use case. Απλά ελπίζω να έχουμε ανταγωνισμό. Δείχνει ότι έχουμε επιτέλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...