Προς το περιεχόμενο

Euroleague tv ετήσιο (Vpn Bulgaria) 27.2€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 hours ago, Despotas said:

Και εγώ ανανέωσα χθες για 3η σερί χρονιά Τούρκικο και δεν έχει τέτοια εικόνα. Σκέτο annual pass αναφέρει.

Ίσως να ισχύει μόνο για νέους λογαριασμούς. Το voucher πάντως δεν δούλευε σε μένα.

image.png.4aab781980aa6e70afec73b1f4b07001.pngΑυτο ειχες; Εμενα 2/10 ειναι η ανανεωση

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

image.png.4aab781980aa6e70afec73b1f4b07001.pngΑυτο ειχες; Εμενα 2/10 ειναι η ανανεωση

Ναι το παλιο θα σου ανανεωσει. 28,3€ μου βγηκε το Σεπτεμβρη που ανανεωθηκε.

20 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Πανε οι εκπτώσεις 30-50% φέτος? Πλουτισαν και αυτοί και δεν εχουν αναγκη πλέον?

Τιποτα , ουτε 15% κουπονι δεν δινουν πλεον.

Δημοσ.
19 minutes ago, runner69 said:

Ναι το παλιο θα σου ανανεωσει. 28,3€ μου βγηκε το Σεπτεμβρη που ανανεωθηκε.

Τιποτα , ουτε 15% κουπονι δεν δινουν πλεον.

Οκ δες την Τριτη Eurocup και πες μας :D

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα  annual συνδρομή μέσω Βουλγαρίας πριν από μία εβδομάδα με vpn surfsark και opera browser ...κοντά στα 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά 

Δημοσ.

Σήμερα έκανα για ένα χρόνο σε έναν φίλο μέσω Βουλγαρίας με promo 6.75 σε καινούργιο λογαριασμό. 27,2€ τελική. Ευχαριστούμε 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PanosK212 είπε

Καλημέρα μόλις το έκανα με tunelbear χωρίς πρόβλημα κ με τον κωδικό!! Ευχαριστώ!!

6 ώρες πριν, Ferrari84 είπε

Καλημέρα και πάλι. Το κάνετε με tunbelbear που είναι free vpn, όπως λένε οι περισσότεροι παραπάνω. Σε ίδια τιμή βγαίνει και με χώρα Λετονία η Μολδαβία (Latvia , Moldova). Έχω δοκιμάσει με νέο mail & account. Πιθανό και σε υπάρχον account με χρήση tunnelbear να εφαρμόζονται οι μειωμένες τιμές 

Για να μην ψαχνεται αλλος, tunnelbear λεγεται.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά, θα ανανεώσω Annual Pass, μέσω ξαδέρφου από την Σμύρνη. είχα κάνει την δημιουργία μέσω iOS και κάρτα Eneba, πρέπει με τον ίδιο τρόπο να κάνω την ανανέωση τώρα; να φορτώσω λίρες στο iOS app store μέσω αγοράς Eneba? 
Στον Euroleague  Account μου, έχει την Mastercard κάρτα μου περασμενη

IMG_7714.jpeg

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Από τηλεόραση θα μπορώ να δω? Υπάρχει εφαρμογή?Κ αν γίνει κάτι κ θέλει vpn,θα μπορώ να δω στην τηλεόραση?

Δεν χρειαζόταν VPN για να δεις τουλάχιστον τις προηγούμενες χρονιές. Υπάρχουν apps όπως αναφέρει στο FAQ.

image.png.d0e820f2db7238b76937729d3622e92a.png

47 λεπτά πριν, papako35 είπε

Τουρκικο με τι μεθοδο πλήρωμης κανατε ανανεωση? την ήδη υπάρχουσα?

Έχω βάλει μια Revolut virtual εδώ και 3 χρόνια και τα τραβάει με αυτόματη ανανέωση.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Despotas said:

Δεν χρειαζόταν VPN για να δεις τουλάχιστον τις προηγούμενες χρονιές. Υπάρχουν apps όπως αναφέρει στο FAQ.

image.png.d0e820f2db7238b76937729d3622e92a.png

Έχω βάλει μια Revolut virtual εδώ και 3 χρόνια και τα τραβάει με αυτόματη ανανέωση.

Και εγώ με Revolut έκανα ανανέωση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα 3 συνδρομες μεσω Τουρκιας που εχω για εμένα και φίλους εδω και 3 χρονια,  ανανεωθηκαν μεσω virtual Revolut αυτόματα.

Μαλιστα εσκεμενα δεν ειχα balance μηπως και παιξει καμια προσφορα και επί ενα μηνα προσπαθούσε να τραβήξει χρηματα (συνολικά και για τις 3 συνδρομες ισως ειχα 15 αποτυχημένες προσπάθειες πληρωμης στην revolut, ακόμα και 2 φορες την μερα)

Μολις προσθεσα χρηματα, μεσα σε 2-3 μέρες τακτοποιήθηκαν και οι 3

Το μονο που μένει ειναι να δοκιμαστει απο βδομάδα γιατί με προβληματισατε αναφεροντας οτι θελει ενεργο vpn για να παιξει

Βέβαια λουκετακι στους επόμενους αγωνες που μπορείς να δεις δεν βλεπω καπου, ισως να ισχύει για νέες συνδρομες 

Επεξ/σία από Maktheo
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...