Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγω το θέμα για το iphone Air ώστε να μεταφέρουμε τις απόψεις μας και την εμπειρία μας για το συγκεκριμένο τηλέφωνο της apple.

Ώστε να βοηθήσουμε την κοινότητα για το αν αξίζει η αγορά του η όχι.. 

Θα ήθελα να μεταφέρουμε γενικά εμπειρίες με το πόσο κρατάει η μπαταρία του αν η κάμερα είναι ικανή και γενικά αν είναι ικανό να ανταπεξέλθει το 2025 σε σχέση με τα υπόλοιπα αδερφάκια του .

Επεξ/σία από Sakm
  • Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Iphone Air , Εμπειρίες, Παρατηρήσεις
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αξίζει η αγορά του κινητού για το 98% του κόσμου και δεν χρειάζεται να εισαι κάτοχος για να το πείς.

Ωραίος ο νέος, λεπτός σχεδιασμός, αλλά μολις φύγει αυτό από την μέση η χαρά  μετά τις πρώτες ημέρες, παντρεύεσαι τους περιορισμους που έχει, και ακόμα χειρότερα την τσουχτερή τιμή του.

+250ευρώ από το απλό Iphone 17 και μόλις -100ευρώ από το Iphone 17 Pro.

Και για την μπαταρία, οπως έχουμε δει και στο παρελθόν, τα Iphone με τις μικρότερες μπαταρίες, ειναι αυτά που έχουν τα περισσότερα παράπονα από κόσμο σε βάθος χρόνου από τα updates.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν αξίζει η αγορά του κινητού για το 98% του κόσμου και δεν χρειάζεται να εισαι κάτοχος για να το πείς.

Ωραίος ο νέος, λεπτός σχεδιασμός, αλλά μολις φύγει αυτό από την μέση η χαρά  μετά τις πρώτες ημέρες, παντρεύεσαι τους περιορισμους που έχει, και ακόμα χειρότερα την τσουχτερή τιμή του.

Και για την μπαταρία, οπως έχουμε δει και στο παρελθόν, τα Iphone με τις μικρότερες μπαταρίες, ειναι αυτά που έχουν τα περισσότερα παράπονα από κόσμο σε βάθος χρόνου από τα updates.

Θεωρω οτι εισαι αρκετα απολυτος στο συμπερασμα αυτο.. (ειδικα απο την στιγμη που δεν εισαι κατοχος)

Εγω παλι θεωρω οτι αρκετο κοσμο θα τον βολεψει.. η μπαταρια του ειναι οντως το μονο θεμα που βλεπω εγω αλλα και εκει τους περισσοτερους non heavy users θα τους καλυψει.. (ας μιλησουν οι κατοχοι περι αυτου). Αν εισαι ολη τη μερα με το κινητο στο χερι προφανως και δεν θα σε καλυψει..  στα της καμερα παλι θεωρω οτι ειναι ΟΚ... εκτος αυτων (πολυ λιγοι κατ'εμε) που πραγματικα θελουν να εκμεταλευτουν ολες τις καμερες των Pro/ProMax.

Επεξ/σία από petran1790
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ νομίζω ότι είναι ένα τηλ που έχει 1239 ευρώ αν θυμάμαι καλά που αν δεν σου βγάλει την μέρα σου όπως έχεις συνηθίσει θα χρειαστεί να αγοράσεις και το powerbank των 119 ευρώ άρα αυτόματα η τιμή διαμορφώνεται στα 1358 συν την θήκη του 59 ευρώ φτάσαμε το ποσό των 1427 ευρώ αν και παραλίγο να το ξεχάσω συν 10 ευρώ για την esim .

Ένα 17 pro από την άλλη αυτη τη στιγμή λιανική σε επίσημα πάντα αναφέρομαι είναι στα 1349 και τα έχει όλα με μονη διαφορά τη μικροτερη οθόνη από το air.

Το 17 pro max είναι στα 1499ευρω με τα όλα του.. υπερτερεί και σε οθόνη από το air. 

Άρα έχουμε 1427 air

Iphone 17 pro 1349 + θήκη 59.00 σύνολο 1408.

17 pro max 1499 + θήκη 59.00 σύνολο 1558.

Air,  esim, μονή κάμερα , μικρή μπαταρία , μονοφωνικό ηχείο ,τιτάνιο , βάρος μικρό και λεπτό.

Iphone 17 pro esim και φυσική sim,  τριπλή κάμερα , αξιοπρεπέστατη μπαταρία , αλουμίνιο , βάρος και μέγεθος ικανοποιητικό.

Iphone 17 PM esim και φυσική sim,  τριπλή κάμερα , τερας μπαταρία , αλουμίνιο , βάρος και μέγεθος βαρύ και το χειρίζεσαι με τα 2 χέρια τις περισσότερες φορές .

Άρα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..

Περιμένω τους κατόχους του air να μας μεταφέρουν τις απόψεις τους ..

Επεξ/σία από Sakm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Θεωρω οτι εισαι αρκετα απολυτος στο συμπερασμα αυτο.. (ειδικα απο την στιγμη που δεν εισαι κατοχος)

Εγω παλι θεωρω οτι αρκετο κοσμο θα τον βολεψει.. η μπαταρια του ειναι οντως το μονο θεμα που βλεπω εγω αλλα και εκει τους περισσοτερους non heavy users θα τους καλυψει.. (ας μιλησουν οι κατοχοι περι αυτου). Αν εισαι ολη τη μερα με το κινητο στο χερι προφανως και δεν θα σε καλυψει..  στα της καμερα παλι θεωρω οτι ειναι ΟΚ... εκτος αυτων (πολυ λιγοι κατ'εμε) που πραγματικα θελουν να εκμεταλευτουν ολες τις καμερες των Pro/ProMax.

Oλος ο κόσμος λέει πως φέτος το καλύτερο/πιο vfm iphone όλης της σειράς για τον περισσότερο κόσμο είναι το φθηνότερο 17ρι.

Και δεν είναι μόνο η μικρότερη μπαταρία το θέμα. 

Ειναι και το κομμάτι καμερών, είναι το 1 ηχείο, είναι το οτι σε θερμοκρασίες ειναι το χειρότερο από τα φετινά 17ρια, είναι ότι βγαίνει μόνο Esim. Και η τιμή του ειναι προβληματική, μιας και ειναι μεταξύ 17 και pro.

Το Iphone 17 Air ειναι μια συσκευή, η οποία απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη μερίδα κόσμου.

20 λεπτά πριν, Sakm είπε

Ένα 17 pro από την άλλη αυτη τη στιγμή λιανική σε επίσημα πάντα αναφέρομαι είναι στα 1349 και τα έχει όλα με μονη διαφορά τη μικροτερη οθόνη από το air.

Το 17 pro max είναι στα 1499ευρω με τα όλα του.. υπερτερεί και σε οθόνη από το air. 

Άρα έχουμε 1427 air

Iphone 17 pro 1349 + θήκη 59.00 σύνολο 1408.

17 pro max 1499 + θήκη 59.00 σύνολο 1558.

Air,  esim, μονή κάμερα , μικρή μπαταρία , τιτάνιο , βάρος μικρό και λεπτό.

Iphone 17 pro esim και φυσική sim,  τριπλή κάμερα , αξιοπρεπέστατη μπαταρία , αλουμίνιο , βάρος και μέγεθος ικανοποιητικό.

Iphone 17 PM esim και φυσική sim,  τριπλή κάμερα , τερας μπαταρία , αλουμίνιο , βάρος και μέγεθος βαρύ και το χειρίζεσαι με τα 2 χέρια τις περισσότερες φορές .

Άρα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..

Το απλο 17ρι, γιατί δεν το υπολογίζετε καθόλου ορισμένοι, ειδικά φέτος που οι διαφορές δεν ειναι μεγάλες από τα ακριβότερα μοντέλα, αλλά τα χρήματα που γλυτώνεις είναι σημαντικά?

Γιατί να δώσει κάποιος 1400ευρώ για 17pro ή Air+αξεσουάρ, και να μην δώσει 1000για απλό 17+αξεσουάρ?

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

Κάποιος κάτοχος μπορεί να απαντήσει να μας πει τις απόψεις του..

Όμως παρακαλώ πολύ να είναι αντικειμενικός .

οκ τα συν του λίγο πολύ τα έχουμε δει να μας αναφέρει το πώς το λειτουργεί (social, internet, gps , τηλέφωνο ,κτλ) και αν είναι ικανοποιητικό για κάποιον που ενδιαφέρεται το αγοράσει ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα γράψω και εγώ την γνώμη μου, παρόλο που δεν είμαι κάτοχος, το περιεργάστικα αρκετά από κοντά....

Φυσικά αναμένουμε τις απόψεις των κατόχων (έστω και αν αυτές είναι υποκειμενικές, ανάλογα τις προτιμήσεις)...

Εμένα εμφανισιακά μου αρέσει πολύ το Air, το design , το πόσο λεπτό είναι, βγάζει μια ποιότητα και ταυτόχρονα είναι πολύ ελαφρύ στο χέρι...

Φυσικά είμαι σίγουρος ότι η μπαταρία δεν θα με ικανοποιήσει με την χρήση που κάνω, ούτε θέλω να το φορτίζω μέσα στην μέρα, ούτε θέλω να έχω μαζί μου ένα powerbank....

Έχω κακή εμπειρία από ένα καινούργιο ΧS (μόλις είχε βγει το Iph11) που είχα αγοράσει πριν κάποια χρόνια , λόγω ακριβώς της ωραίας εμφάνισης που μου έβγαζε το κινητό... Το κράτησα μόνο 2-3 μήνες, λόγω της μπαταρίας του.....

Εμένα παρά το γεγονός ότι μου αρέσει η φωτογραφία , δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα , λόγω μικρότερου zoom (έτσι και αλλιώς αυτό είναι software στο μεγαλύτερο βαθμό ) ή στις macro φωτογραφίες. Εξάλου η νέα κάμερα είναι fusion ,  σημαίνει ότι περιλαμβάνει έξτρα software δυνατότητες.

Αυτά.

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Πολύς κόσμος στον οποίο συγκεκριμένα απευθύνεται στην συγκεκριμένη συσκευή δεν θα το πληρώσει ποτέ γιατί δεν το πάρει δωρεάν με την σύνδεση του γιατί θα είναι σ’ ένα γραφείο όλη μέρα που δεν τον αφορά Το πότε θα φορτίσει το κινητό δεν τον ενδιαφέρει πόση μπαταρία και πόσες κάμερες έχει γιατί πολύ απλά υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι και ξέρω πολλούς Γερμανούς στη Γερμανία που μένω που είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Πολύς κόσμος στον οποίο συγκεκριμένα απευθύνεται στην συγκεκριμένη συσκευή δεν θα το πληρώσει ποτέ γιατί δεν το πάρει δωρεάν με την σύνδεση του γιατί θα είναι σ’ ένα γραφείο όλη μέρα που δεν τον αφορά .

Το πότε θα φορτίσει το κινητό δεν τον ενδιαφέρει πόση μπαταρία και πόσες κάμερες έχει γιατί πολύ απλά υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι και ξέρω πολλούς Γερμανούς στη Γερμανία που μένω που είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση

Εγώ αναφέρομαι στον κόσμο που θα ανοίξει το πορτοφόλι του να το πληρώσει το κινητό και όχι σε όσους θα το πάρουν εταιρικό κλπ.

Ούτε και το παράδειγμα σου μου λέει κάτι.

Το ότι είναι κάποιος όλη μερα σε ένα γραφείο(ο περισσότερος κόσμος παγκοσμίως σε γραφείο δεν δουλεύει όλη μέρα?), δεν σημαίνει ότι όλοι θα τρέξουν να πάρουν το Iphone 17 Air.

Ούτε προκύπτει από πουθενά ότι όποιος ειναι όλη μέρα σε ένα γραφείο, δεν τον ενδιαφέρει η μπαταρία γενικά και αόριστα.

Ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει να φορτίζει κάθε 3 και λίγο το κινητό του.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εγώ αναφέρομαι στον κόσμο που θα ανοίξει το πορτοφόλι του να το πληρώσει το κινητό και όχι σε όσους θα το πάρουν εταιρικό κλπ.

Το ότι είναι κάποιος όλη μερα σε ένα γραφείο(ο περισσότερος κόσμος παγκοσμίως σε γραφείο δεν δουλεύει όλη μέρα?), δεν σημαίνει ότι όλοι θα τρέξουν να πάρουν το Iphone 17 Air.

Ούτε προκύπτει από πουθενά ότι όποιος ειναι όλη μέρα σε ένα γραφείο, δεν τον ενδιαφέρει η μπαταρία γενικά και αόριστα.

Φίλε η εταιρεία αυτή δεν ενδιαφέρεται για ένα μικρό κομμάτι που θα ανοίξει το πορτοφόλι και θα το αγοράσει ενδιαφέρεται για το πλήθος του πλανήτη που θα το πάρει με σύνδεση και είναι πολύ μεγαλύτερο τώρα το αν στην ελλαδα υπάρχουνε μερικοί που πάνε και τα αγοράζουν χωρίς σύνδεση γιατί δεν υπάρχουν τέτοια προγράμματα για να το πάρεις δωρεάν αυτό δεν αφορά κανέναν ούτε στην εταιρεία Apple ούτε σε κάνε μία άλλη εταιρεία μιλάμε για όλο τον πλανήτη που αγοράζει με συνδέσεις δωρεάν. Αυτός ο κόσμος θα πάει να το αγοράσει αυτό το συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί ποτέ δεν θα το πληρώσει θα είναι δώρο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μιλήσω εγώ σαν κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα προερχόμενος από 15 pro max. Το τηλέφωνο βγάζει άνετα μέρα όσο μου διαρκούσε το 15 pro max τόσο διαρκεί και αυτό το βγάζω από την φόρτιση στης 6:00 και το ξαναβάζω 12:00μμ η 1:00πμ πριν κοιμηθώ με 10%-16% μπαταρία. Η χρήση που κάνω είναι σοσιαλ,κλήσεις,σερφάρισμα  Έχω πάντα ανοιχτό το Bluetooth μιας και το έχω συνδεμένο με το ρολόι και τα ακουστικά που μιλάω. Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ με κανένα τηλέφωνο οπότε δεν ξέρω τι αυτονομία θα εχει αν κάνεις αρκετό gaming αλλά πιστεύω αν παίζεις παιχνίδια δεν είναι το κατάλληλο τηλέφωνο όχι από πλευράς επιδόσεων αλλά μπαταρίας. Άλλο που παρατήρησα γιατί έδωσα το 15 pro max αλλά έχω και το 15 pro και βλέπω ότι εχει μια μπάρα περισσότερο στο σήμα 5G το AIR στο ιδιο δίκτυο στο ίδιο σημείο. Τώρα εμένα η κάμερα με καλύπτει σε αυτά που θέλω να κάνω και από φωτογραφίες που τράβηξα είμαι ικανοποιημένος δεν κατάλαβα διαφορά από το 15 pro max νομίζω ότι είναι και καλύτερες σαν βασική κάμερα. Επίσης η φορητότητα του είναι το κάτι άλλο ξεχνάς ότι έχεις τηλέφωνο στο χέρι ή στην τσέπη. Τώρα το ηχείο εγώ δεν βλέπω πολλά βίντεο χωρίς ακουστικά αλλά σαν ομιλία που το τσέκαρα στο αυτοκίνητο αρκετές φορές ακούγεται πάρα πολύ καλά και δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Τώρα ότι άλλο θέλετε μπορείτε να ρώτησε για το τηλέφωνο.

Εδώ σε βάζω μια μέτρηση που έκανα με Geekbench 6

IMG_0003.png

IMG_0004.png

IMG_0005.png

IMG_0006.png

IMG_0007.png

Στις 27/9/2025 στις 10:50 ΠΜ, Fulgore είπε

Είσαι πολύ απόλυτος χωρίς να έχεις δουλέψει το τηλέφωνο! Και τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναφέρεις με τον καιρό αλλά και αν διαβάσεις στο εξωτερικό πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και ή περισσότεροι που το επιλέγουν είναι από pro max συσκευές που κουράστηκαν να κουβαλούν μια συσκευή 250γρ και με έξτρα δυνατότητες όπως έξτρα κάμερες που δεν της χρησιμοποιούν σε αυτούς απευθύνεται το AIR για αυτό έφτιαξε και αυτήν την ξεχωριστή κατηγορία η APPLE το μόνο που θεωρώ εγώ μείον είναι το μονοφωνικό ηχείο βέβαια εμένα δεν με έχει επηρεάσει πουθενά και εκεί που το χρησιμοποίησα με άφησε απολύτως ικανοποιημένο 

Επεξ/σία από panosk111178
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2025 στις 6:34 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε

Αυτός ο κόσμος θα πάει να το αγοράσει αυτό το συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί ποτέ δεν θα το πληρώσει θα είναι δώρο.

Και για τα Iphone SE/16E/mini, τα ιδια ακριβώς διαβάζαμε, που έχουν και την μισή τιμή του Air, και είδαμε πως τα πήγαν σε πωλήσεις.

Δεν λέω ότι το Air δεν θα πουλήσει καθόλου, αλλά βλέπω ορισμένοι και είσαστε απόλυτοι στο ότι το Air θα σαρώσει στις πωλήσεις, προσπερνώντας φέτος το απλό 17ρι..

5 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Είσαι πολύ απόλυτος χωρίς να έχεις δουλέψει το τηλέφωνο!

Και τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναφέρεις με τον καιρό 

Σε αυτά που γράφω πιο πάνω δεν χρειάζεται να δουλέψεις κάποιο τηλέφωνο για να τα γράψεις....

Εχει μικρότερη μπαταρία από το 14pro, αλλά μεγαλύτερη πιο ενεργοβόρα οθόνη. 

Αν πιστεύεις συμφορουμίτη ότι μια τέτοια μπαταρία θα γεράσει καλά σε βάθος χρόνου, επέτρεψε μου να έχω αντίθετη άποψη.

Τα βλέπω κάθε χρόνο για ποιες συσκευές/μπαταρίες, γράφονται τα περισσότερα παράπονα ειδικά μετά από μεγάλα updates και όλως τυχαίως ειναι κυρίως για τις μικρότερες.

Δεν σχολιάζω το αν βγάζει η μπαταρία την ημέρα σήμερα. Αυτό όντως μόνο οι κάτοχοι μπορούν να το γράψουν.

image.png.396cf22ed15694465bae3d374e15cccf.png

image.png.36a12cdede2c1975a6d50842960a83c3.png

5 ώρες πριν, panosk111178 είπε

αν διαβάσεις στο εξωτερικό πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και ή περισσότεροι που το επιλέγουν είναι από pro max συσκευές που κουράστηκαν να κουβαλούν μια συσκευή 250γρ και με έξτρα δυνατότητες όπως έξτρα κάμερες που δεν της χρησιμοποιούν σε αυτούς απευθύνεται το AIR για αυτό έφτιαξε και αυτήν την ξεχωριστή κατηγορία η APPLE  

Επειδή ακριβώς διαβάζω και στο εξωτερικό τι γράφουν, πολλοί που κουράστηκαν να κουβαλούν τα max, κοιτάνε φέτος και στο απλό Iphone 17(καθαρά λόγω value)και στο 17pro που ειδικά στην Αμερική έχει και μεγαλύτερη μπαταρία λόγω Esim.

Δεν κοιτάνε δηλαδή όλοι μόνο το Air, εξού και το αρχικό μου σχόλιο.

Από εκεί και πέρα, θα δούμε σε βάθος χρόνου ποιο μοντέλο θα τα πάει καλύτερα.

Δεν σνομπάρω το Iphone 17 Air για αυτό που είναι, ούτε λέω σε κανένα να μην το αγοράσει.

Απλά δεν παραβλέπω φέτος τα Iphone 17/Pro, κυρίως το βασικό Iphone 17 ειναι η συσκευή που διαβάζω πολλούς από Android να σκέφτονται μετάβαση σε Ios.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Θα μιλήσω εγώ σαν κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα προερχόμενος από 15 pro max. Το τηλέφωνο βγάζει άνετα μέρα όσο μου διαρκούσε το 15 pro max τόσο διαρκεί και αυτό το βγάζω από την φόρτιση στης 6:00 και το ξαναβάζω 12:00μμ η 1:00πμ πριν κοιμηθώ με 10%-16% μπαταρία. Η χρήση που κάνω είναι σοσιαλ,κλήσεις,σερφάρισμα  Έχω πάντα ανοιχτό το Bluetooth μιας και το έχω συνδεμένο με το ρολόι και τα ακουστικά που μιλάω. Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ με κανένα τηλέφωνο οπότε δεν ξέρω τι αυτονομία θα εχει αν κάνεις αρκετό gaming αλλά πιστεύω αν παίζεις παιχνίδια δεν είναι το κατάλληλο τηλέφωνο όχι από πλευράς επιδόσεων αλλά μπαταρίας. Άλλο που παρατήρησα γιατί έδωσα το 15 pro max αλλά έχω και το 15 pro και βλέπω ότι εχει μια μπάρα περισσότερο στο σήμα 5G το AIR στο ιδιο δίκτυο στο ίδιο σημείο. Τώρα εμένα η κάμερα με καλύπτει σε αυτά που θέλω να κάνω και από φωτογραφίες που τράβηξα είμαι ικανοποιημένος δεν κατάλαβα διαφορά από το 15 pro max νομίζω ότι είναι και καλύτερες σαν βασική κάμερα. Επίσης η φορητότητα του είναι το κάτι άλλο ξεχνάς ότι έχεις τηλέφωνο στο χέρι ή στην τσέπη. Τώρα το ηχείο εγώ δεν βλέπω πολλά βίντεο χωρίς ακουστικά αλλά σαν ομιλία που το τσέκαρα στο αυτοκίνητο αρκετές φορές ακούγεται πάρα πολύ καλά και δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Τώρα ότι άλλο θέλετε μπορείτε να ρώτησε για το τηλέφωνο.

Εδώ σε βάζω μια μέτρηση που έκανα με Geekbench 6

IMG_0003.png

IMG_0004.png

IMG_0005.png

IMG_0006.png

IMG_0007.png

Είσαι πολύ απόλυτος χωρίς να έχεις δουλέψει το τηλέφωνο! Και τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναφέρεις με τον καιρό αλλά και αν διαβάσεις στο εξωτερικό πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και ή περισσότεροι που το επιλέγουν είναι από pro max συσκευές που κουράστηκαν να κουβαλούν μια συσκευή 250γρ και με έξτρα δυνατότητες όπως έξτρα κάμερες που δεν της χρησιμοποιούν σε αυτούς απευθύνεται το AIR για αυτό έφτιαξε και αυτήν την ξεχωριστή κατηγορία η APPLE το μόνο που θεωρώ εγώ μείον είναι το μονοφωνικό ηχείο βέβαια εμένα δεν με έχει επηρεάσει πουθενά και εκεί που το χρησιμοποίησα με άφησε απολύτως ικανοποιημένο 

Νομιζω οτι οι εντυπωσεις σου σαν κατοχος επεσαν 99% μεσα απο τις προσδοκιες που ειχα για αυτο το κινητο!!!! 

Εγω αν ειχε μια παραπανω καμερα και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια (δλδ να εφτανε στα επιπεδα του 17 Pro) θα το προτιμουσα.. μιας και στο θεμα οθονη με βολευει.. (την θελω λιγο μεγαλυτερη απο 6.1 που ειμαι τωρα αλλα και οχι στις 6.9 που εχει το Pro Max) .. στο θεμα ηχειο παιζει να μην το χρησιμοποιησω ποτε μιας και παντα mute ειναι και οταν θελω να ακουσω κατι μονο στα Airpods..)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παντως  σκεφτομαι να δωσω το fold 7 να παρω το air και οχι καποιο pro.

Επεξ/σία από Sakm
  • Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και για τα Iphone SE/16E/mini, τα ιδια ακριβώς διαβάζαμε, που έχουν και την μισή τιμή του Air, και είδαμε πως τα πήγαν σε πωλήσεις.

Δεν λέω ότι το Air δεν θα πουλήσει καθόλου, αλλά βλέπω ορισμένοι και είσαστε απόλυτοι στο ότι το Air θα σαρώσει στις πωλήσεις, προσπερνώντας φέτος το απλό 17ρι..

Σε αυτά που γράφω πιο πάνω δεν χρειάζεται να δουλέψεις κάποιο τηλέφωνο για να τα γράψεις....

Εχει μικρότερη μπαταρία από το 14pro, αλλά μεγαλύτερη πιο ενεργοβόρα οθόνη. 

Αν πιστεύεις συμφορουμίτη ότι μια τέτοια μπαταρία θα γεράσει καλά σε βάθος χρόνου, επέτρεψε μου να έχω αντίθετη άποψη.

Τα βλέπω κάθε χρόνο για ποιες συσκευές/μπαταρίες, γράφονται τα περισσότερα παράπονα ειδικά μετά από μεγάλα updates και όλως τυχαίως ειναι κυρίως για τις μικρότερες.

Δεν σχολιάζω το αν βγάζει η μπαταρία την ημέρα σήμερα. Αυτό όντως μόνο οι κάτοχοι μπορούν να το γράψουν.

image.png.396cf22ed15694465bae3d374e15cccf.png

image.png.36a12cdede2c1975a6d50842960a83c3.png

Επειδή ακριβώς διαβάζω και στο εξωτερικό τι γράφουν, πολλοί που κουράστηκαν να κουβαλούν τα max, κοιτάνε φέτος και στο απλό Iphone 17(καθαρά λόγω value)και στο 17pro που ειδικά στην Αμερική έχει και μεγαλύτερη μπαταρία λόγω Esim.

Δεν κοιτάνε δηλαδή όλοι μόνο το Air, εξού και το αρχικό μου σχόλιο.

Από εκεί και πέρα, θα δούμε σε βάθος χρόνου ποιο μοντέλο θα τα πάει καλύτερα.

Δεν σνομπάρω το Iphone 17 Air για αυτό που είναι, ούτε λέω σε κανένα να μην το αγοράσει.

Απλά δεν παραβλέπω φέτος τα Iphone 17/Pro, κυρίως το βασικό Iphone 17 ειναι η συσκευή που διαβάζω πολλούς από Android να σκέφτονται μετάβαση σε Ios.

Ξέρεις ότι ξέρω κόσμο που ακόμα θέλει το mini ; Κ το αλλάζει ξανά με μινι iPhone μεταχειρισμένο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...