Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 26/09/2025 at 11:34, ScorpioX777 said:

Αρκετοι εδω στο φορουμ δηλωνουν οτι ειναι ικανοποιημενοι και με τα ΧP...

Moνο 3.1 windows Δισκέτες μέχρι να σβήσει ο ήλιος 

• Haha 2
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 26/9/2025 στις 11:34 ΠΜ, ScorpioX777 είπε

Αρκετοι εδω στο φορουμ δηλωνουν οτι ειναι ικανοποιημενοι και με τα ΧP...

Και με τα 95 μην σου πω.😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, cumulus είπε

Moνο 3.1 windows Δισκέτες μέχρι να σβήσει ο ήλιος 

36 λεπτά πριν, DJ_WOODY είπε

Και με τα 95 μην σου πω.😂

Μαζι τα καψαμε σε CD...:lol:

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
On 26/09/2025 at 13:32, Estevan said:

Η αλλαγή αυτή σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να συνδεθούν σε λογαριασμό Microsoft και να συγχρονίσουν τις ρυθμίσεις του υπολογιστή τους στο cloud για δωρεάν πρόσβαση στις εκτεταμένες ενημερώσεις ασφαλείας κατά τους επόμενους 12 μήνες.

Δλδ δεν κανεις τιποτα.

Meanwhile καποιοι αλλοι γραφουν επι τους θεματος:

you'll need to use a Microsoft account. Don't know if that's a change for you.

And you have manually enroll. In the Windows Update settings, you should have an “Enroll now” link towards the top of the right column (the one that's usually just useless help links).

Σχετικες αναζητησεις στο internet βγαζουν αρθρα σαν το αρχικο post χωρις ουσιωδεις λεπτομερειες και παρομοια με τα εδω flame wars (linux vs Windows και ποση κακη ή καλη ειναι η EE τελικα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα να διαβάσω για την υποστήριξη των windows και κλασσικά, διαβάζω 6 σελίδες για linux.

Κουράσατε, είστε οι vegans των λειτουργικών. Εντάξει, το είπατε, δουλεύετε linux, είστε η ανώτερη φυλή και σας θαυμάζουμε όλοι. Μπορείτε να μας αφήσετε λίγο ήσυχους, εμάς την πλέμπα, να συζητήσουμε για τα windows που αφορά το θέμα και δε μας ενδιαφέρει καθόλου να μπούμε στον μαγικό κόσμο του linux; Κάποιοι έχουμε μπει, το δοκιμάσαμε, δε μας βόλεψε και δεν το επιλέγουμε. Δικαίωμά μας. Προσπαθείτε να μας επιβάλετε τις ιδέες σας για το linux, περισσότερο απ'ότι μας επιβάλει η microsoft τα windows.

Τα είπα, ηρέμησα... συνεχίστε ότι κάνατε. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Snip
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 minutes ago, Snip said:

Μπήκα να διαβάσω για την υποστήριξη των windows και κλασσικά, διαβάζω 6 σελίδες για linux.

Κουράσατε, είστε οι vegans των λειτουργικών. Εντάξει, το είπατε, δουλεύετε linux, είστε η ανώτερη φυλή και σας θαυμάζουμε όλοι. Μπορείτε να μας αφήσετε λίγο ήσυχους, εμάς την πλέμπα, να συζητήσουμε για τα windows που αφορά το θέμα και δε μας ενδιαφέρει καθόλου να μπούμε στον μαγικό κόσμο του linux; Κάποιοι έχουμε μπει, το δοκιμάσαμε, δε μας βόλεψε και δεν το επιλέγουμε. Δικαίωμά μας. Προσπαθείτε να μας επιβάλετε τις ιδέες σας για το linux, περισσότερο απ'ότι μας επιβάλει η microsoft τα windows.

Και όλα αυτά τα γράφουν σε "υποτίθεται" τεχνολογικό φορουμ. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Snip είπε

A) δεν προκαλέσαμε εμείς την αναστάτωση. Απλά αναφερθήκαμε στη δυνατότητα που παρέχεται και είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για πολλούς χρήστες των windows. Άλλοι επέλεξαν για μια ακόμη φορά να κάνουν flaming με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, όπως κάνεις και εσύ βέβαια, αποκαλώντας μας "vegans" των λειτουργικών, γνωρίζοντας πόσο παράξενοι είναι οι vegans, άρα κάθε άλλο παρά φιλοφρόνηση είναι αυτό.

Όσο για το ποιος προσπαθεί να επιβάλει τις ιδέες του, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που προσπαθούμε να επιβάλουμε κάτι, απλά κάνουμε αναφορές σε κάτι που αποδεδειγμένα αποτελεί μια πολύ καλή λύση και μια πρώτης τάξης εναλλακτική στα Windows. Και σε τελική, είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να λέμε ότι κάνουμε χρήση αυτού του λειτουργικού, το να αξιώνεις να απαγορευτεί οποιαδήποτε αναφορά σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό πέραν των Windows επειδή βρισκόμαστε σε νήμα σχετικό με τα Windows, μπορεί να θεωρηθεί ακόμα φασισμός αγαπητέ. 

22 ώρες πριν, HateMe είπε

Και όλα αυτά τα γράφουν σε "υποτίθεται" τεχνολογικό φορουμ. 

Ακριβώς επειδή γράφουμε σε τεχνολογικό φόρουμ, γι'αυτό και είναι θεμιτή η αναφορά όχι μόνο στο linux, αλλά και σε οποιοδηποτε άλλο λειτουργικό σύστημα μπορεί να αντικαταστήσει τα Windows. Δεν λέμε κάτι το τραγικό, ούτε προσπαθούμε να πλασαριστούμε ως έξυπνοι έναντι χαζών και κορόιδων. Λέμε όμως το αυτονόητο: αφού υπάρχουν εναλλακτικές και εφ'όσον ο χρήστης πληροί τις προϋποθέσεις για μια τέτοια αλλαγή, είναι ανούσιο να παραμένει στα Windows διατηρώντας όλο το bloatware / spyware και υποκύπτοντας στην επιβολή της MS για αλλαγή εξοπλισμού χωρίς να χρειάζεται ουσιαστικά κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Εγω παντως που εχω microsoft account που πληρουσε τις προυποθεσεις πριν την ανακοινωση αυτη, δε καταφερα ποτε να δω το περιφημο κουμπι "Enroll now". 

Μετα την ανακοινωση αυτη που θα περιλαμβανει ολη την ΕΕ, εξακολουθουμε ολοι να περιμενουμε αυτο το enroll now ή δε κανουμε τιποτα και θα μας αναγνωριζει μαγικα και θα μας στελνει τα updates? Εχει απαντηθει και το εχασα στη linuxoμαχια που δε με ενδιαφερει?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, petrox21 said:

Εγω παντως που εχω microsoft account που πληρουσε τις προυποθεσεις πριν την ανακοινωση αυτη, δε καταφερα ποτε να δω το περιφημο κουμπι "Enroll now". 

Μετα την ανακοινωση αυτη που θα περιλαμβανει ολη την ΕΕ, εξακολουθουμε ολοι να περιμενουμε αυτο το enroll now ή δε κανουμε τιποτα και θα μας αναγνωριζει μαγικα και θα μας στελνει τα updates? Εχει απαντηθει και το εχασα στη linuxoμαχια που δε με ενδιαφερει?

Αυτο το πραγμα ψαχνω και εγω τοσο καιρο χωρις να βγαζω ακρη. Σε 2 pc με (100% legit) win10, τις τελευταιες ενημερωσεις, με microsoft account δεν εχω δει καθολου την επιλογη για enroll. Ολοι μα ολοι στο internet λενε οτι ειχαν αυτη την επιλογη απο τον Αυγουστο σχεδον. Οσοι δεν ειχαν την επιλογη ελεγαν οτι την "ρολαρει" σταδιακα η Microsoft ανα χωρα. Ολα αυτα ομως ηταν για τo επι πληρωμη ESU, πριν την ανακοινωση σχετικα με την Ευρωπη.

Εννοειται οτι στην παρουσα συζητηση τιποτα σχετικο και κυριως χρησιμο δεν ειπωθηκε. Και καλα οι linuxαδες χεστηκαν, το καταλαβαινω, οι αλλοι; Οι windowαδες; Το πιο πιθανο να σου πουν "τραβα βαλε τα 11 or something". Με λιγα λογια, τοσες σελιδες επικων μαχων απο ανθρωπους φυσει και θεσει ασχετους με το θεμα.

Επεξ/σία από Clytoceyx
Δημοσ.
Στις 2/10/2025 στις 6:48 ΜΜ, petrox21 είπε

Εγω παντως που εχω microsoft account που πληρουσε τις προυποθεσεις πριν την ανακοινωση αυτη, δε καταφερα ποτε να δω το περιφημο κουμπι "Enroll now"

Στις 3/10/2025 στις 3:00 ΜΜ, Clytoceyx είπε

Αυτο το πραγμα ψαχνω και εγω τοσο καιρο χωρις να βγαζω ακρη. Σε 2 pc με (100% legit) win10, τις τελευταιες ενημερωσεις, με microsoft account δεν εχω δει καθολου την επιλογη για enroll. Ολοι μα ολοι στο internet λενε οτι ειχαν αυτη την επιλογη απο τον Αυγουστο σχεδον. Οσοι δεν ειχαν την επιλογη ελεγαν οτι την "ρολαρει" σταδιακα η Microsoft ανα χωρα. Ολα αυτα ομως ηταν για τo επι πληρωμη ESU, πριν την ανακοινωση σχετικα με την Ευρωπη.

Εννοειται οτι στην παρουσα συζητηση τιποτα σχετικο και κυριως χρησιμο δεν ειπωθηκε. Και καλα οι linuxαδες χεστηκαν, το καταλαβαινω, οι αλλοι; Οι windowαδες; Το πιο πιθανο να σου πουν "τραβα βαλε τα 11 or something". Με λιγα λογια, τοσες σελιδες επικων μαχων απο ανθρωπους φυσει και θεσει ασχετους με το θεμα.

+1 (Περιμένοντας  να δω το Enroll Now)

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε σε εμένα εμφάνισε τίποτα ακόμα.
Μίλησα χθες με το support τους και με remote control για να ελέγξουν ότι όλα είναι ΟΚ με το σύστημα μου, που γνωρίζω ότι είναι και μου είπαν να περιμένω μέχρι την Τρίτη γιατί το δίνουν σταδιακά και αν δεν να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους... 

Δημοσ.
Στις 29/9/2025 στις 3:07 ΜΜ, Clytoceyx είπε

Δλδ δεν κανεις τιποτα.

Meanwhile καποιοι αλλοι γραφουν επι τους θεματος:

Σχετικες αναζητησεις στο internet βγαζουν αρθρα σαν το αρχικο post χωρις ουσιωδεις λεπτομερειες και παρομοια με τα εδω flame wars (linux vs Windows και ποση κακη ή καλη ειναι η EE τελικα).

Αυτό ακριβώς, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα γίνει, κάποιοι λένε οτι δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα, άλλοι να κάνουμε κάποια εγγραφή (δωρεάν)

και εδώ έχουμε μια είδηση που έχει να κάνει με τα windows και τσακώνονται οι μέτοχοι της Microsoft και της RedHat για το ποιο os είναι καλύτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...