Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Και για τα Iphone SE/16E/mini, τα ιδια ακριβώς διαβάζαμε, που έχουν και την μισή τιμή του Air, και είδαμε πως τα πήγαν σε πωλήσεις.

Δεν λέω ότι το Air δεν θα πουλήσει καθόλου, αλλά βλέπω ορισμένοι και είσαστε απόλυτοι στο ότι το Air θα σαρώσει στις πωλήσεις, προσπερνώντας φέτος το απλό 17ρι..

Σε αυτά που γράφω πιο πάνω δεν χρειάζεται να δουλέψεις κάποιο τηλέφωνο για να τα γράψεις....

Εχει μικρότερη μπαταρία από το 14pro, αλλά μεγαλύτερη πιο ενεργοβόρα οθόνη. 

Αν πιστεύεις συμφορουμίτη ότι μια τέτοια μπαταρία θα γεράσει καλά σε βάθος χρόνου, επέτρεψε μου να έχω αντίθετη άποψη.

Τα βλέπω κάθε χρόνο για ποιες συσκευές/μπαταρίες, γράφονται τα περισσότερα παράπονα ειδικά μετά από μεγάλα updates και όλως τυχαίως ειναι κυρίως για τις μικρότερες.

Δεν σχολιάζω το αν βγάζει η μπαταρία την ημέρα σήμερα. Αυτό όντως μόνο οι κάτοχοι μπορούν να το γράψουν.

image.png.396cf22ed15694465bae3d374e15cccf.png

image.png.36a12cdede2c1975a6d50842960a83c3.png

Επειδή ακριβώς διαβάζω και στο εξωτερικό τι γράφουν, πολλοί που κουράστηκαν να κουβαλούν τα max, κοιτάνε φέτος και στο απλό Iphone 17(καθαρά λόγω value)και στο 17pro που ειδικά στην Αμερική έχει και μεγαλύτερη μπαταρία λόγω Esim.

Δεν κοιτάνε δηλαδή όλοι μόνο το Air, εξού και το αρχικό μου σχόλιο.

Από εκεί και πέρα, θα δούμε σε βάθος χρόνου ποιο μοντέλο θα τα πάει καλύτερα.

Δεν σνομπάρω το Iphone 17 Air για αυτό που είναι, ούτε λέω σε κανένα να μην το αγοράσει.

Απλά δεν παραβλέπω φέτος τα Iphone 17/Pro, κυρίως το βασικό Iphone 17 ειναι η συσκευή που διαβάζω πολλούς από Android να σκέφτονται μετάβαση σε Ios.

Έχει άλλου τύπου μπαταρία από το 14 που ξεκίνησε να την βάζει από τα iPhone 16 αλλά στην παρουσίαση αναφέρει κάτι για την μπαταρία αλλά δεν θυμάμαι πως το λέει όπως επίσης ο καινούριος επεξεργαστής είναι σίγουρα λιγούρια ενεργοβόρος από του 14 pro 

2 ώρες πριν, petran1790 είπε

Νομιζω οτι οι εντυπωσεις σου σαν κατοχος επεσαν 99% μεσα απο τις προσδοκιες που ειχα για αυτο το κινητο!!!! 

Εγω αν ειχε μια παραπανω καμερα και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια (δλδ να εφτανε στα επιπεδα του 17 Pro) θα το προτιμουσα.. μιας και στο θεμα οθονη με βολευει.. (την θελω λιγο μεγαλυτερη απο 6.1 που ειμαι τωρα αλλα και οχι στις 6.9 που εχει το Pro Max) .. στο θεμα ηχειο παιζει να μην το χρησιμοποιησω ποτε μιας και παντα mute ειναι και οταν θελω να ακουσω κατι μονο στα Airpods..)

Ακριβός αυτό ήθελα και εγώ αν το pro είχε 6,5 θα πήγαινα εκεί αλλά 6,3 είναι μικρό για εμένα που έχω συνηθίσει και που λόγο ηλικίας αρχίζει και η πρεσβυωπία 😁. Τώρα να πω και κάτι που είναι εντελώς προσωπική άποψη δεν μου αρέσουν τα καινούργια pro δεν ξέρω αλλά δεν μου κάνουν το κλικ όπως μου άρεσαν μέχρι το 16 pro max. Καλό το αλουμίνιο για απαγωγή της θερμοκρασίας αλλά αυτό πίσω μέρος με την διχρωμία δεν μου αρέσει.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Έχει άλλου τύπου μπαταρία από το 14 που ξεκίνησε να την βάζει από τα iPhone 16 αλλά στην παρουσίαση αναφέρει κάτι για την μπαταρία αλλά δεν θυμάμαι πως το λέει όπως επίσης ο καινούριος επεξεργαστής είναι σίγουρα λιγούρια ενεργοβόρος από του 14 pro 

Ακριβός αυτό ήθελα και εγώ αν το pro είχε 6,5 θα πήγαινα εκεί αλλά 6,3 είναι μικρό για εμένα που έχω συνηθίσει και που λόγο ηλικίας αρχίζει και η πρεσβυωπία 😁. Τώρα να πω και κάτι που είναι εντελώς προσωπική άποψη δεν μου αρέσουν τα καινούργια pro δεν ξέρω αλλά δεν μου κάνουν το κλικ όπως μου άρεσαν μέχρι το 16 pro max. Καλό το αλουμίνιο για απαγωγή της θερμοκρασίας αλλά αυτό πίσω μέρος με την διχρωμία δεν μου αρέσει.

Εγω αναγκαστικα θα παω στο Pro Max και ας θα ειναι λιγο μεγαλο , αλλα αυτη τη φορα θελω την μεγαλυτερη μπαταρια!!

Στα του αλουμινιου τελειως αδιαφορο για μενα... αν ειναι καλυτερο για την ψυξη πολυ καλα κανανε... 

Στα χρωματα, περιεργα φετος, αλλα προσωπικα μου αρεσουν... απο την αρχη μου αρεσε η ιδεα του Πορτοκαλι και λογικα εκει θα παω... Επισης θηκη θα μπει, οποτε ποια διχρωμια.. σε μια βδομαδα το πολυ θα ξεχασουμε οτι εχει διχρωμια στην πλατη οπως και το αλουμινιο... εκτος αυτων που λενε οτι θελουν να κυκλοφορουν με κινητο με τιτανιο.. παω πασο....

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Ξέρεις ότι ξέρω κόσμο που ακόμα θέλει το mini ; Κ το αλλάζει ξανά με μινι iPhone μεταχειρισμένο;

Φανατικός του mini εδώ.
Ούτε θέλω να σκέφτομαι όταν χρειαστεί να το αλλάξω οτι θα πρέπει να συμβιβαστώ με μεγαλύτερη συσκευή γιατί δεν βλέπω να ξανακυκλοφορεί κάτι με τέτοιες διαστάσεις σε οποιοδήποτε κατασκευαστή. 

Είμαστε μειονότητα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Hnepes είπε

Φανατικός του mini εδώ.
Ούτε θέλω να σκέφτομαι όταν χρειαστεί να το αλλάξω οτι θα πρέπει να συμβιβαστώ με μεγαλύτερη συσκευή γιατί δεν βλέπω να ξανακυκλοφορεί κάτι με τέτοιες διαστάσεις σε οποιοδήποτε κατασκευαστή. 

Είμαστε μειονότητα. 

Το μινι δεν επιασε καλες πωλησεις 2 χρονιες πηγε 5-6% και καταργηθηκε πλεον οι αναγκες των χρηστων ειναι αυξημενες για μεγαλυτερες οθονες απο τα ποσοστα των πωλησεων και το απλο iPhone πηγε πλεον στις 6.3".Αναγκαστικα οταν ερθει η ωρα για αλλαγη συσκευης θα πρεπει να συμβιβαστεις σε μεγαλ.οθονη απο οποιοδηποτε κατασκευαστή.

18 ώρες πριν, petran1790 είπε

Εγω αναγκαστικα θα παω στο Pro Max και ας θα ειναι λιγο μεγαλο , αλλα αυτη τη φορα θελω την μεγαλυτερη μπαταρια!!

Εφόσον δινεις προτεραιοτητα στη μεγιστη αυτονομια πας στο μαξ θυσιαζοντας την εργονομία/χρησης. Μονο το μαξ δινει την μεγιστη αυτονομία. Η  αυτονομια στο μαξ με βαση αυτα που εχουν αναφερει χρηστες αλλα κ καποια πρωτα reviews ειναι αισθητα καλυτερη και τα mah αυξηθηκαν στο συνολο τους.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 28/9/2025 στις 3:31 ΜΜ, panosk111178 είπε

Είσαι πολύ απόλυτος χωρίς να έχεις δουλέψει το τηλέφωνο! Και τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναφέρεις με τον καιρό αλλά και αν διαβάσεις στο εξωτερικό πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και ή περισσότεροι που το επιλέγουν είναι από pro max συσκευές 

Στις 27/9/2025 στις 12:19 ΠΜ, Just_travel_everywhere είπε

Παρόλο που ορισμένοι ήσασταν εσείς απολύτοι για την μεγάλη επιτυχία του Air, τελικά εγω πέφτω μέσα σε ότι έγραψα :) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Παρόλο που ορισμένοι ήσασταν εσείς απολύτοι για την μεγάλη επιτυχία του Air, τελικά εγω πέφτω μέσα σε ότι έγραψα :) 

Μπράβο ρε φίλε έλα να σε κεράσω μια πάστα 🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Μπράβο ρε φίλε έλα να σε κεράσω μια πάστα 🤣🤣🤣🤣

Ενα απλό ''επεσα έξω/είχα άδικο'' θα ήταν προτιμότερο/καλύτερο από αυτό ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ενα απλό ''επεσα έξω/είχα άδικο'' θα ήταν προτιμότερο/καλύτερο από αυτό ...

Μην σκας, και εγω μια απο τα ιδια διαβαζω σε reddit. Ατομα που ειναι ολη μερα σε γραφειο, φτανουν απογευμα χωρις μπαταρια, ασχετως τι εχει γραφει σε προηγουμενη σελιδα. Το οτι εισαι σε γραφειο ολη μερα, δεν σημαινει οτι θα πρεπει να εχεις το νου σου να το βαλεις για φορτιση/ασυρματη κτλ. 

Καμια σχεση με τα Mini δεν εχει η συσκευη. Εκεινα ηταν οντως μικροτερα σε μεγεθος, και αρα υπηρχε target group. Το air, οπως και το 25 edge, ειναι niche προιοντα χωρις λογο υπαρξης. Εδω και η ιδια η apple ακυρωσε το παχος βγαζοντας powerbank "για αυτους που το εχουν αναγκη". Λες και σαν χρηστες τους εχουμε πει (παει σε ολους), οτι θελουμε camera bumps και οχι μεγαλυτερη μπαταρια 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δηλαδή εσύ περίμενες να πουλήσει περισσότερο από τα μοντέλα PRO; Αυτό δεν θα συνέβαινε σίγουρα! Αλλα με τον καιρό και μόλις περάσουν οι δύο πρώτη μήνες θα τρέξουν περισσότερο η πωλήσεις ειδικά όταν θα κυκλοφορήσουν και θα τα δει ο κόσμος live.

Στις 26/9/2025 στις 12:45 ΜΜ, Fulgore είπε

Δεν αξίζει η αγορά του κινητού για το 98% του κόσμου και δεν χρειάζεται να εισαι κάτοχος για να το πείς.

Ωραίος ο νέος, λεπτός σχεδιασμός, αλλά μολις φύγει αυτό από την μέση η χαρά  μετά τις πρώτες ημέρες, παντρεύεσαι τους περιορισμους που έχει, και ακόμα χειρότερα την τσουχτερή τιμή του.

+250ευρώ από το απλό Iphone 17 και μόλις -100ευρώ από το Iphone 17 Pro.

Και για την μπαταρία, οπως έχουμε δει και στο παρελθόν, τα Iphone με τις μικρότερες μπαταρίες, ειναι αυτά που έχουν τα περισσότερα παράπονα από κόσμο σε βάθος χρόνου από τα updates.

Παραβλέπεις την μεγαλύτερη οθόνη που είναι  για πολλούς προαπαιτούμενο όπως και τα 12gb ram που θα το καθιστά ποιο γρήγορο στο μέλλον οπότε μεγαλύτερη οθόνη από το pro και ποιο ελαφρύ και μεγαλύτερη ram από το απλό και καλύτερο επεξεργαστή οπότε είναι κάπου στην μέση.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Δηλαδή εσύ περίμενες να πουλήσει περισσότερο από τα μοντέλα PRO; Αυτό δεν θα συνέβαινε σίγουρα! 

Λάθος άτομο κάνεις παράθεση.

Αλλοι ειναι αυτοί που έγραψαν με σιγουριά ότι το Air θα πουλήσει πολύ καλά, ενώ εγώ τόνισα πόσο πιο ανταγωνιστικά ειναι τα άλλα μοντέλα φέτος, ειδικά το απλό.

4 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Παραβλέπεις την μεγαλύτερη οθόνη που είναι  για πολλούς προαπαιτούμενο όπως και τα 12gb ram που θα το καθιστά ποιο γρήγορο στο μέλλον οπότε μεγαλύτερη οθόνη από το pro και ποιο ελαφρύ και μεγαλύτερη ram από το απλό και καλύτερο επεξεργαστή οπότε είναι κάπου στην μέση.

Ο κόσμος που αγόρασε/θα αγοράσει το Air, θα το κάνει αποκλειστικά λόγω του σχεδιασμού/form factor του, και όχι

-για την 6.5ιντσών οθόνη σε σχέση με τις 6.3 ιντσες του απλού/pro ,

-ούτε για τα 12gb ram/πιο γρήγορο επεξεργαστή(ο οποίος όμως αποδίδει χειρότερα) σε σχέση με το απλό.

Εντομεταξύ αυτά περί μεγαλύτερης οθόνης τα διαβάζαμε παλιότερα και στα 15/16 plus μοντέλα που είχαν μεγαλύτερη διαφορά (6.1''-6.7'').

Ολως τυχαίως τα Plus είχαν τις χαμηλότερες πωλήσεις...

17 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μην σκας, και εγω μια απο τα ιδια διαβαζω σε reddit.

Ατομα που ειναι ολη μερα σε γραφειο, φτανουν απογευμα χωρις μπαταρια, ασχετως τι εχει γραφει σε προηγουμενη σελιδα. Το οτι εισαι σε γραφειο ολη μερα, δεν σημαινει οτι θα πρεπει να εχεις το νου σου να το βαλεις για φορτιση/ασυρματη κτλ. 

Εγώ γράφω απλά ότι βλέπω να γίνεται στην πράξη, όπως είδαμε και με τα Mini και με τα Plus μοντέλα προηγουμένως, που πάλι ορισμένοι πάλι έλεγαν τι μεγάλη μερίδα που θα τα προτιμούσε και στην πράξη είδαμε τα αντίθετα.

Ούτε είπα σε κανένα να μην το αγοράσει, ούτε κορο ί δεψα τους κατόχους. 

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, panosk111178 είπε

Δηλαδή εσύ περίμενες να πουλήσει περισσότερο από τα μοντέλα PRO; Αυτό δεν θα συνέβαινε σίγουρα! Αλλα με τον καιρό και μόλις περάσουν οι δύο πρώτη μήνες θα τρέξουν περισσότερο η πωλήσεις ειδικά όταν θα κυκλοφορήσουν και θα τα δει ο κόσμος live.

Θα τρέξουν οι πωλήσεις μετά το πρώτο τρίμηνο αφού τα δουν αρκετοί στις αλυσίδες από κοντά αλλά αυτό ισχύει κ για τα υπόλοιπα της νέας σειρας (αρκετοί θέλουν να τα δουν στην έκθεση κ να αποφασίσουν εκεί ίσως κερδίσει το αιρ λόγω εμφάνισης) τα ποσοστά του air δεν θα ξεπεράσουν το 5-6% του συνόλου των πωλήσεων σε iPhone ήδη δεν έχει ζήτηση από τα 4 όσες πωλήσεις έκανε πάνω-κάτω και τα mini & τα plus τις χρονιές που κυκλοφόρησαν.

Η τιμή του είναι αποτρεπτική αφού με ελάχιστα πάνω πας στο pro ή με λιγότερα πας στο vfm απλό iPhone σε 6.3"που φέτος θα σπάσει ρεκόρ πωλήσεων το απλό αφού δίνει ότι ζητάει ο μέσος χρήστης. Το air θα το πάρουν περισσότερο για το ότι είναι ελαφρύ, λεπτό κ με όμορφο κομψό design παρά για το 6.5 vs 6.3 (του pro/απλό) έτσι κ αλλιώς η αυτονομία του και ο κακός ήχος του (single speaker mono audio) μαζί με τη τιμή του είναι αποτρεπτικά για μεγάλο ποσοστό αγοραστών.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, aces είπε

Θα τρέξουν οι πωλήσεις μετά το πρώτο τρίμηνο αφού τα δουν αρκετοί στις αλυσίδες από κοντά αλλά αυτό ισχύει κ για τα υπόλοιπα της νέας σειρας (αρκετοί θέλουν να τα δουν στην έκθεση κ να αποφασίσουν εκεί ίσως κερδίσει το αιρ λόγω εμφάνισης) τα ποσοστά του air δεν θα ξεπεράσουν το 5-6% του συνόλου των πωλήσεων σε iPhone ήδη δεν έχει ζήτηση από τα 4 όσες πωλήσεις έκανε πάνω-κάτω και τα mini & τα plus τις χρονιές που κυκλοφόρησαν.

Η τιμή του είναι αποτρεπτική αφού με ελάχιστα πάνω πας στο pro ή με λιγότερα πας στο vfm απλό iPhone σε 6.3"που φέτος θα σπάσει ρεκόρ πωλήσεων το απλό αφού δίνει ότι ζητάει ο μέσος χρήστης. Το air θα το πάρουν περισσότερο για το ότι είναι ελαφρύ, λεπτό κ με όμορφο κομψό design παρά για το 6.5 vs 6.3 (του pro/απλό) έτσι κ αλλιώς η αυτονομία του και ο κακός ήχος του (single speaker mono audio) μαζί με τη τιμή του είναι αποτρεπτικά για μεγάλο ποσοστό αγοραστών.

το 6,5 στην χρήση εχει αρκετή διαφορά με το 6,3 όπως είχε το 6,1 με το 6,3 η μεγαλύτερη οθόνη είναι πάντα καλύτερη όταν κιόλας δεν αυξάνει το βάρος   

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα το iPhone Air στο Hong Kong — εκεί έρχεται με διπλή eSIM όπως σε όλες τις άλλες αγορές. Η τιμή του ήταν 8.600 HKD, δηλαδή περίπου 1.105 δολάρια ή 943 ευρώ.

Η τιμή είναι πραγματικά χώμα, κυρίως επειδή το Hong Kong δεν έχει ΦΠΑ και γιατί το νόμισμά του είναι δεμένο με το δολάριο εδώ και 42 χρόνια, το οποίο έχει πέσει αρκετά έναντι του ευρώ πρόσφατα.

Καμία διαφορά στις λειτουργίες, είναι σαν να έχεις iPhone Air ευρωπαϊκής έκδοσης, full unlocked, χωρίς περιορισμούς ή πατέντες.

Στην ηπειρωτική Κίνα δεν έχει εγκριθεί ακόμα για πώληση, επειδή έχει eSIM. Η Apple έχει προτείνει μια ρύθμιση που είναι αρκετά φιλική προς τη νομοθεσία: δεν μπορείς να προσθέσεις mainland eSIM σε iPhone Air αγορασμένο εκτός Κίνας, και δεν μπορείς να προσθέσεις ξένες eSIM σε mainland iPhone όταν βρίσκεσαι εντός Κίνας. Η έγκριση θεωρείται δεδομένη, απλώς περιμένουν να τη σφραγίσουν.

Η τιμή εκεί αναμένεται γύρω στα 7.999 RMB, δηλαδή 960 και κάτι ευρώ. Αν βρεθείτε στην Κίνα και το πουλάνε, σκεφτείτε το δύο φορές πριν το πάρετε, γιατί σε αντίθεση με το μοντέλο του Hong Kong έχει τους παραπάνω περιορισμούς και επιπλέον δεν υποστηρίζει Group FaceTime, FaceTime Audio, FaceTime Link, Apple Intelligence και μερικά ακόμα features που δεν θυμάμαι τώρα.

Όσο για το ίδιο το Air, είναι πραγματικά εξαιρετικό. Ερχόμενος από iPhone 16, παρατήρησα ότι η μπαταρία του είναι καλύτερη ακόμη κι απ’ το 16 όταν ήταν καινούργιο, και το σήμα κινητής είναι πιο σταθερό και πιο δυνατό, σχεδόν δεν το πίστευα. Η οθόνη του στον ήλιο είναι απίστευτα καθαρή στη μέγιστη φωτεινότητα, και παρότι μου λείπει λίγο ο 0.5 φακός, δεν είναι κάτι τραγικό.

Αν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο 17 ή 17 Pro, ίσως να τα προτιμούσα, αλλά είχαν γίνει ανάρπαστα επειδή είναι τα μόνα με physical SIM slot + esim (πρωτη φορα στο hong kong μοντελο), και φεύγουν μαζικά μέσω παραεμπορίου προς την ηπειρωτική Κίνα για να αποφύγουν οι αγοραστές τους περιορισμούς.

Ένα πράγμα όμως που με ξενέρωσε απίστευτα είναι το ηχείο. ήταν τρισάθλιο όταν το άκουσα πρώτη φορά. Μου θύμισε το SE 2020 και όχι κινητό premium. Πραγματικά ακούγεται πιο σιγανό και “κλειστό” από το 16, ειδικά στα notifications και στις κλήσεις.

Έφτασα στο σημείο να παραλίγο να χάσω το ξυπνητήρι μου μια μέρα επειδή απλώς δεν το άκουσα. Δεν ξέρω αν φταίει κάποιο tuning ή bug, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένεις από iPhone.

Κατά τ’ άλλα, όλα τα υπόλοιπα με άφησαν με πολύ θετική εντύπωση, οπότε overall θεωρώ ότι άξιζε με το παραπάνω, ειδικά στην τιμή του Hong Kong. Δεν νομίζω να έδινα 1239 όμως....

Η αγορά έγινε στο Apple Store IFC, όπου ήταν ένας εξαιρετικός πωλητής μεγάλος σε ηλικία, που μου πρότεινε να μην πάρω το air γιατι δεν είχε φυσική sim. Επισης μου είπε να μην πάρω την θήκη που είχαν. Πολύ κακή ποιότητα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Δείχνοντας μου το κατάστημα της Smartone (πρώην Vodafone), μου είπε να πάω να πάρω θήκη από αυτούς 20 ευρώ φθηνότερα.

Επεξ/σία από tkorovesis
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια πιο πρόσφατο iphone να εμφανίζεται με το καλημέρα σε έκπτωση.

Το Iphone Air ειναι το μοναδικό 17ρι σε skroutz/bestprice που το βρίσκεις 10-12% φθηνότερα. Τα υπόλοιπα 17ρια έχουν όλα την γνωστή day one τιμή.

image.png.fe2b6565b6e316df4c4d8ac75967812d.png

Προφανώς αυτό ειναι αποτέλεσμα χαμηλής ζήτησης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...