kosmasdel Δημοσ. Πέμπτη στις 12:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:24 μμ 1 hour ago, JailbrokenDiesel said: θα παραμεινει ενεργο, αλλα γιατι να το κανεις; δεν θα κανεις ανανεωση του χρονου;; Νομίζω στην ανανέωση δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι έκπτωσης που τρέχει κάθε Αύγουστο Σεπτέμβριο. 1
fanastas Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 μμ 22 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε μπορεις να συνδεσεις laptop/pc με HDMI στην τηλεοραση και να δεις κανονικα Νομίζω ότι ο @Guerriero4 ρωτάει αν μπορεί να χρησιμοποιήσει το app της euroleague tv στη smart tv του η το box του. Γιατί να μην μπορεί; Αφού δε χρειάζεται VPN για να δεις όπως λενε οι περισσότεροι.
kosmasdel Δημοσ. Πέμπτη στις 01:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:02 μμ Από φέτος ύπαρχει και app στο web os των LG. Μέχρι τώρα είχε μόνο στις Samsung. 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. Πέμπτη στις 01:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:25 μμ 22 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Από φέτος ύπαρχει και app στο web os των LG. Μέχρι τώρα είχε μόνο στις Samsung. οντως;; και εχω LG, ιδεα δεν ειχα, θα το δω κι εγω τοτε
stavros750 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:33 μμ 9 hours ago, transparent said: Αν κάποιος ζήτησε refund, τι τους είπατε; Γιατί εμένα μου έριξαν άκυρο σε πρώτη φάση Σκεφτόμουν να βάλω την Βουλγάρικη και αποδεικνύοντας ότι έχω 2 συνδρομές παράλληλα να τους πω είτε ότι ήμουν ταξίδι Τουρκία, είτε ότι μετακόμισα λόγω δουλειάς. Δεν το έχω επιχειρήσει ακόμη με την ελπίδα να βρω VPN για φέτος.
slide13 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:20 μμ Πάντως η εφαρμογή στην τηλεόραση (και σε tv box) δεν είναι και τόσο καλή, η ποιότητα είναι μέτρια και δεν υπάρχουν επιλογές για ήχο (άσχετα αν θα το άφηνα στα αγγλικά, θα ήθελα να δω πώς είναι και στα ελληνικά).
transparent Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ 2 hours ago, stavros750 said: Σκεφτόμουν να βάλω την Βουλγάρικη και αποδεικνύοντας ότι έχω 2 συνδρομές παράλληλα να τους πω είτε ότι ήμουν ταξίδι Τουρκία, είτε ότι μετακόμισα λόγω δουλειάς. Δεν το έχω επιχειρήσει ακόμη με την ελπίδα να βρω VPN για φέτος. εγώ τους είπα ότι ταξιδεύω στην Ευρώπη για δουλειά συνεχώς και θα έπρεπε να δουλεύει παντού και να μου κάνουν refund, και τελικώς μου έκαναν refund. Η ερώτηση τώρα παραμένει ως προς τη Βουλγάρικη συνδρομή: μπαίνει σε τηλεόραση χωρίς VPN;
Backpacker Δημοσ. Πέμπτη στις 03:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:39 μμ Εγω το βάζω στο ipad ή στο iphone και μετα με airplay στην τιβι και εχει πολυ καλη ανάλυση. Γενικα οι εφαρμογες των τηλεορασεων πάσχουν σε αναλυση με εξαιρεση τις τοπ τυπου netflix-disney-apple tv-amazon.
JailbrokenDiesel Δημοσ. Πέμπτη στις 04:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:16 μμ 55 λεπτά πριν, slide13 είπε Πάντως η εφαρμογή στην τηλεόραση (και σε tv box) δεν είναι και τόσο καλή, η ποιότητα είναι μέτρια και δεν υπάρχουν επιλογές για ήχο (άσχετα αν θα το άφηνα στα αγγλικά, θα ήθελα να δω πώς είναι και στα ελληνικά). ελληνικα ΛΟΓΙΚΑ θα εχει ξανα στα playoffs και στο F4 2
stavros750 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:48 μμ 1 hour ago, transparent said: εγώ τους είπα ότι ταξιδεύω στην Ευρώπη για δουλειά συνεχώς και θα έπρεπε να δουλεύει παντού και να μου κάνουν refund, και τελικώς μου έκαναν refund. Η ερώτηση τώρα παραμένει ως προς τη Βουλγάρικη συνδρομή: μπαίνει σε τηλεόραση χωρίς VPN; ωραίος, έστειλα και εγώ και αναμένω. Ναι μπαίνει σε τηλεόραση χωρίς VPN. Το VPN χρειάζεται μόνο στο subscription.
Game__Over Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 μμ Παιδιά ας γράψει κάποιος email address που στέλνουμε για ακύρωση συνδρομής. Ευχαριστώ.
stavros750 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:49 μμ 11 minutes ago, Game__Over said: Παιδιά ας γράψει κάποιος email address που στέλνουμε για ακύρωση συνδρομής. Ευχαριστώ. [email protected] Έλαβα και εγώ refund τελικά. 2
fanastas Δημοσ. Πέμπτη στις 06:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:53 μμ (επεξεργασμένο) Εβαλα VPN βουλγαρια, εκανα λογαριασμό, δήλωσα χώρα βουλγαρια, εκανα την πληρωμή με paypal με έβαλε μέσα στο euroleague tv στο account, αλλά απόδειξη απο το paypal οτι πραγματοποιηθηκε η πληρωμή δε μου ήρθε ακόμα εδώ και ένα μισάωρο. Συνήθως όταν πληρώνω με paypal ερχεται αμέσως ειδοποίηση. Επίσης όταν πηρωσα με paypal μου ζητησε ταχυδρομικό κώδικα βουλγαρίας... έβαλα έναν τυχαίο στη Σόφια. Εσάς σας ζήτησε τίποτα τέτοιο; Δεν μου δείχνει ότι μου έδωσε το subscription πάντως. Προσπαθώ να σκεφτώ τι έχω κάνει λάθος. Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:58 μμ από fanastas
vagmouk Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί με αυτή την κατάσταση. Έχω ενεργή συνδρομή Τουρκίας μέχρι τις 31/12 και βλέπω κανονικά χωρις vpn. Απ ότι καταλαβαίνω κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι αν στις 1/1 το αφήσω και ανανεωθεί αυτόματα θα συνεχίσω να βλέπω χωρίς πρόβλημα ή θα μου το γυρίσει σε Turkish Annual pass….
Despotas Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα κάνουν. Και εγώ με Τούρκικη συνδρομή εδώ και 4 χρόνια βλέπω κανονικά χωρίς VPN και ανανέωσα 25/9 για 1 χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα