Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

δεν ξέρω αν έχει γίνει η ερώτηση γιατί δεν βρίσκω κάτι, παίζει να μου έκαναν κατάθεση μετρητών για κάτι χρήματα που περίμενα στη Revolut η οποία δεν υποστηρίζεται. Εχει τύχει σε κάποιον άλλον? Και τώρα τι μπορεί να γίνει? Να ακυρωθεί η κατάθεση? Να ζητήσουν τα χρήματα από την τράπεζα πίσω εφόσον τα λεφτά δεν πήγαν πουθενά? 

• Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, blacksir11 είπε

Καλησπέρα , 

δεν ξέρω αν έχει γίνει η ερώτηση γιατί δεν βρίσκω κάτι, παίζει να μου έκαναν κατάθεση μετρητών για κάτι χρήματα που περίμενα στη Revolut η οποία δεν υποστηρίζεται. Εχει τύχει σε κάποιον άλλον? Και τώρα τι μπορεί να γίνει? Να ακυρωθεί η κατάθεση? Να ζητήσουν τα χρήματα από την τράπεζα πίσω εφόσον τα λεφτά δεν πήγαν πουθενά? 

Δεν καταλαβα τιποτα

Μετρητα στην ρεβο πως σου εκαναν δηλαδή; λογικο να μη τα βλεπεις πουθενα γιατι δεν γίνεται.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Δεν καταλαβα τιποτα

Μετρητα στην ρεβο πως σου εκαναν δηλαδή; λογικο να μη τα βλεπεις πουθενα γιατι δεν γίνεται.

Αυτο αναρωτιεμαι και εγω, εφοσον δεν γινεται καταθεση μετρητων , η τραπεζα δεν θα ελεγε οτι δεν γινεται να σταλθουν τα χρηματα?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, blacksir11 είπε

Καλησπέρα , 

Κατάθεση μετρητών δεν γίνεται σε revolut. Μάλλον σε κοροιδευουν .

Μόλις τώρα, blacksir11 είπε

Αυτο αναρωτιεμαι και εγω, εφοσον δεν γινεται καταθεση μετρητων , η τραπεζα δεν θα ελεγε οτι δεν γινεται να σταλθουν τα χρηματα?

Γράψε αναλυτικά τι έχει γίνει μπας και βγάλουμε άκρη.Γιατί όπως τα γράφεις.........

Μπας και σου τα έστειλαν έμβασμα;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blacksir11 είπε

Ποια τράπεζα; Καμια τράπεζα δεν εμπλέκεται με μετρητά και ρεβο, σε δουλεύει αυτός που σου τα λεει αυτα

Απάτη είναι 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...