somt Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Τσίμπησα μια tv μαζί με ένα καλώδιο των 2 ευρώ πέρασε η προσφορά κανονικά 1 1
power_ran Δημοσ. Παρασκευή στις 09:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:19 μμ Και εγω πηρα κατι για το σπιτι. Δε τρελαθηκα ομως απο την ποικιλια. Το καταστημα ειναι 2 επιπεδα ενω δινει την αισθηση απ'εξω οτι ειναι τεραστιο. Μη περιμενετε να εχει τα παντα.
Sakm Δημοσ. Παρασκευή στις 09:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:56 μμ εγω απο οτι ζητουσα μου λεγανε με παραγγελια δεν το εχουμε ετοιμοπα/το.. ε τι εχετε τους ειπα. !!!τεσπα νευριασα και εφυγα.. 1
Thrylos7 Δημοσ. Σάββατο στις 12:13 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:13 πμ ηθελα να παρω μια μητρικη που ομως ηταν με παραγγελια και δεν γινοταν... ομως σε προιοντα που ειναι εστω στην αποθηκη τους μπορεις να τα παρεις και ας μην τα εχουν στο καταστημα με την προσφορα και να σου ερθουν σπιτι... Επισης ναι γινεται να βαλεις για δευτερο προιον ενα mousepad του 1 ευρω... Κατι ακομα, θεωρητικα θα πρεπει να γινουν και την δωροεπιταγη ΙΚΕΑ 50ε αν παρεις κατι 100ε και πανω....δε γραφει καπου οτι δεν συνδιαζονται οι προσφορες (μονο για το go4more γραφει οτι δεν...) @somt σου τη δωσανε?
imr Δημοσ. Σάββατο στις 02:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:36 μμ (επεξεργασμένο) Κοιτάω για κινητό σε οικονομικό flagship αλλά δεν βλέπω κάτι να αξίζει ακόμα και με την προσφορά, έχει βρει κάποιος κάτι? Επεξ/σία Σάββατο στις 02:37 μμ από imr
maou1991 Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν πήγα εγώ και πήρα ένα xiaomi pad 7 που ήθελα και ειχαν ετοιμοπαράδοτο. Καταρχάς δε μπορώ να βλέπω άτομα να παραπονιούνται ότι πήγαν και δεν υπήρχε διαθέσιμο αυτο που ήθελαν, 2025 εχουμε έλεος, μπορείτε μέσω του site να δείτε το καθε προιόν σε ποιο κατάστημα πλαίσιο είναι διαθέσιμο και να μην πηγαινετε τσάμπα. Λοιπόν πηρα όπως είπα ένα xiaomi pad 7 και ένα φορτιστή xiaomi και πέρασε κανονικά η έκπτωση συν ότι έκανα και αποφορολόγηση έξτρα στο tablet γιατι το εβαλα τιμολόγιο. Και κάτι τελευταίο, το κουπόνι των 50 ευρώ από ικέα δεν ισχύει με τη προσφορά δυστυχώς. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:47 μμ από maou1991 2 1
Sakm Δημοσ. Σάββατο στις 07:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:11 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, maou1991 είπε Καταρχάς δε μπορώ να βλέπω άτομα να παραπονιούνται ότι πήγαν και δεν υπήρχε διαθέσιμο αυτο που ήθελαν, 2025 εχουμε έλεος, μπορείτε μέσω του site να δείτε το καθε προιόν σε ποιο κατάστημα πλαίσιο είναι διαθέσιμο και να μην πηγαινετε τσάμπα. αυτό να το πεις σε εκεινους ότι είμαστε στο (2025) όχι σε εμάς που ότι έψαχνα τους το έδειχνα στο site τους με διαθεσιμότητα καταστήματος τα μελίσσια και μου λέγανε είναι συστημικό λάθος... θα ενημερωθεί.. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:12 μμ από Sakm 1
aissaris Δημοσ. Κυριακή στις 07:32 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:32 πμ 16 hours ago, maou1991 said: Λοιπόν πήγα εγώ και πήρα ένα xiaomi pad 7 που ήθελα και ειχαν ετοιμοπαράδοτο. Καταρχάς δε μπορώ να βλέπω άτομα να παραπονιούνται ότι πήγαν και δεν υπήρχε διαθέσιμο αυτο που ήθελαν, 2025 εχουμε έλεος, μπορείτε μέσω του site να δείτε το καθε προιόν σε ποιο κατάστημα πλαίσιο είναι διαθέσιμο και να μην πηγαινετε τσάμπα. Λοιπόν πηρα όπως είπα ένα xiaomi pad 7 και ένα φορτιστή xiaomi και πέρασε κανονικά η έκπτωση συν ότι έκανα και αποφορολόγηση έξτρα στο tablet γιατι το εβαλα τιμολόγιο. Και κάτι τελευταίο, το κουπόνι των 50 ευρώ από ικέα δεν ισχύει με τη προσφορά δυστυχώς. Ισχύει, εγώ το πήρα κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα