Πανος999 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 μμ (επεξεργασμένο) Κάτι usb με type c απ τη μια πλευρα που έχουν βγει,κάνουν για μεταφορά αρχείων από κινητό στο usb??Θέλω να αδειάσω χώρο στο κινητό κ να τα μεταφέρω στο usb.. Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:57 μμ από Πανος999
NikosKallithea Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ 14 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Κάτι usb με type c απ τη μια πλευρα που έχουν βγει,κάνουν για μεταφορά αρχείων από κινητό στο usb??Θέλω να αδειάσω χώρο στο κινητό κ να τα μεταφέρω στο usb.. Ας τα παρουμε με την σειρα μεταφορα σε usb δεν γίνεται το usb ειναι τυπος συνδεσης, οχι αποθηκευτικός χώρος. Το καλωδιο usb - typec που φορτίζεις μεταφέρει και τα αρχεία αλλά στον υπολογιστή σου.
Πανος999 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 μμ 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ας τα παρουμε με την σειρα μεταφορα σε usb δεν γίνεται το usb ειναι τυπος συνδεσης, οχι αποθηκευτικός χώρος. Το καλωδιο usb - typec που φορτίζεις μεταφέρει και τα αρχεία αλλά στον υπολογιστή σου. Στο στικάκι θέλω να τα μεταφέρω απ το κινητό απ ευθείας..Μπορώ? Όχι σε υπολογιστή..
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:10 μμ Γιατί δεν παίρνεις μια κάρτα μνήμης sd;
NikosKallithea Δημοσ. Παρασκευή στις 03:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:24 μμ 13 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Στο στικάκι θέλω να τα μεταφέρω απ το κινητό απ ευθείας..Μπορώ? Όχι σε υπολογιστή.. Βαλτα στον υπολογιστή σου πρώτα να είσαι σίγουρος μετά τσεκαρε αν είναι ολα οκ. Στην συνέχεια μπορεις να τα διαγράψεις απο το κινητό και μετα να τα μεταφερεις οπου αλλού θέλεις με ασφάλεια.
Πανος999 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:42 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:42 μμ Είναι για τον αδερφό μου,δεν έχει κάρτα μνήμης το κινητό,δεν υπάρχει υπολογιστής..Για αυτό θέλω κάτι για να περάσω τα αρχεία του κινητού μέσω κινητού σε κάποιο στικακι..
Pstathece Δημοσ. Παρασκευή στις 08:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:18 μμ Λοιπόν. Αυτό που ζητάς είναι απλό και εύκολο. Παίρνεις έναν αντάπτορα USB-C σε USB(το λεγόμενο USB-A) βάζεις το στικάκι, περνάς με ένα σωστό file manager ότι θες στο στικάκι και το βγάζεις και πας παρακάτω στη ζωή σου 😅 Κάτι τέτοιο δηλαδή: https://www.skroutz.gr/s/19372455/Ugreen-Metatropeas-USB-C-male-se-USB-A-female-30701.html 1
chios Δημοσ. Παρασκευή στις 08:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:37 μμ 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Είναι για τον αδερφό μου,δεν έχει κάρτα μνήμης το κινητό,δεν υπάρχει υπολογιστής..Για αυτό θέλω κάτι για να περάσω τα αρχεία του κινητού μέσω κινητού σε κάποιο στικακι.. https://www.skroutz.gr/s/21694244/Sandisk-Ultra-Dual-Drive-Go-64GB-USB-3-2-Stick-me-syndesi-USB-A-USB-C-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αυτό έχω πάρει εγώ, για την δουλειά που το θέλεις είναι μια χαρά. 1 1
Πανος999 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ 1 ώρα πριν, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/21694244/Sandisk-Ultra-Dual-Drive-Go-64GB-USB-3-2-Stick-me-syndesi-USB-A-USB-C-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αυτό έχω πάρει εγώ, για την δουλειά που το θέλεις είναι μια χαρά. Θα πάω σε αυτό.. Ευχαριστώ πολυ! 2 ώρες πριν, Pstathece είπε Λοιπόν. Αυτό που ζητάς είναι απλό και εύκολο. Παίρνεις έναν αντάπτορα USB-C σε USB(το λεγόμενο USB-A) βάζεις το στικάκι, περνάς με ένα σωστό file manager ότι θες στο στικάκι και το βγάζεις και πας παρακάτω στη ζωή σου 😅 Κάτι τέτοιο δηλαδή: https://www.skroutz.gr/s/19372455/Ugreen-Metatropeas-USB-C-male-se-USB-A-female-30701.html Ευχαριστώ πολύ,θα το έχω στο νου μου κ αυτό αλλά θα πάω σε ετοιμο στικάκι! 1
profile Δημοσ. Σάββατο στις 12:03 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:03 πμ Έχε υπόψη σου και αυτό Ugreen Card Reader Type-C για SD/microSD Γκρι (50706) | Skroutz.gr για να διαβάζεις-αποθηκεύεις-μεταφέρεις και σε SD mSD κάρτες.
Πανος999 Δημοσ. Σάββατο στις 05:23 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 05:23 μμ 17 ώρες πριν, profile είπε Έχε υπόψη σου και αυτό Ugreen Card Reader Type-C για SD/microSD Γκρι (50706) | Skroutz.gr για να διαβάζεις-αποθηκεύεις-μεταφέρεις και σε SD mSD κάρτες. Ώπα καλό κ αυτό..Κ μπορώ να στείλω άμεσα αρχεία κ από το κινητό στο στικάκι?
profile Δημοσ. Σάββατο στις 11:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:32 μμ 6 ώρες πριν, Πανος999 είπε Κ μπορώ να στείλω άμεσα αρχεία κ από το κινητό στο στικάκι? Ναι, αυτό έχω εγώ με μια mSD Sandisk Extreme microSDXC 64GB Class 10 U3 V30 A2 UHS-I με αντάπτορα SDSQXAH-064G-GN6MA | Skroutz.gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα