Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΘΑ το βγαλει κ η αππλ σε 5 χρονια απο σημερα κ θαναι η καλυτερη πλατη που εγινε ποτε.

8 ώρες πριν, ramarg είπε

Γιατί πρόκειται για μία ιδέα που κυκλοφόρησε στα Rumors του iPhone 17Pro και φυσικά οι κινέζοι έτρεξαν να υλοποιήσουν

Τι εκανε λεει? Οι κινεζοι κατασκευαστες εχουν πανω απο 2 χρονια που βαζουν οθονιτσες πισω,κατι ψιλοαγνωστες σε μας μαρκες πχ Fossibot. Εχω ενα.

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ να πω ότι κινητό έχω iPhone γιατί έχω συνηθίσει, γιατί είναι αξιόπιστο, γιατί πολλοί φίλοι γνωστοί έχουν επίσης κ βολεύει το iMessage, γιατί έχω κ MacBook κ αυτό με βολεύει επίσης πάρα πολύ!κ τα δύο είναι 5-6-7 ετών κ δουλεύουν απροβλημάτιστα για όλες τις συνήθεις εργασίες. Ωστόσο όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ είναι Xiaomi!bluetooth ακουστικά εξαιρετικά!power bank το ίδιο!ακόμα κ ηλεκτρικές συσκευές σπίτι πχ σκούπα ρομπότ. Θεωρώ ότι κ οι δύο εταιρίες βγάζουν εξαιρετικά προϊόντα, πολύ ποιοτικά. Η apple σε κερδίζει με ποιότητα υποστήριξη κ ευκολία χρήσης. Η Xiaomi με ποικιλία, ποιότητα κ σχέση τιμής-απόδοσης. Win win. 

ΥΓ: Νομίζω κ τα κινητά της είναι δυνατά ίσως φταίει η διαχείριση του software ή το android εν γενεί που δημιουργούνται θέματα 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Tropical_fever said:

Καμια λογικη η πισω καμερα,μου αρεσει η ιδιωτικοτητα μου με την πισω καμερα δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα θα εχει.Νομιζω ειναι υπερβολικο.

Πίσω οθόνη εννοείς γιατί κάμερα έχουν όλα. Αλλά που επιρρεαζει την ιδιωτικότητα αυτό όμως;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, lector είπε

Οι υπολοιποι βλεπουν και κρινουν οτι δεν εδωσες καμια ουσιαστικη απαντηση στο αρχικο μου ερωτημα ουτε καμια πηγη που να σχετιζεται με αυτο. 

Το αρχικό σου «ερώτημα», εκτός του ότι δεν ήταν ερώτημα, αλλά δικός σου ισχυρισμός , δεν είχε ποτέ τεκμηρίωση, μόνο προσωπικές εκτιμήσεις («φοβάται» κτλ). Είπες μια γνώμη, δεν την στήριξες, και περίμενες από μένα να αποδείξω ότι δεν ισχύει. Ελλείψει αντίθετης τεκμηρίωσης το θεωρείς αληθές.

Αυτό δεν είναι λογική. Το βάρος της τεκμηρίωσης ανήκει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό.

Από μένα είδες πηγές για κέρδη, μερίδια, πρακτικές του κλάδου. Τεκμηρίωσα τον ισχυρισμό μου. Εσύ όχι. Οι υπόλοιποι βλέπουν. :)

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
1 ώρα πριν, trigtf είπε

image.png.259083501ceda9874c1b3565b7c28773.png

Για την Apple δε θα αναλύσω, αλλά δεύτερο το S26 ultra;... Τραγικός ο σκιτσογράφος. Ούτε ένα σωστό σε 6 σκίτσα....

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, polaki είπε

Πίσω οθόνη εννοείς γιατί κάμερα έχουν όλα. Αλλά που επιρρεαζει την ιδιωτικότητα αυτό όμως;

Σωστα,μιλαω για την πισω οθονη,οτι και να δειχνει δεν θα μου αρεσε ακομα και το τι τραγουδι παιζει.

Δημοσ.
1 hour ago, Tropical_fever said:

Σωστα,μιλαω για την πισω οθονη,οτι και να δειχνει δεν θα μου αρεσε ακομα και το τι τραγουδι παιζει.

Απενεργοποιηται για όποιον δεν το θέλει καθόλου (1%).

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 27/9/2025 στις 1:12 ΠΜ, Dimitris_1981 είπε

Δεν εξέφρασες απορία αλλά βεβαιότητα. 

Βαζω τα δικά σου λόγια από ένα από τα πολλά αντίστοιχα ποστ σου

Δεκτο, το πιστευω αυτο που ειπα. Η απορια, αν θες, υφισταται στο γιατι να συμβαινει πραγματικα. Και μια πιθανη εξηγηση ειναι αυτη που εδωσες νωριτερα.

Στις 27/9/2025 στις 9:50 ΠΜ, Tlykog είπε

Το αρχικό σου «ερώτημα», εκτός του ότι δεν ήταν ερώτημα, αλλά δικός σου ισχυρισμός , δεν είχε ποτέ τεκμηρίωση, μόνο προσωπικές εκτιμήσεις («φοβάται» κτλ). Είπες μια γνώμη, δεν την στήριξες, και περίμενες από μένα να αποδείξω ότι δεν ισχύει. Ελλείψει αντίθετης τεκμηρίωσης το θεωρείς αληθές.

Αυτό δεν είναι λογική. Το βάρος της τεκμηρίωσης ανήκει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό.

Από μένα είδες πηγές για κέρδη, μερίδια, πρακτικές του κλάδου. Τεκμηρίωσα τον ισχυρισμό μου. Εσύ όχι. Οι υπόλοιποι βλέπουν. :)

Προφανως και δε μπορω να το τεκμηριωσω, εκτος κι αν ημουν στο ΔΣ της apple, οποτε και μαλλον δε θα ημουν εδω να γραφω. Βασιζεται στην απλη λογικη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lector είπε

Προφανως και δε μπορω να το τεκμηριωσω, εκτος κι αν ημουν στο ΔΣ της apple, οποτε και μαλλον δε θα ημουν εδω να γραφω. Βασιζεται στην απλη λογικη. 

Άρα μιλάμε καθαρά για προσωπική εκτίμηση, όχι για γεγονός. Δεκτό. Το «απλή λογική» είναι πάλι δική σου εκτίμηση, χωρίς τεκμηρίωση. Η απλή λογική αποδεικνύεται και εύκολα.

Απλά καλό είναι να το ξεκαθαρίζουμε, γιατί αλλιώς η ‘απλή λογική’ γίνεται ό,τι θέλει ο καθένας. 🙂

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...