Alouvatar Δημοσ. Σάββατο στις 04:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:55 μμ Καλησπέρα, Είχα από τον οκτώβρη του '23 ενα xiaomi 13t το οποιο σιγα σιγα παραδίδει πνεύμα. Από την αντιπροσωπεία αν και εντός εγγύησης μου είπαν οτι θα πάρει 2-3 βδομάδες μέχρι να το δουν ενώ από το τμήμα σέρβις του καταστήματος που το είχα αγοράσει (μεγάλη αλυσίδα) άφησαν να εννοηθεί ότι κάτα πάσα πιθανότητα θα το βγάλουν ως πτώση ή βλάβη από υγρασία. Προφανώς τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, μέσα στη τσέπη μου χάλασε το κινητό. anyway δυστυχώς δεν πολυέχω χρόνο να το κηνυγήσω και με έχει κουράσει και το miui. Σκέφτομαι να αγοράσω μια καινούρια συσκευή όπου πλέον το βασικό στοιχείο θα είναι η ποιότητα κατασκευής, η "μακροημέρευση" με καλή χρήση και μάλλον η κάμερα. Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά σκεφτόμουν να παω απευθείας σε ένα pixel 9 από άμαζον για να έχω και ενα after sales της προκοπής, αλλά διαβάζοντας reviews έπεσε το μάτι μου και στο s25. Η αλήθεια είναι το s25 έχει μικρή μπαταρία κι αυτό ισως με δυσκολέψει, οπότε σκεφτόμουν και για το s25plus αλλά σιγα σιγά ανεβαίνουν τα χρήματα. Ενδεικτικά το pixel 9 (αλλά 128γβ) το βλεπω 588 στο amazon.es και το s25plus στο φθηνοτερο καταστημα στο bestprice ειναι 720. Άσχετο, με το σαπόρτ από samsung ελλάδα τι παίζει; αγοράζουμε "αφοβα" απο σκρουτζομαγαζα; ποστάρω και τη φόρμα απο κάτω 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 700? 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Μάλλον κάνα amazon πχ για το pixel, για το support 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; >> 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουριο 5) Μέγεθος οθόνης; ε 6.2-6.5? 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); ip68, nfc, 5g, sim αδιαφορο, ισως ναι σε esim 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οσο πιο κοντα σε "pure" android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Δεν παιζω απαιτητικα games στο κινητό ειναι η αληθεια. Κυριως θελω να μη ζοριζεται καθολου με πολλα apps ανοιχτα. Θενκς!
imr Δημοσ. Κυριακή στις 02:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:24 μμ To πολυ βασικο των samsung ειναι οτι εχουν σερβις (και πολυ καλο) στην Ελλαδα. Πιξελ αν παθει κατι πρεπει να τρεχεις, ακομα και μια οθονη να σπασει πχ. 1
BadBoy Δημοσ. Κυριακή στις 04:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:09 μμ Μόνο και μόνο από το 9 που απάντησες αποκλείεις το Samsung. 1
Alouvatar Δημοσ. Κυριακή στις 04:14 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:14 μμ 1 ώρα πριν, imr είπε To πολυ βασικο των samsung ειναι οτι εχουν σερβις (και πολυ καλο) στην Ελλαδα. Πιξελ αν παθει κατι πρεπει να τρεχεις, ακομα και μια οθονη να σπασει πχ. Ναι αυτο εβλεπα τωρα, κι ειναι αρκετα σημαντικο. 3 λεπτά πριν, BadBoy είπε Μόνο και μόνο από το 9 που απάντησες αποκλείεις το Samsung. Η αληθεια ειναι δεν εχω εμπειρια απο το OS της samsung, ειχα xiaomi κτλπ εως τωρα τα οποια με το καιρο γινονταν ολο και πιο ενοχλητικα. Φαντασου μεχρι και για να βλεπω φωτογραφιες που ειχα τραβηξει χρησιμοποιουσα το google photos κι οχι το built-in gallery της xiaomi γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα.
imr Δημοσ. Κυριακή στις 04:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:23 μμ 8 minutes ago, Alouvatar said: Ναι αυτο εβλεπα τωρα, κι ειναι αρκετα σημαντικο. Η αληθεια ειναι δεν εχω εμπειρια απο το OS της samsung, ειχα xiaomi κτλπ εως τωρα τα οποια με το καιρο γινονταν ολο και πιο ενοχλητικα. Φαντασου μεχρι και για να βλεπω φωτογραφιες που ειχα τραβηξει χρησιμοποιουσα το google photos κι οχι το built-in gallery της xiaomi γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα. Δεν εχει καμια σχέση το αθλιο xiami με το oneui. Εχω samsung 5 χρονια και δεν ξαναγυρναω σε pure android 1 1
Alouvatar Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 μμ 1 λεπτό πριν, imr είπε Δεν εχει καμια σχέση το αθλιο xiami με το oneui. Εχω samsung 5 χρονια και δεν ξαναγυρναω σε pure android Τελεια, νομιζω παω για το s25+ να τελειωνει. Σε ευχαριστω! 1
imr Δημοσ. Κυριακή στις 05:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:39 μμ 1 hour ago, Alouvatar said: Τελεια, νομιζω παω για το s25+ να τελειωνει. Σε ευχαριστω! Εχει και παρα πολλες λειτουργιες που δεν υπαρχουν στο pure android (phone link και copy paste με υπολογιστη, Dex κτλ). Σκεφτομουν να παρω pixel αλλα οταν ειδα οτι δεν υποστηριζουν phone link το ακυρωσα (κανεις ενα link copy απο τον υπολογιστη και μπορεις να το κανεις paste στο κινητο)
aces Δημοσ. Δευτέρα στις 06:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:11 μμ Στις 28/9/2025 στις 4:26 ΜΜ, Alouvatar είπε Τελεια, νομιζω παω για το s25+ να τελειωνει. Σε ευχαριστω! καλυτερα για να εχεις και ενημερωσεις λογισμικου για αρκετά έτη αλλα και σερβις αν χρειαστεί κατι η συσκευή. Στις 28/9/2025 στις 2:24 ΜΜ, imr είπε To πολυ βασικο των samsung ειναι οτι εχουν σερβις (και πολυ καλο) στην Ελλαδα. Πιξελ αν παθει κατι πρεπει να τρεχεις, ακομα και μια οθονη να σπασει πχ. Αυτο απο μονο του ειναι υπεραρκετό
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 06:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:20 μμ Στις 28/9/2025 στις 3:39 ΜΜ, imr είπε Εχει και παρα πολλες λειτουργιες που δεν υπαρχουν στο pure android (phone link και copy paste με υπολογιστη, Dex κτλ). Σκεφτομουν να παρω pixel αλλα οταν ειδα οτι δεν υποστηριζουν phone link το ακυρωσα (κανεις ενα link copy απο τον υπολογιστη και μπορεις να το κανεις paste στο κινητο) Μέσα απο το chrome δεν μπορείς να το κάνεις;(Είμαι με chromebook)
imr Δημοσ. Δευτέρα στις 06:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:48 μμ 25 minutes ago, Ukforthemoment said: Μέσα απο το chrome δεν μπορείς να το κάνεις;(Είμαι με chromebook) Για λινκ μπορεις send του device, αλλα με το phone link λειτουργει ολοξληρο το clipboard. Πχ εχεις ενα sms με otp , τον κανεις copy απο το κινητο και paste στον υπολογιστη. Η κανεις copy ενα τηλεφωνο η ενα κειμενο απο τον τον υπολογιστη. Ανοιγεις την εφαρμογη και κανεις drag and drop φωτογραφιες. Εκτος απο τα samsung λειτουργει και με αρκετες ακομα συσκευες αλλα οχι με pixel 1
BadBoy Δημοσ. Δευτέρα στις 07:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:04 μμ 11 λεπτά πριν, imr είπε Για λινκ μπορεις send του device, αλλα με το phone link λειτουργει ολοξληρο το clipboard. Πχ εχεις ενα sms με otp , τον κανεις copy απο το κινητο και paste στον υπολογιστη. Η κανεις copy ενα τηλεφωνο η ενα κειμενο απο τον τον υπολογιστη. Ανοιγεις την εφαρμογη και κανεις drag and drop φωτογραφιες. Εκτος απο τα samsung λειτουργει και με αρκετες ακομα συσκευες αλλα οχι με pixel Με το MyPhoneExplorer έχουμε κοινό clipboard πολύ πριν το βάλει η Samsung και η Microsoft. Για linux υπάρχει το KDE connect. Δεν είναι κάποια πρωτοτυπία αυτό, όπως προσπαθούν να το παρουσιάσουν, υπάρχει από τα Windows XP. Το ίδιο ισχύει και για μεταφορά αρχείων. Δε βλέπω το λόγο να χρησιμοποιεί κανείς το Phone Link που θέλει και log in (για ποιο λόγο δεν έχω καταλάβει).
imr Δημοσ. Δευτέρα στις 07:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:50 μμ 43 minutes ago, BadBoy said: Με το MyPhoneExplorer έχουμε κοινό clipboard πολύ πριν το βάλει η Samsung και η Microsoft. Για linux υπάρχει το KDE connect. Δεν είναι κάποια πρωτοτυπία αυτό, όπως προσπαθούν να το παρουσιάσουν, υπάρχει από τα Windows XP. Το ίδιο ισχύει και για μεταφορά αρχείων. Δε βλέπω το λόγο να χρησιμοποιεί κανείς το Phone Link που θέλει και log in (για ποιο λόγο δεν έχω καταλάβει). Σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ με Λίνουξ. Ξέρω ότι δουλεύει άψογα χωρίς θέματα κάτι που δεν κάνει κανένα πίξελ. 1
BadBoy Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 μμ 2 ώρες πριν, imr είπε Σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ με Λίνουξ. Ξέρω ότι δουλεύει άψογα χωρίς θέματα κάτι που δεν κάνει κανένα πίξελ. Δεν είπα να ασχοληθεί κανείς με linux, είπα ότι υπάρχει και εκεί. Σε κάθε περίπτωση το Phone Link ούτε καλό είναι, ούτε πρωτότυπο. Κοινό clipboard ανάμεσα σε Windows και android (ανεξαρτήτως μάρκας) υπάρχει χρόνια τώρα χωρίς θέματα και ανάγκη για log in και περιττούς λογαριασμούς. Ο καθένας όπως βολέυεται.
imr Δημοσ. χθες στις 07:39 πμ Δημοσ. χθες στις 07:39 πμ 8 hours ago, BadBoy said: Δεν είπα να ασχοληθεί κανείς με linux, είπα ότι υπάρχει και εκεί. Σε κάθε περίπτωση το Phone Link ούτε καλό είναι, ούτε πρωτότυπο. Κοινό clipboard ανάμεσα σε Windows και android (ανεξαρτήτως μάρκας) υπάρχει χρόνια τώρα χωρίς θέματα και ανάγκη για log in και περιττούς λογαριασμούς. Ο καθένας όπως βολέυεται. Με πίξελ δουλεύει?
BadBoy Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 3 ώρες πριν, imr είπε Με πίξελ δουλεύει? Το MyPhoneExplorer δουλεύει με όλα, είναι από εποχής SonyEricsson και android από το 2. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι εκτροχιάστηκε λίγο το θέμα, καλορίζικο το S25+ και σίγουρα είναι πολύ καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα