agnostos99 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:32 μμ Πανε οι εκπτώσεις 30-50% φέτος? Πλουτισαν και αυτοί και δεν εχουν αναγκη πλέον?
ms13 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:44 μμ Είχα παλιό λογαριασμό αλλά δεν είχα πέρσι συνδρομή και με βάλαν στην κατηγορία του turkish annual pass, εφόσον δεν ήταν ανανέωση. Έστειλα email και άμεσα μου το ακύρωσαν, ενώ το refund έρχεται. Έκανα καπάκι από Βουλγαρία με τον κωδικό και βγήκε και φθηνότερο. Αργά ή γρήγορα όμως βλέπω να τα κόβουν όλα, αν και θα ναι πρόβλημα για κάποιους που όντως ταξιδεύουν. 1
nk9 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:45 μμ Φίλος με αυτόματη ανανέωση σε τουρκικό λογαριασμό χρήστη καθάρισε με 735 λίρες μόνο. Περίπου 15€. Είχε περάσει πέρυσι τέτοια εποχή κωδικό για -30%, ενώ παράλληλα και για άγνωστο λόγο δεν του άλλαξαν τιμολόγηση τον φετινό Αύγουστο. Οπότε πηγέ 1.050 λίρες μείον την έκπτωση. Μια χαρά!
dask24 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:51 μμ εμενα μου γραφει για αυτοματη ανανεωση στις 1400 τουρκικες λιρες. Θα γίνει αυτόματα ετσι η χρέωση δίχως vpn; Τον λογαριασμο τον εχω από πέρυσι και με vpn τουρκιας...παίζει κανα promo για μειωση κοστους;
malamis1996 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ Υπάρχει κάποιο promo code ?
glamprou Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 μμ (επεξεργασμένο) Αναγνωρίζει το vpn και δεν με αφήνει να πληρώσω στο βουλγαρικό. Με ποιο vpn εχει μπει κάποιος ; NordVPN δεν περνάει . Τελικά με TunnelBear πέρασε και με την έκπτωση 27.20 Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:43 μμ από glamprou
daPro Δημοσ. Σάββατο στις 09:06 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:06 πμ 13 ώρες πριν, glamprou είπε Αναγνωρίζει το vpn και δεν με αφήνει να πληρώσω στο βουλγαρικό. Με ποιο vpn εχει μπει κάποιος ; NordVPN δεν περνάει . Τελικά με TunnelBear πέρασε και με την έκπτωση 27.20 Έβαλα και εγώ το tunnel bear Free αλλά δεν βρίσκει ούτε Βουλγαρία ούτε Τουρκία..
DeKaLoUdiS Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 πμ (επεξεργασμένο) Εμένα μου έκανε αυτόματη ανανέωση στις 25/9 με 28,51€ (1369 λίρες) Δεν βρήκα email μέ την ανανέωση κάπου. Στην εφαρμογή δεν φαίνεται κάποιο λουκέτο και όλα δείχνουν κανονικά. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:10 πμ από DeKaLoUdiS
fasmatikos Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 πμ 14 hours ago, glamprou said: Αναγνωρίζει το vpn και δεν με αφήνει να πληρώσω στο βουλγαρικό. Με ποιο vpn εχει μπει κάποιος ; NordVPN δεν περνάει . Τελικά με TunnelBear πέρασε και με την έκπτωση 27.20 Κι εμένα Με protonVPN δεν με αφήνει να πληρώσω... Το κόβει λέγοντας ότι η υπηρεσια είναι μη διαθέσιμη αν είσαι με VPN...
PanosK212 Δημοσ. Σάββατο στις 10:09 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:09 πμ Καλημέρα μόλις το έκανα με tunelbear χωρίς πρόβλημα κ με τον κωδικό!! Ευχαριστώ!!
Pepis13 Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 πμ Να ρωτήσω... Κάνατε νέο λογαριασμό με νέο μαιλ ή μπορείς και με τον παλιό σου λογαριασμό να πάρεις την προσφορά;
Ferrari84 Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα και πάλι. Το κάνετε με tunnelbear που είναι free vpn, όπως λένε οι περισσότεροι παραπάνω. Σε ίδια τιμή βγαίνει και με χώρα Λετονία η Μολδαβία (Latvia , Moldova). Έχω δοκιμάσει με νέο mail & account. Πιθανό και σε υπάρχον account με χρήση tunnelbear να εφαρμόζονται οι μειωμένες τιμές Επεξ/σία Σάββατο στις 05:38 μμ από Ferrari84
daPro Δημοσ. Σάββατο στις 11:10 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:10 πμ 1 ώρα πριν, PanosK212 είπε Καλημέρα μόλις το έκανα με tunelbear χωρίς πρόβλημα κ με τον κωδικό!! Ευχαριστώ!! +1 43 λεπτά πριν, Pepis13 είπε Να ρωτήσω... Κάνατε νέο λογαριασμό με νέο μαιλ ή μπορείς και με τον παλιό σου λογαριασμό να πάρεις την προσφορά; Εγώ το έκανα με περσινό 27.20
mycatoscar Δημοσ. Σάββατο στις 01:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:04 μμ Εκτός από revolut με τι άλλο μπορούμε να πληρώσουμε για να το πάρουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα