Tony_Ts Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως όσους κάνουν επίθεση στο άτομο κι όχι στο επιχείρημα, τους θεωρώ περιορισμένης δυνατότητας, κι άρα μη ικανούς να κάνουν συζήτηση. Αν με αυτό το σχόλιο παρεξηγείσαι, κρίμα. Θα έπρεπε να προβληματίζεσαι. Σκέψου το! Αν απαντήσεις, προσπάθησε τουλάχιστο να μην το επιβεβαιώσεις κιόλας. Όσοι δεν είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου και είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον, επιθυμούν τον «έλεγχό» της ή τον περιορισμό της, μάλλον έχουν απολέσει την ικανότητα να σκέφτονται και να κρίνουν. Κι άρα είναι αναμενόμενο να επιθυμούν έναν «προστάτη» ή «σωτήρα» να τους βοηθήσει (ή να τους σώσει από την ανικανότητά τους) και να παίρνει εκείνος (ο προστάτης) τις αποφάσεις. Αντιθέτως, όσοι έχουν ισχυρή κριτική ικανότητα, αποζητούν τις διαφορετικές απόψεις και ιδέες! Διότι γνωρίζουν πως η συζήτηση και ο διάλογος φέρνει στο φως την αλήθεια. Συζήτηση και διάλογος όμως, που γίνονται με σεβασμό προς τον συνομιλητή. Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί ταμπέλες (ψεκ, συνομοσιολόγος, κλπ) αντί για επιχειρήματα, δηλώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως δε έχει αναπτυχθεί εγκεφαλικά τόσο ώστε να είναι σε θέση να κάνει μια ουσιαστική συζήτηση ανταλλαγής απόψεων. Και μόνο το σκεπτικό ελέγχου της (παρα)πληροφόρηση υποδηλώνει την απαίτηση ύπαρξης κάποιου «κριτή». Κάποιου που να εγκρίνει τί είναι πληροφόρηση και τί είναι παραπληροφόρηση. Συνεπώς, όποιος διορίζει τον «κριτή» ελέγχει/επιβάλλει το τί είναι «αλήθεια/πραγματικότητα» και τί όχι. Σκέψου το! Αν δεν το κατανοείς, πραγματικά λυπάμαι. Λόγω των παραπάνω, θεωρώ πως γίνεται σαφές ότι όταν ένα κράτος επιθυμεί τον έλεγχο της (παρα)πληροφόρησης, ουσιαστικά παραδέχεται πως απευθύνεται σε πολίτες ανίκανους. Πολίτες χαμηλής διανοητικής ικανότητας, που δεν είναι ανίκανοι να κρίνουν μόνοι τους κι άρα χρειάζονται τον «προστάτη» να τους πει ποιά είναι η «αλήθεια» και ποιά η «παραπληροφόρηση». Σχετικά τώρα με το θέμα του COVID-19, όσοι έχουν κριτική σκέψη μάλλον έχουν καταλήξει στο τί ακριβώς έγινε. Οι υπόλοιποι λειτουργούν σαν «οπαδοί» (φανατικά ή μη, δεν έχει σημασία), άσχετα με τα γεγονότα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως, οι απόψεις τους για το πώς θα χειριστούν το δικό τους σώμα, πρέπει να είναι σεβαστές. 3 1
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου τελικά αυτό που έμεινε από την όλη ιστορία ήταν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και να έχουν τούρμπο καρκίνους και αυτοκτονίες όσοι τα έκαναν . στο τέλος δικαιώθηκαν !αυτούς που έλεγαν ψεκες ! αυτό ακριβώς θα συμβεί και με τον προσωπικό αριθμό . τα πρόβατα μένουν πρόβατα ως επί το πλείστον . την 3 φορά αν βγει κανένα καινούργιο τέχνασμα της ελίτ θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν μάθει από τα λάθη τους ε αν φυσικά ζουν ακόμα! αυτή ειναι η πραγματικότητα σας αρέσει δεν σας αρέσει . μην ξεχνάτε το ακαδιωκτο ..... 2 5
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε τελικά αυτό που έμεινε από την όλη ιστορία ήταν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και να έχουν τούρμπο καρκίνους και αυτοκτονίες όσοι τα έκαναν . στο τέλος δικαιώθηκαν !αυτούς που έλεγαν ψεκες ! αυτό ακριβώς θα συμβεί και με τον προσωπικό αριθμό . τα πρόβατα μένουν πρόβατα ως επί το πλείστον . την 3 φορά αν βγει κανένα καινούργιο τέχνασμα της ελίτ θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν μάθει από τα λάθη τους ε αν φυσικά ζουν ακόμα! αυτή ειναι η πραγματικότητα σας αρέσει δεν σας αρέσει . μην ξεχνάτε το ακαδιωκτο ..... Τι βλακείες γράφεις; 2
dtk-386 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε τελικά αυτό που έμεινε από την όλη ιστορία ήταν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και να έχουν τούρμπο καρκίνους και αυτοκτονίες όσοι τα έκαναν . στο τέλος δικαιώθηκαν !αυτούς που έλεγαν ψεκες ! αυτό ακριβώς θα συμβεί και με τον προσωπικό αριθμό . τα πρόβατα μένουν πρόβατα ως επί το πλείστον . την 3 φορά αν βγει κανένα καινούργιο τέχνασμα της ελίτ θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν μάθει από τα λάθη τους ε αν φυσικά ζουν ακόμα! αυτή ειναι η πραγματικότητα σας αρέσει δεν σας αρέσει . μην ξεχνάτε το ακαδιωκτο ..... 1
logistoulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε αυτό ακριβώς θα συμβεί και με τον προσωπικό αριθμό . Θα σεβαστώ τον όποιο προβληματισμό σου, αλλά αυτό με τον προσωπικό αριθμό δεν το έχω καταλάβει, οπότε εξήγησε μου αν κάτι εχω χάσει Εγώ λοιπόν που έβγαλα προσωπικό αριθμό είδα ότι είναι ο αφμ μου με 3 γράμματα μπροστά Και λοιπόν; Τι παραπάνω θα κάνουν με αυτό που δε μπορούν ήδη να κάνουν;
adi32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Τα τρία γράμματα μπροστά από το αφμ είναι του διαβόλου. Αν τα δεις μέσα από φασματογραφο φαίνεται καθαρά το 666 Αυτό γίνεται για να ενεργοποιηθεί το τσιπάκι που μπήκε με το εμβολιο 1 2 4
logistoulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Τα τρία γράμματα μπροστά από το αφμ είναι του διαβόλου. Αν τα δεις μέσα από φασματογραφο φαίνεται καθαρά το 666 Αυτό γίνεται για να ενεργοποιηθεί το τσιπάκι που μπήκε με το εμβολιο Τα δύο τα διάλεξα έξω Λες να τα διάλεξα εγώ όμως ή να με καθοδήγησε ο διάολας; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από logistoulis 4
ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 34 λεπτά πριν, logistoulis είπε Τα δύο τα διάλεξα έξω Λες να τα διάλεξα εγώ όμως ή να με καθοδήγησε ο διάολας; από εδώ και στο εξής δεν έχεις όνομα απλά είσαι ένας αριθμός με ότι συνεπάγεται αυτό..... 1 2 2
dtk-386 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε από εδώ και στο εξής δεν έχεις όνομα απλά είσαι ένας αριθμός με ότι συνεπάγεται αυτό..... 1 3
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Tony_Ts είπε Λόγω των παραπάνω, θεωρώ πως γίνεται σαφές ότι όταν ένα κράτος επιθυμεί τον έλεγχο της (παρα)πληροφόρησης, ουσιαστικά παραδέχεται πως απευθύνεται σε πολίτες ανίκανους. Πολίτες χαμηλής διανοητικής ικανότητας, που δεν είναι ανίκανοι να κρίνουν μόνοι τους κι άρα χρειάζονται τον «προστάτη» να τους πει ποιά είναι η «αλήθεια» και ποιά η «παραπληροφόρηση». 1 ώρα πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε τελικά αυτό που έμεινε από την όλη ιστορία ήταν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και να έχουν τούρμπο καρκίνους και αυτοκτονίες όσοι τα έκαναν . στο τέλος δικαιώθηκαν !αυτούς που έλεγαν ψεκες ! αυτό ακριβώς θα συμβεί και με τον προσωπικό αριθμό . τα πρόβατα μένουν πρόβατα ως επί το πλείστον . η διανόηση που θέλουμε αχαλίνωτη 3 4
tritonas00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 38 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε από εδώ και στο εξής δεν έχεις όνομα απλά είσαι ένας αριθμός με ότι συνεπάγεται αυτό..... Πες κι αλλα, εχει πλακα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 38 λεπτά πριν, ELSABORUNDEROVERGGNG1X2 είπε από εδώ και στο εξής δεν έχεις όνομα απλά είσαι ένας αριθμός με ότι συνεπάγεται αυτό..... Κάποιοι είναι ήδη νούμερα. 1 2
apostolis81 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, adi32 είπε Η ανεξέλεγκτη ελευθερία σημαίνει και αναξελεγκτη παρανομία εγκλήματα, πάραπληροφοριση κάργα, απάτες κλπ Οι επισημες πηγες εν καιρο Covid δεν έκαναν παραπληροφορηση δλδ? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Lucifer είπε η διανόηση που θέλουμε αχαλίνωτη Έκατσες και τα διάβασες όλα βρε Σατανα; Εγώ απλά μπήκα εδώ στο τελευταίο ποστ για να πατήσω το κύπελλο! 😛 2
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Έκατσες και τα διάβασες όλα βρε Σατανα; Εγώ απλά μπήκα εδώ στο τελευταίο ποστ για να πατήσω το κύπελλο! 😛 είμαι με jetlag από λατινική αμερική, ήθελα ένεση κουλτούρας 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις