Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fanastas είπε

Εβαλα VPN βουλγαρια, εκανα λογαριασμό, δήλωσα χώρα βουλγαρια, εκανα την πληρωμή με paypal με έβαλε μέσα στο euroleague tv στο account, αλλά απόδειξη απο το paypal οτι πραγματοποιηθηκε η πληρωμή δε μου ήρθε ακόμα εδώ και ένα μισάωρο. Συνήθως όταν πληρώνω με paypal ερχεται αμέσως ειδοποίηση. Επίσης όταν πηρωσα με paypal μου ζητησε ταχυδρομικό κώδικα βουλγαρίας... έβαλα έναν τυχαίο στη Σόφια. Εσάς σας ζήτησε τίποτα τέτοιο; Δεν μου δείχνει ότι μου έδωσε το subscription πάντως. Προσπαθώ να σκεφτώ τι έχω κάνει λάθος. 

Μήπως για κάποιο λόγο δεν πέρασε η πληρωμή? ή έχουν αφαιρεθεί τα χρήματα?

Και εμένα πάντως ζήτησε ΤΚ, έβαλα 1000 και πέρασε κανονικά.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, zapermania είπε

Μήπως για κάποιο λόγο δεν πέρασε η πληρωμή? ή έχουν αφαιρεθεί τα χρήματα?

Και εμένα πάντως ζήτησε ΤΚ, έβαλα 1000 και πέρασε κανονικά.

Δεν ξέρω να πω την αλήθεια. Το εκανα και δεύτερη φορά και πάλι δεν έπιασε. Αναγκάστηκα να κάνω άλλο λογαριασμό με άλλο email και πάλι δεν έπιασε. Στη  συνέχεια έκανα πάλι όλη τη διαδικασία (VPN βουλγαρία, λογαριασμό και πληρωμή) και το μόνο που άλλαξα ήταν στην πληρωμή όταν ζήτησε χώρα και ΤΚ έβαλα Ελλάδα και ελληνικό ΤΚ. Και τότε το πήρε κατευθείαν και αφερέθηκαν τα χρήματα και ήρθε άμεσα mail από paypal. Είδα ματσάκι κανονικά στην Android TV χωρίς VPN. Πήρε το voucher κανονικά και τελική τιμή όως λένε όλοι 27,20 ΕΥΡ. 

Σχετικά με τον σχολιασμό στα αγγλικά ήταν μια χαρά. Αντικειμενικότατος και χωρίς κάποιον να τσιρίζει σε καλάθι του πρώτου δεκάλεπτου σα να πήραμε το παγκόσμιο.  

Επεξ/σία από fanastas
Δημοσ.

Εγώ μόλις τώρα πήγα να φτιάξω 2ο λογαριασμό με tunnebear και οταν πήγα να διαλέξω plan μου έβγαλε μνμ-σφάλμα στην σελιδα της euroleague πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία με vpn

Έβαλα απο tunnebear Νιγηρία και το πήρε κανονικά και με το 6.75 κουπόνι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μια εβδομάδα έβαλα συνδρομή Τουρκίας και ενώ χθες είδα κανονικά με nordvpn, σήμερα με κόβει και δεν μπορώ να δω, τα δείχνει σαν κλειδωμένα.

Δοκίμασα και με άλλα vpn, δοκίμασα και με το app από κινητό και πάλι τίποτα.

Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Επεξ/σία από Nexus.gr
Δημοσ.
2 hours ago, Nexus.gr said:

Πριν μια εβδομάδα έβαλα συνδρομή Τουρκίας και ενώ χθες είδα κανονικά με nordvpn, σήμερα με κόβει και δεν μπορώ να δω, τα δείχνει σαν κλειδωμένα.

Δοκίμασα και με άλλα vpn, δοκίμασα και με το app από κινητό και πάλι τίποτα.

Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Με ανοιχτό vpn, κάνε logout και login

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/10/2025 στις 12:30 ΠΜ, Nexus.gr είπε

Το έκανα πολλές φορές και δυστυχώς τίποτα.

Δοκιμασε άλλο vpn  μήπως και ...

Υ.Γ.  πρώτη φορά εκανα (αν τα εκανα ολα σωστα) με τουνελμπεαρ και πληρωμή payzy, ονομα έβαλα κανονικό όπως και μειλ, χωρα Βουλγαρία και τκ 1000 

Βασικές απορίες μιας και πρώτη φορά θα παρακολουθήσω ετσι: σε πόσες συσκευές μπορω να εχω ταυτόχρονη θέαση;  επίσης μπορώ να μοιραστώ κωδικό-συνδρομη με φίλο στο εξωτερικό και να βλέπουμε τυχών ταυτόχρονα; 

thanks ts 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Δοκιμασε άλλο vpn  μήπως και ...

Υ.Γ.  πρώτη φορά εκανα (αν τα εκανα ολα σωστα) με τουνελμπεαρ και πληρωμή payzy, ονομα έβαλα κανονικό όπως και μειλ, χωρα Βουλγαρία και τκ 1000 

Βασικές απορίες μιας και πρώτη φορά θα παρακολουθήσω ετσι: σε πόσες συσκευές μπορω να εχω ταυτόχρονη θέαση;  επίσης μπορώ να μοιραστώ κωδικό-συνδρομη με φίλο στο εξωτερικό και να βλέπουμε τυχών ταυτόχρονα; 

thanks ts 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Θέαση μόνο σε 1 συσκευή, δεν γίνεται ταυτόχρονα σε δεύτερη. Log out και μπαίνεις από άλλη συσκευή 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nexus.gr είπε

Δοκιμασε κανεις σημερα να κανει απο Βουλγαρια?

Κανω ολα τα βηματα σωστα αλλα μου βγαζει αυτο:

ςσ.jpg

και μενα το ιδιο κανει με το free

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, marmagas είπε

Αργησαμε μαλλον

Δοκιμάστε με tunnelbear  και χώρα Μολδαβία η Λετονία (Moldova, Latvia). Βγαίνει 27.2€ με το 6.75 promo code. Γρήγορα γιατί θα ρίξουμε και τη Λετονία 😂😂

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...