Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Δεν έχω καταλάβει αν όντως υπάρχουν αναφορές από αρκετούς χρήστες ή απλά γίνεται φασαρία για τα κλικ. (Αρκετούς για να μην πέσουμε στους 5 με 10 στους 1000 που δεν θέλουν θήκη , το βάζουν με τα κλειδιά και πάνε για τρέξιμο ή το πετάνε από το 1 μέτρο στο γραφείο και όπως πέσει) Οχι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αναφορές από "απλούς" καθημερινούς χρήστες. Και σίγουρα μια συσκευή στα χέρια ενός χρήστη, περνάει λιγότερα βασανιστήρια απο αυτές που είναι μέσα σε καταστήματα σαν demo units... 1
FiLw Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Αυτός ο τυπάς που καίει και σπάει τα κινητά επικαλέστηκε βιβλιογραφία σχετική με το τρόπο "βαψίματος" του υλικού με την συγκεκριμένη επίστρωση. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν αρκετές αναφορές(ακόμα) τουλάχιστον στο σημείο που ανεβαίνει η κάμερα η επίστρωση είναι επιρρεπής στο να αποκολληθει (τουλάχιστον αυτά κατάλαβα)
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, FiLw είπε Αυτός ο τυπάς που καίει και σπάει τα κινητά επικαλέστηκε βιβλιογραφία σχετική με το τρόπο "βαψίματος" του υλικού με την συγκεκριμένη επίστρωση. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν αρκετές αναφορές(ακόμα) τουλάχιστον στο σημείο που ανεβαίνει η κάμερα η επίστρωση είναι επιρρεπής στο να αποκολληθει (τουλάχιστον αυτά κατάλαβα) Δεν μπορεί να αποκολληθεί η επίστρωση από τη διαδικασία της ανοδίωσης. Απλά στις αιχμηρές γωνίες το στρώμα είναι λεπτότερο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα και είναι πιο εύκολο εκεί να αποκτήσεις σημάδια αν το κοπανήσεις πουθενά. 51 λεπτά πριν, tsotrilos είπε ας δουν το βιντεο του JerryRigsEverything, και να μας πουν τοτε Και αυτό ε! 😛 1
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, tsotrilos είπε ας δουν το βιντεο του JerryRigsEverything, και να μας πουν τοτε Δεν έχει νόημα αυτό που λες. Κι εγώ αν πάρω μια ματσόλα και αρχίσω να κοπανάω θα σπάσω όλες τις οθόνες. Δηλαδή τι διαφορά έχει ας πούμε με το S23 Ultra ή iPhone 13 Pro Max (Δεν βρήκα video για το 14 Pro Max ) που ήταν αλουμίνιο όταν βγήκαν; Έγινε κανένας πανικός για αυτά; Αυτό που έχει νόημα είναι αν συμβαίνει στον φυσιολογικό χρήστη και όχι αν μπορείς να καρφώνεις πρόκες με το κινητό ή να το κακομεταχειρίζεσαι πέρα από λογικά επίπεδα. Αναφορά σε κείμενο Αναφορά σε κείμενο
avacan23 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Σαν άνθρωπος που έχει δώσει χιλιάδες ευρώ για μήλα πρέπει να παραδεκτούμε οτι φέτος το iphone υποβαθμίστηκε σε ποιότητα κατασκευής για πρώτη φορα...επίσης για πρώτη φορά δεν βγήκε σε μαύρο. Άρα συνδυαστικά με αυτά τα 2 σκεφτείτε αν ισχύει το #scratchgate η όχι... Προσωπικά με το που το άνοιξα του βαλα θήκη και τελείωσε η ιστορία για μένα (πήρα το μπλε, μακριά από το πορτοκαλί...ασημενιο ούτε για δείγμα). Είναι τόσο καλό τηλέφωνο φέτος που σε κάνει να ξεχνάς τις γρατζουνιές... φέτος πρώτη φορά δεν ντρέπομαι το αντίθετο στρατόπεδο και μπορώ επιτέλους να κάνω συζήτηση ποια ναυαρχίδα είναι καλύτερη στην αγορά γιατί τα 2 τελευταία χρόνια κατέβαζα το κεφάλι κι έλεγα ότι το πήρα επειδή είμαι στο Ecosystem. Πήγανε στο αλουμίνιο για μείωση -κόστους-αύξηση κερδών και δεν βγήκε σε μαύρο λόγω των γρατζουνιών που έιδαν στον ποιοτικό έλεγχο πριν τη κυκλοφορία.. γνώμη μου. P.S θυμάστε το μαυρο iphone 5? χειρότερο θέμα έιχε με γρατζουνιές και φέτος δεν έκαναν το ίδιο λάθος.. Ετσι εξηγείται που δεν μπορείσ να βρεισ ασημενιο με τίποτα στην αγορα...
Dr_Pepper Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αναφορά σε κείμενο Ωστόσο, η Apple δήλωσε στο 9to5Mac ότι αυτά τα σημάδια δεν είναι γρατσουνιές αλλά "μεταφορά υλικού" Δεν σας φτύνουμε, έτσι σας φαίνεται! Απλά βρέχει! 🤣 Αυτό μου θυμίζει κάτι μοντς σε διάφορα site 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 λεπτά πριν, avacan23 είπε Σαν άνθρωπος που έχει δώσει χιλιάδες ευρώ για μήλα πρέπει να παραδεκτούμε οτι φέτος το iphone υποβαθμίστηκε σε ποιότητα κατασκευής για πρώτη φορα...επίσης για πρώτη φορά δεν βγήκε σε μαύρο. Άρα συνδυαστικά με αυτά τα 2 σκεφτείτε αν ισχύει το #scratchgate η όχι... Προσωπικά με το που το άνοιξα του βαλα θήκη και τελείωσε η ιστορία για μένα (πήρα το μπλε, μακριά από το πορτοκαλί...ασημενιο ούτε για δείγμα). Είναι τόσο καλό τηλέφωνο φέτος που σε κάνει να ξεχνάς τις γρατζουνιές... φέτος πρώτη φορά δεν ντρέπομαι το αντίθετο στρατόπεδο και μπορώ επιτέλους να κάνω συζήτηση ποια ναυαρχίδα είναι καλύτερη στην αγορά γιατί τα 2 τελευταία χρόνια κατέβαζα το κεφάλι κι έλεγα ότι το πήρα επειδή είμαι στο Ecosystem. Πήγανε στο αλουμίνιο για μείωση -κόστους-αύξηση κερδών και δεν βγήκε σε μαύρο λόγω των γρατζουνιών που έιδαν στον ποιοτικό έλεγχο πριν τη κυκλοφορία.. γνώμη μου. P.S θυμάστε το μαυρο iphone 5? χειρότερο θέμα έιχε με γρατζουνιές και φέτος δεν έκαναν το ίδιο λάθος.. Ετσι εξηγείται που δεν μπορείσ να βρεισ ασημενιο με τίποτα στην αγορα... Δεν σε προβληματίζει το γεγονός πως παντού κυκλοφορούν συνεχώς μόνο 4-5 συγκεκριμένες φωτογραφίες? 😛 Για να φτάσεις να γρατζουνίσεις τα συγκεκριμένα σημεία πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ ή να το κάνεις επίτηδες... 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Δεν σας φτύνουμε, έτσι σας φαίνεται! Απλά βρέχει! 🤣 Αυτό μου θυμίζει κάτι μοντς σε διάφορα site Θα σου περάσει σε καμιά βδομάδα που θα το ξεχάσεις μέχρι του χρόνου πάλι! 😛
JcD Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 hour ago, billdanos said: Τι να δουν? Εναν τύπο να "πριονίζει" τη συσκευή με κατσαβίδια, μαχαίρια και κλειδιά? Σοβαρευτείτε ή αν θέλετε ακόμη καλύτερα, δοκιμάστε τα ίδια και σε άλλες συσκευές που έχετε για να δω κάτι! 😛 Ο Τζέρι λέει ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλημα στο camera module διότι θα έπρεπε στις γωνίες του να υπάρχει δεκαπλάσιο επίπεδο χρώματος. Δες το βίντεο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, JcD είπε Ο Τζέρι λέει ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλημα στο camera module διότι θα έπρεπε στις γωνίες του να υπάρχει δεκαπλάσιο επίπεδο χρώματος. Δες το βίντεο. Ε άμα το λέει ο Τζέρι... 😛 Έπρεπε να το περάσουν 5-6 πινελιές ακόμη! 😛 1
nosstrom Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δε πειράζει δεν έπιασε το αστάρι, να το πανε φανοποιό. Κάτοχος ακόμα, iphone XS Max απο Ιανουάριο του 2019 , 79% μπαταρία δεν έχει αλλαχτεί ποτέ, μόνο που δυστυχώς δε παίρνει αναβαθμίσεις. Πάντως με το χρόνο όλο και αποθαρρύνομαι να πάρω καποιο καινούριο Iphone. Κάνω σκέψεις για Samsung Fold 7...😄
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 10 λεπτά πριν, avacan23 είπε Σαν άνθρωπος που έχει δώσει χιλιάδες ευρώ για μήλα πρέπει να παραδεκτούμε οτι φέτος το iphone υποβαθμίστηκε σε ποιότητα κατασκευής για πρώτη φορα...επίσης για πρώτη φορά δεν βγήκε σε μαύρο. Άρα συνδυαστικά με αυτά τα 2 σκεφτείτε αν ισχύει το #scratchgate η όχι... Προσωπικά με το που το άνοιξα του βαλα θήκη και τελείωσε η ιστορία για μένα (πήρα το μπλε, μακριά από το πορτοκαλί...ασημενιο ούτε για δείγμα). Είναι τόσο καλό τηλέφωνο φέτος που σε κάνει να ξεχνάς τις γρατζουνιές... φέτος πρώτη φορά δεν ντρέπομαι το αντίθετο στρατόπεδο και μπορώ επιτέλους να κάνω συζήτηση ποια ναυαρχίδα είναι καλύτερη στην αγορά γιατί τα 2 τελευταία χρόνια κατέβαζα το κεφάλι κι έλεγα ότι το πήρα επειδή είμαι στο Ecosystem. Πήγανε στο αλουμίνιο για μείωση -κόστους-αύξηση κερδών και δεν βγήκε σε μαύρο λόγω των γρατζουνιών που έιδαν στον ποιοτικό έλεγχο πριν τη κυκλοφορία.. γνώμη μου. P.S θυμάστε το μαυρο iphone 5? χειρότερο θέμα έιχε με γρατζουνιές και φέτος δεν έκαναν το ίδιο λάθος.. Ετσι εξηγείται που δεν μπορείσ να βρεισ ασημενιο με τίποτα στην αγορα... Ισχύει ότι το τιτάνιο είναι πιο ανθεκτικό από το αλουμίνιο και ότι υποβαθμίζει την αντοχή. Σε επίπεδο κόστους να πούμε ότι σαν πρώτη ύλη το τιτάνιο Grade 5 έχει κόστος 20$-40$/Kg άντε να φτάνει τα 60$/Kg αν είναι κάποιο ειδικό κράμα. Ένα iPhone 16 Pro Max ζήτημα να έχει 40γρ. τιτάνι. Πιο πιθανό είναι να έχει 20γρ. Πες 50γρ με τις απώλειες αν δεν ανακυκλώνεται. Μιλάμε για κάπου 3$, Αν κάπου έχει διαφορά ίσως θα είναι στο κόστος διαχείρισης / επεξεργασίας του τιτανίου σε σχέση με το αλουμίνιο, το μικρότερο back glass ή γενικά το κόστος της διαδικασίας κατασκευής . σ.σ. Δεν λέω ότι δεν υπολογίζουν και το 1 cent στο κόστος παραγωγής απλά λέω αν άξιζε για αυτούς να υπάρξει γκρίνια και να πληγεί το brand τους. Ο λόγος που εκτιμώ ότι το έκαναν είναι λόγω της χειρότερης θερμικής συμπεριφοράς του τιτάνιου. Το iPhone 15 Pro που έχω αν το ζορίσεις γίνεται πολύ ζεστό με ότι σημαίνει για την αίσθηση και την απόδοση (Throttling) του κινητού. Φαντάσου τώρα να βάζεις αρκετά ισχυρότερο επεξεργαστή με παρόμοια nm. Σαν ένδειξη στα thermals/performance πάρε το iPhone Air που έχει τιτάνιο. Φυσικά παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε Ισχύει ότι το τιτάνιο είναι πιο ανθεκτικό από το αλουμίνιο και ότι υποβαθμίζει την αντοχή. Σε επίπεδο κόστους να πούμε ότι σαν πρώτη ύλη το τιτάνιο Grade 5 έχει κόστος 20$-40$/Kg άντε να φτάνει τα 60$/Kg αν είναι κάποιο ειδικό κράμα. Ένα iPhone 16 Pro Max ζήτημα να έχει 40γρ. τιτάνι. Πιο πιθανό είναι να έχει 20γρ. Πες 50γρ με τις απώλειες αν δεν ανακυκλώνεται. Μιλάμε για κάπου 3$, Αν κάπου έχει διαφορά ίσως θα είναι στο κόστος διαχείρισης / επεξεργασίας του τιτανίου σε σχέση με το αλουμίνιο, το μικρότερο back glass ή γενικά το κόστος της διαδικασίας κατασκευής . σ.σ. Δεν λέω ότι δεν υπολογίζουν και το 1 cent στο κόστος παραγωγής απλά λέω αν άξιζε για αυτούς να υπάρξει γκρίνια και να πληγεί το brand τους. Ο λόγος που εκτιμώ ότι το έκαναν είναι λόγω της χειρότερης θερμικής συμπεριφοράς του τιτάνιου. Το iPhone 15 Pro που έχω αν το ζορίσεις γίνεται πολύ ζεστό με ότι σημαίνει για την αίσθηση και την απόδοση (Throttling) του κινητού. Φαντάσου τώρα να βάζεις αρκετά ισχυρότερο επεξεργαστή με παρόμοια nm. Σαν ένδειξη στα thermals/performance πάρε το iPhone Air που έχει τιτάνιο. Φυσικά παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο. Αν και το frame του τιτανίου δεν ξέρω το κατά πόσο αλληλεπιδρούσε με τις θερμοκρασίες μιας και δεν είχε καμία επαφή με το board, την μπαταρία, κλπ.
azuli Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα η ΣΩΣΤΗ απαντηση της apple θα ηταν ''Γιατι,ποιος χρησιμοποιει κλειδια κερματα και τσεπες το 2025?'' δεν σταματανε να κερνανε content 🤣😂😆 Πληρωνεις ποιοτητα κατασκευης
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 47 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν και το frame του τιτανίου δεν ξέρω το κατά πόσο αλληλεπιδρούσε με τις θερμοκρασίες μιας και δεν είχε καμία επαφή με το board, την μπαταρία, κλπ. Λογικά πρέπει να το κάνει. Θα ήταν λάθος να μην αξιοποιείς μια επιφάνεια που μπορεί να μεταφέρει την θερμοκρασία. Επίσης το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν πήγαν σε τιτάνιο που είναι ένδειξη αλλά όχι απόδειξη. Αν δεν έχει το ίδιο καλή θερμική αγωγιμότητα, όπως κάνει το τιτάνιο σε σχέση με το αλουμίνιο, λογικά θα αναπτύσσει χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με άλλα σημεία του κινητού που έχουν καλύτερη θερμική αγωγιμότητα. Όποτε για αυτό πιθανόν να μην είναι τόσο ζεστό στο frame. Είμαι με θήκη από την πρώτη μέρα και δεν έχω αίσθηση για τα πλαϊνά (είναι από άλλο υλικό σε σχέση με την πλάτη). σ.σ. Πιστεύω και η θήκη λογικά επηρεάζει. Μακάρι να βρουν τρόπο να επιστρέψουν στο τιτάνιο.
SaFiS Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Το λερώνετε λάθος! Άσε μας ρε Apple, υποβάθμιση σε αλουμίνιο από ανοξείδωτο & τιτάνιο και το δικαιολογούν κιόλας… Είπαμε, αγαπάμε τις συσκευές σου αλλά όχι και έτσι. Όποιος θέλει να εθελοτυφλεί, δικαίωμα του…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα