galimanas Δημοσ. χθες στις 09:33 πμ Δημοσ. χθες στις 09:33 πμ Τα κατάφερα παιδιά...πλήρωσα 27 ευρώ περίπου ...αν κατάλαβα κάθε φορά που θα θέλω να δω θα ενεργοποιω τη vpn σε Βουλγαρία για να με συνδεει στο λογαριασμό μου για να βλέπω έτσι? Tο free στη tunnelbear δεν τελειώνει να φανταστώ? Γιατί βλέπω τα mb κάπως μειώθηκαν.. Και μια χαζή ερώτηση...είναι νόμιμο αυτό? Αφού έχω πληρώσει συνδρομή κανονικά έτσι παιδιά? Καλή σεζόν....
_teo_ Δημοσ. χθες στις 09:43 πμ Δημοσ. χθες στις 09:43 πμ Καλημέρα, 6th Oct, 2023 ₺599.99 12th Oct, 2024 ₺892.50 και φέτος η αυτόματη ανανέωση είναι ₺1369,99. Σκέφτομαι να στείλω mail να ρωτήσω γιατί αυξήθηκε τόσο και αν παίζει κάποια έκπτωση. Στην πληρωμή φορτώνουμε λίρες στην ρεβολουτ ή δεν έχουμε θέμα με ευρώ;
nikos16717 Δημοσ. χθες στις 11:28 πμ Δημοσ. χθες στις 11:28 πμ 1 hour ago, galimanas said: Τα κατάφερα παιδιά...πλήρωσα 27 ευρώ περίπου ...αν κατάλαβα κάθε φορά που θα θέλω να δω θα ενεργοποιω τη vpn σε Βουλγαρία για να με συνδεει στο λογαριασμό μου για να βλέπω έτσι? Tο free στη tunnelbear δεν τελειώνει να φανταστώ? Γιατί βλέπω τα mb κάπως μειώθηκαν.. Και μια χαζή ερώτηση...είναι νόμιμο αυτό? Αφού έχω πληρώσει συνδρομή κανονικά έτσι παιδιά? Καλή σεζόν.... Το vpn χρειάζεται μόνο για την αγορά της συνδρομής (για να βλέπει ότι η αγορά γίνεται από Βουλγαρία). Μετά μπορείς να βλέπεις κανονικά χωρίς τη χρήση vpn
galimanas Δημοσ. χθες στις 11:44 πμ Δημοσ. χθες στις 11:44 πμ 16 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Το vpn χρειάζεται μόνο για την αγορά της συνδρομής (για να βλέπει ότι η αγορά γίνεται από Βουλγαρία). Μετά μπορείς να βλέπεις κανονικά χωρίς τη χρήση vpn ευχαριστω πολύ!
Despotas Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 7 ώρες πριν, _teo_ είπε Καλημέρα, 6th Oct, 2023 ₺599.99 12th Oct, 2024 ₺892.50 και φέτος η αυτόματη ανανέωση είναι ₺1369,99. Σκέφτομαι να στείλω mail να ρωτήσω γιατί αυξήθηκε τόσο και αν παίζει κάποια έκπτωση. Στην πληρωμή φορτώνουμε λίρες στην ρεβολουτ ή δεν έχουμε θέμα με ευρώ; Γενικά ο σουλτάνος το έσκισε φέτος και δεν έδωσε καν κουπόνι. Από 224-893-1370. Βέβαια και πάλι 28€ είναι τίποτα. Εγώ σε λίρες άφηνα τη Revolut να κάνει και τη μετατροπή, καθημερινή καλύτερα που δεν έχει fees.
Game__Over Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Quote 1st Sep, 2025 Turkish Annual Pass Payment Successful ₺1369.99 Παιδιά την πατήσαμε, βγάζει λουκέτο στο ματς Dubai - Partizan που παίζει τώρα. Υπάρχει τρόπος να φύγει το λουκέτο? edit - υπάρχει με vpn τουρκίας. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Game__Over 1
Ferrari84 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 17 λεπτά πριν, Game__Over είπε Τα λέγαμε ότι για νέους λογαριασμούς από Τουρκία, δεν παίζει. Θέλει τουρκικό vpn και θέαση. Εαν θέλεις, ζήτα refund και αν στο κάνουν... κάνε νέο λογαριασμό με άλλη χώρα από Τουρκία όπως αναφέρεται στο αρχικό post Παιδιά την πατήσαμε, βγάζει λουκέτο στο ματς Dubai - Partizan που παίζει τώρα. Υπάρχει τρόπος να φύγει το λουκέτο? edit - υπάρχει με vpn τουρκίας.
Game__Over Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 minutes ago, Ferrari84 said: Μόνο που δεν έχω νέο λογαριασμό φίλε μου. Τρία χρόνια τον ανανεώνω. 1
tanidis Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Απ'το να περιμενω πληρωσα εγω απο Βουλγαρια κ το τεσταρα 😂 Μεχρι στιγμης δουλευει χωρις VPN. Το εβαλα ΜΟΝΟ κατα την αγορα με καινουργιο account γιατι δεν ηθελα να χρησιμοποιησω το περσινο τουρκικο καλου κακου.
Ferrari84 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 16 λεπτά πριν, Game__Over είπε Μόνο που δεν έχω νέο λογαριασμό φίλε μου. Τρία χρόνια τον ανανεώνω. Ok σορυ φίλε. Ας πούνε και οι υπόλοιποι που ανανέωσαν από πέρυσι αν όντως θέλει vpn για τη θέαση
Snip Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 5 λεπτά πριν, Ferrari84 είπε Ok σορυ φίλε. Ας πούνε και οι υπόλοιποι που ανανέωσαν από πέρυσι αν όντως θέλει vpn για τη θέαση Μόλις το έβαλα και μου παίζει κανονικά χωρίς VPN . Είμαι κ εγώ με ανανέωση, όχι νέος λογαριασμός
fanastas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 29 λεπτά πριν, tanidis είπε Απ'το να περιμενω πληρωσα εγω απο Βουλγαρια κ το τεσταρα 😂 Μεχρι στιγμης δουλευει χωρις VPN. Το εβαλα ΜΟΝΟ κατα την αγορα με καινουργιο account γιατι δεν ηθελα να χρησιμοποιησω το περσινο τουρκικο καλου κακου. Κανε μια χάρη φίλε και δες αν μπορείς να βάλεις ελληνικό σχολιασμό. Νομιζω ότι το euroleague tv το έχει επιλογή μόνο για τα ματς των ελληνικών ομάδων. Απλά δεν ξέρω αν ειναι σε greek accounts μόνο ή αν θα παίζει και για αγορά με βουλγαρια.
ALXIOA Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, Snip είπε Μόλις το έβαλα και μου παίζει κανονικά χωρίς VPN . Είμαι κ εγώ με ανανέωση, όχι νέος λογαριασμός Εμένα 2 χρόνια τουρκικός λογαριασμος. Τον έκανα πριν 3 μέρες ανανέωση. Ξεκίνησε το ματς χωρίς ,VPN και μετά από λίγο μου έβγαλε λουκέτο. Κλείδωσαν όλα. Άνοιξα και VPN. Και πάλι δεν παίζουν. Βγάζει λουκέτο σε όλα τα ματς.
bad_freddy Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, fanastas είπε Κανε μια χάρη φίλε και δες αν μπορείς να βάλεις ελληνικό σχολιασμό. Νομιζω ότι το euroleague tv το έχει επιλογή μόνο για τα ματς των ελληνικών ομάδων. Απλά δεν ξέρω αν ειναι σε greek accounts μόνο ή αν θα παίζει και για αγορά με βουλγαρια. Τελικά υπάρχει Ελληνικός σχολιασμός? Δεν βλέπω κάτι στις επιλογές τουλάχιστον απο desktop pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα