Προς το περιεχόμενο

Euroleague tv ετήσιο (Vpn Bulgaria) 27.2€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Κάνοντας ετήσιο euroleague tv με vpn χώρα Βουλγαρία και χρησιμοποιώντας το voucher "6.75" πέφτει η τιμή στα 27.2€. Δείχνει να μη χρειάζεται vpn για τη θέαση όπως το τουρκικό, μιας και τα παιχνίδια φαίνονται ξεκλειδωτα... Την Τρίτη θα το επιβεβαιώσουμε. Καλή σεζόν σε όλους τους μπάσκετόφιλους!

• Like 5
  • Thanks 6
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δείχνει να έχει αλλάξει από φέτος,ναι. Τα παιχνίδια σε ετήσια συνδρομή έχουν εικονίδιο ένα λουκέτο χωρίς τουρκικό vpn και αναφέρεται σαν Turkish annual pass.  Με βουλγαρικό δείχνει να είναι οκ και αναφέρεται σαν annual pass στις ενεργές συνδρομές .

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

μόλις μπηκα στον λογαριασμό και δεν βλεπω κάποιο λουκετο στα επερχόμενα παιχνίδια. Επίσης η συνδρομή στις πληροφορίες αναφέρεται σαν "annual pass".

Εισαι σίγουρος? εχεις καποιο λινκ να διαβάσουμε?

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ferrari84 είπε

Δείχνει να έχει αλλάξει από φέτος,ναι. Τα παιχνίδια σε ετήσια συνδρομή έχουν εικονίδιο ένα λουκέτο χωρίς τουρκικό vpn και αναφέρεται σαν Turkish annual pass.  Με βουλγαρικό δείχνει να είναι οκ και αναφέρεται σαν annual pass στις ενεργές συνδρομές .

Αυτο που το βλεπεις; Εχω ετησιο τουρκικο απο περυσι το Δεκεμβρη, το Live που εχει τωρα το βλεπω κανονικα, και οταν παταω στα επερχομενα ματς (πχ Dubai-Partizan σε 4 μερες) δεν βλεπω καπου λουκετο.

Δημοσ.

Το δοκίμασα κάνοντας νέα συνδρομή προχτες με τουρκικό vpn, μου έβγαζε λουκέτο στα παιχνίδια. Όταν πας να κάνεις νέα συνδρομή σου βγάζει το παρακάτω:

IMG_20250926_130307.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ferrari84 είπε

Το δοκίμασα κάνοντας νέα συνδρομή προχτες με τουρκικό vpn, μου έβγαζε λουκέτο στα παιχνίδια. Όταν πας να κάνεις νέα συνδρομή σου βγάζει το παρακάτω

Καλα αυτο που λεει οτι ειναι μονο για Τουρκια δεν μου φαινεται περιεργο. Το λουκετο παντως δεν το βλεπω καπου. Ισως επειδη το ειχα απο περυσι, τι να πω.

Επεξ/σία από kizonis
Δημοσ.

πιθανώς να είναι νέο φρουτο που θα αφορά λογαριασμούς που δημιουργούνται αυτή την περίοδο. Στον ηδη υπάρχων λογαριασμό μου (ανανέωση εδω και 2 χρόνια) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

όπως και να έχει θα το μαθουμε συντομα!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks για τα Info! Δώσε αν μπορεις ένα feedback τη Τρίτη γι'αυτό από Βουλγαρία. Ελπίζω να ισχύει ακόμα και το voucher που μας έδωσες. 

Επεξ/σία από fanastas
Δημοσ.

λοιπόν το έψαξα και εγώ και φαίνεται πως έχει δύο annual pass… εγώ ανανέωσα το περσινό και είναι το “παλιο” οπότε δεν με έβαλε στο turkish only… 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ ανανέωσα χθες για 3η σερί χρονιά Τούρκικο και δεν έχει τέτοια εικόνα. Σκέτο annual pass αναφέρει.

Ίσως να ισχύει μόνο για νέους λογαριασμούς. Το voucher πάντως δεν δούλευε σε μένα.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι αναφερόμουν σε νέα account για το τουρκικό. Το voucher έδειχνε να παίζει και με Σέρβικο vpn (τιμές χωρίς voucher: Βουλγαρία 32€, Σερβία 36.5€)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...