blacksir11 Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 μμ Καλησπέρα , δεν ξέρω αν έχει γίνει η ερώτηση γιατί δεν βρίσκω κάτι, παίζει να μου έκαναν κατάθεση μετρητών για κάτι χρήματα που περίμενα στη Revolut η οποία δεν υποστηρίζεται. Εχει τύχει σε κάποιον άλλον? Και τώρα τι μπορεί να γίνει? Να ακυρωθεί η κατάθεση? Να ζητήσουν τα χρήματα από την τράπεζα πίσω εφόσον τα λεφτά δεν πήγαν πουθενά? 1
NikosKallithea Δημοσ. Σάββατο στις 01:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:16 μμ 20 λεπτά πριν, blacksir11 είπε Καλησπέρα , δεν ξέρω αν έχει γίνει η ερώτηση γιατί δεν βρίσκω κάτι, παίζει να μου έκαναν κατάθεση μετρητών για κάτι χρήματα που περίμενα στη Revolut η οποία δεν υποστηρίζεται. Εχει τύχει σε κάποιον άλλον? Και τώρα τι μπορεί να γίνει? Να ακυρωθεί η κατάθεση? Να ζητήσουν τα χρήματα από την τράπεζα πίσω εφόσον τα λεφτά δεν πήγαν πουθενά? Δεν καταλαβα τιποτα Μετρητα στην ρεβο πως σου εκαναν δηλαδή; λογικο να μη τα βλεπεις πουθενα γιατι δεν γίνεται. 1
blacksir11 Δημοσ. Σάββατο στις 01:19 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:19 μμ 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Δεν καταλαβα τιποτα Μετρητα στην ρεβο πως σου εκαναν δηλαδή; λογικο να μη τα βλεπεις πουθενα γιατι δεν γίνεται. Αυτο αναρωτιεμαι και εγω, εφοσον δεν γινεται καταθεση μετρητων , η τραπεζα δεν θα ελεγε οτι δεν γινεται να σταλθουν τα χρηματα?
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 μμ 24 λεπτά πριν, blacksir11 είπε Καλησπέρα , δεν ξέρω αν έχει γίνει η ερώτηση γιατί δεν βρίσκω κάτι, παίζει να μου έκαναν κατάθεση μετρητών για κάτι χρήματα που περίμενα στη Revolut η οποία δεν υποστηρίζεται. Εχει τύχει σε κάποιον άλλον? Και τώρα τι μπορεί να γίνει? Να ακυρωθεί η κατάθεση? Να ζητήσουν τα χρήματα από την τράπεζα πίσω εφόσον τα λεφτά δεν πήγαν πουθενά? Κατάθεση μετρητών δεν γίνεται σε revolut. Μάλλον σε κοροιδευουν . Μόλις τώρα, blacksir11 είπε Αυτο αναρωτιεμαι και εγω, εφοσον δεν γινεται καταθεση μετρητων , η τραπεζα δεν θα ελεγε οτι δεν γινεται να σταλθουν τα χρηματα? Γράψε αναλυτικά τι έχει γίνει μπας και βγάλουμε άκρη.Γιατί όπως τα γράφεις......... Μπας και σου τα έστειλαν έμβασμα; 1
NikosKallithea Δημοσ. Σάββατο στις 01:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:22 μμ 1 λεπτό πριν, blacksir11 είπε Αυτο αναρωτιεμαι και εγω, εφοσον δεν γινεται καταθεση μετρητων , η τραπεζα δεν θα ελεγε οτι δεν γινεται να σταλθουν τα χρηματα? Ποια τράπεζα; Καμια τράπεζα δεν εμπλέκεται με μετρητά και ρεβο, σε δουλεύει αυτός που σου τα λεει αυτα Απάτη είναι 1
Billator Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Απάτη είναι 👆👆 👆👆
Pavlox Δημοσ. Σάββατο στις 03:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:23 μμ Μόνο μεταφορά απο άλλο λογαριασμό.. και αυτό πιά γίνεται σχεδόν άμεσα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα