tkorovesis Δημοσ. Σάββατο στις 07:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:36 μμ 5 hours ago, aris_rom said: Καλησπέρα παίδες. Ας κάνουν ό,τι θέλουν οι εταιρείες όπως πχ η Samsung που ακύρωσε το edge ή η Apple που μπορεί να μειώσει την παραγωγή του Air. Ως καταναλωτές ο καθένας επιλέγει ότι θέλει, και ό,τι θερώει ότι θα τον βολέψει και θα το γουστάρει. Όποιος το έχει στην κατοχή του. Η μπαταρία πώς κρατάει; Προφανώς υποκειμενικό, ο ένας μπορεί να το έχει για να δει κάποια mail, να παίξει κανένα παιχνίδι καμία φωτό βίντεο κλπ και ο άλλος να το σκίζει. Εγώ πχ με το 16 pro που έχω είμαι τέλεια, άνετα την ημέρα μου. Δεν μιλάω για διακοπές πχ που το έχεις όλη την ΄ψρα με φωτό βίντεο και από εδώ και από εκεί. Απλώς να έχω μία εικόνα από κάποιον που έχει μία εμπειρία με την συσκευή. Το ηχείο τι φάση; Είναι όντως τόσο φτωχό και κακό όσο ακούω και διαβάζω; Η μπαταρία είναι σούπερ με σχετικά απαιτητική χρήση. Σπίτι-γραφείο βγάζει άνετα, και στα ταξίδια βοηθάει το magsafe. Το ηχείο είναι μέτριο αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω συνέχεια ακουστικά.. Γιατί δεν κάθεσαι στο 16 pro, δεν θα αλλάξει κάτι στην εμπειρία σου και χάνεις κάμερες 2
aris_rom Δημοσ. Σάββατο στις 07:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:46 μμ 8 λεπτά πριν, tkorovesis είπε Η μπαταρία είναι σούπερ με σχετικά απαιτητική χρήση. Σπίτι-γραφείο βγάζει άνετα, και στα ταξίδια βοηθάει το magsafe. Το ηχείο είναι μέτριο αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω συνέχεια ακουστικά.. Γιατί δεν κάθεσαι στο 16 pro, δεν θα αλλάξει κάτι στην εμπειρία σου και χάνεις κάμερες Για εκεί με βλέπω, απλώς κάθε χρόνο το αλλάζω λόγω να μην χάνω αξία. Απλώς φέτος το προ δεν με έχει κερδίσει σε σχέση με το αιρ. Γι αυτό το σκέφτομαι. Ευχαριστώ! 1
panosk111178 Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 πμ (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, aris_rom είπε Καλησπέρα παίδες. Ας κάνουν ό,τι θέλουν οι εταιρείες όπως πχ η Samsung που ακύρωσε το edge ή η Apple που μπορεί να μειώσει την παραγωγή του Air. Ως καταναλωτές ο καθένας επιλέγει ότι θέλει, και ό,τι θερώει ότι θα τον βολέψει και θα το γουστάρει. Όποιος το έχει στην κατοχή του. Η μπαταρία πώς κρατάει; Προφανώς υποκειμενικό, ο ένας μπορεί να το έχει για να δει κάποια mail, να παίξει κανένα παιχνίδι καμία φωτό βίντεο κλπ και ο άλλος να το σκίζει. Εγώ πχ με το 16 pro που έχω είμαι τέλεια, άνετα την ημέρα μου. Δεν μιλάω για διακοπές πχ που το έχεις όλη την ΄ψρα με φωτό βίντεο και από εδώ και από εκεί. Απλώς να έχω μία εικόνα από κάποιον που έχει μία εμπειρία με την συσκευή. Το ηχείο τι φάση; Είναι όντως τόσο φτωχό και κακό όσο ακούω και διαβάζω; Σαν συσκευή την έχω από την πρώτη μέρα η μπαταρία είναι μια χαρά εγώ το βάζω φόρτιση κάθε βράδυ με ποσοστό από 10% έως 20% ακριβός τα ίδια ποσοστά είχα και στο 15 pro max. Τώρα έχει πολύ καλή φορητότητα δεν το καταλαβαίνεις ότι το έχεις επάνω σου η κάμερα του είναι εξαιρετική μιας και έχει την ίδια μετά υπόλοιπα 17 τώρα η φακοί που δεν υπάρχουν εμένα δεν μου χρειάζονται. Τώρα το ηχείο όχι δεν είναι τόσο χάλια εγώ χρησιμοποιώ air pods αλλά σε κλήσεις μέσα στο αυτοκίνητο που έχω μιλήσει με ανοιχτή ακρόαση δεν είχα κανένα θέμα ακόμη και με ανοιχτά τα παράθυρα σε κανένα βίντεο που μπορεί να δω στο you tube δεν με εχει ενοχλήσει μιας και έχει ικανοποιητική ένταση. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου και αν βγάλει air 2 πάλι αυτό θα πάρω βέβαια είναι και εντελώς προσκοπική άποψη αυτό. Επίσης να σημειώσω ότι δεν μου άρεσαν και οπτικά τα καινούργια 17 pro/pro max οπότε μπορεί να έπαιξε ρόλο και αυτό. Τώρα η apple δεν πρόκειται να σταματήσει την παραγωγή ή να σταματήσει το μοντέλο γιατί δεν ξέρουμε σαν εταιρεία τι ποσοστό είχε βάλει σαν στόχο τα διάφορα στατιστικά το συγκρίνουν με βάση τα άλλα μοντέλα αλλά η εταιρία μπορεί να έχει θέση άλλους στόχους. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:54 πμ από panosk111178 1
1L1as Δημοσ. Κυριακή στις 12:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:04 μμ (επεξεργασμένο) Και εγω το εχω καμμια 20ρια μερες τωρα και για τα θεματα που αναφερονται... Καμερα... μου φτανει αυτη που εχει για τη χρηση που κανω. Μπαταρια... εργασιμη μερα με τηλεφωνα, browisng, μειλ και λιγα παιχνιδια, φτανει και περισσευει... ΣΚ που το σκιζεις με screen on, θελει φορτιση καπου στο ενδιαμεσο. Αποδοση... τα τρεχει ολα αψογα, ειδα υπερθερμανση οταν δοκιμαζα μια εφαρμογη για widgets, οπου επι κανα μισαωρο δοκιμαζα διαμορφωση. Θερμανθηκε στο πανω μερος τοσο πισω στο πλατω οσο και μπροστα στην οθονη. Το αποδιδω στην εφαρμογη ως κακογραμενη, διοτι σε πιο απαιτητικες, πχ επεξεργασιας φωτο, δεν ειχε τετοιο θεμα. Ηχειο... το χρησιμοποιω μονο για ανοιχτη ακροαση, σε κλειστους χωρους, αυτοκινητο κτλ ακουγεται οπως πρεπει, καθαρα και δυνατα... σε τρενα, αεροπλανα, καραβια δεν ξερω και για εκει εχω τα airpods. Δυο αρνητικα που με ψιλοενοχλησαν... Το αυξημενο πλατος σε σχεση με τα απλα μοντελα... θελει χρονο να το συνηθισεις. Η τιμη αγορας του... 1239 ευρω.... την πληρωσα μεν, δεν τη χωνεψα δε.... ακομα 😎 τη θεωρω υπερβολικη ακομα και αν τη θεωρησουμε ως το τοπ apple premium tax. Εχοντας κυριως απλα μοντελα μεχρι τωρα και βρισκοντας υπερβολικα μεγαλο το 15 προ μαξ που ειχα τελευταια, ειμαι ευχαριστημενος εως τωρα με το air.... Επεξ/σία Κυριακή στις 12:05 μμ από 1L1as 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα