Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, JailbrokenDiesel said:

θα παραμεινει ενεργο, αλλα γιατι να το κανεις; δεν θα κανεις ανανεωση του χρονου;;

Νομίζω στην ανανέωση δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι έκπτωσης που τρέχει κάθε Αύγουστο Σεπτέμβριο. 

• Like 1
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

μπορεις να συνδεσεις laptop/pc με HDMI στην τηλεοραση και να δεις κανονικα 

Νομίζω ότι ο @Guerriero4 ρωτάει αν μπορεί να χρησιμοποιήσει το app της euroleague tv στη smart tv του η το box του. Γιατί να μην μπορεί; Αφού δε χρειάζεται VPN για να δεις όπως λενε οι περισσότεροι.

Δημοσ.
9 hours ago, transparent said:

Αν κάποιος ζήτησε refund, τι τους είπατε; Γιατί εμένα μου έριξαν άκυρο σε πρώτη φάση

Σκεφτόμουν να βάλω την Βουλγάρικη και αποδεικνύοντας ότι έχω 2 συνδρομές παράλληλα να τους πω είτε ότι ήμουν ταξίδι Τουρκία, είτε ότι μετακόμισα λόγω δουλειάς. Δεν το έχω επιχειρήσει ακόμη με την ελπίδα να βρω VPN για φέτος.

Δημοσ.

Πάντως η εφαρμογή στην τηλεόραση (και σε tv box) δεν είναι και τόσο καλή, η ποιότητα είναι μέτρια και δεν υπάρχουν επιλογές για ήχο (άσχετα αν θα το άφηνα στα αγγλικά, θα ήθελα να δω πώς είναι και στα ελληνικά).

Δημοσ.
2 hours ago, stavros750 said:

Σκεφτόμουν να βάλω την Βουλγάρικη και αποδεικνύοντας ότι έχω 2 συνδρομές παράλληλα να τους πω είτε ότι ήμουν ταξίδι Τουρκία, είτε ότι μετακόμισα λόγω δουλειάς. Δεν το έχω επιχειρήσει ακόμη με την ελπίδα να βρω VPN για φέτος.

εγώ τους είπα ότι ταξιδεύω στην Ευρώπη για δουλειά συνεχώς και θα έπρεπε να δουλεύει παντού και να μου κάνουν refund, και τελικώς μου έκαναν refund.

Η ερώτηση τώρα παραμένει ως προς τη Βουλγάρικη συνδρομή: μπαίνει σε τηλεόραση χωρίς VPN;

Δημοσ.

Εγω το βάζω στο ipad ή στο iphone και μετα με airplay στην τιβι και εχει πολυ καλη ανάλυση. Γενικα οι εφαρμογες των τηλεορασεων πάσχουν σε αναλυση με εξαιρεση τις τοπ τυπου netflix-disney-apple tv-amazon. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, slide13 είπε

Πάντως η εφαρμογή στην τηλεόραση (και σε tv box) δεν είναι και τόσο καλή, η ποιότητα είναι μέτρια και δεν υπάρχουν επιλογές για ήχο (άσχετα αν θα το άφηνα στα αγγλικά, θα ήθελα να δω πώς είναι και στα ελληνικά).

ελληνικα ΛΟΓΙΚΑ θα εχει ξανα στα playoffs και στο F4

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, transparent said:

εγώ τους είπα ότι ταξιδεύω στην Ευρώπη για δουλειά συνεχώς και θα έπρεπε να δουλεύει παντού και να μου κάνουν refund, και τελικώς μου έκαναν refund.

Η ερώτηση τώρα παραμένει ως προς τη Βουλγάρικη συνδρομή: μπαίνει σε τηλεόραση χωρίς VPN;

ωραίος, έστειλα και εγώ και αναμένω.

Ναι μπαίνει σε τηλεόραση χωρίς VPN. Το VPN χρειάζεται μόνο στο subscription.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα VPN βουλγαρια, εκανα λογαριασμό, δήλωσα χώρα βουλγαρια, εκανα την πληρωμή με paypal με έβαλε μέσα στο euroleague tv στο account, αλλά απόδειξη απο το paypal οτι πραγματοποιηθηκε η πληρωμή δε μου ήρθε ακόμα εδώ και ένα μισάωρο. Συνήθως όταν πληρώνω με paypal ερχεται αμέσως ειδοποίηση. Επίσης όταν πηρωσα με paypal μου ζητησε ταχυδρομικό κώδικα βουλγαρίας... έβαλα έναν τυχαίο στη Σόφια. Εσάς σας ζήτησε τίποτα τέτοιο; Δεν μου δείχνει ότι μου έδωσε το subscription πάντως. Προσπαθώ να σκεφτώ τι έχω κάνει λάθος. 

Επεξ/σία από fanastas
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί με αυτή την κατάσταση. Έχω ενεργή συνδρομή Τουρκίας μέχρι τις 31/12 και βλέπω κανονικά χωρις vpn. Απ ότι καταλαβαίνω κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι αν στις 1/1 το αφήσω και ανανεωθεί αυτόματα θα συνεχίσω να βλέπω χωρίς πρόβλημα ή θα μου το γυρίσει σε Turkish Annual pass….

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα κάνουν.

Και εγώ με Τούρκικη συνδρομή εδώ και 4 χρόνια βλέπω κανονικά χωρίς VPN και ανανέωσα 25/9 για 1 χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...