imr Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ 8 minutes ago, BadBoy said: Το MyPhoneExplorer δουλεύει με όλα, είναι από εποχής SonyEricsson και android από το 2. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι εκτροχιάστηκε λίγο το θέμα, καλορίζικο το S25+ και σίγουρα είναι πολύ καλή επιλογή. Δεν με ενδιαφέρουν 3rd πάρτυ εφαρμογές. Θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ το Phone Link των windows και τελευταια φορά που κοίταξα τα pixel δεν λειτουργουσαν
BadBoy Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 ώρες πριν, imr είπε Δεν με ενδιαφέρουν 3rd πάρτυ εφαρμογές. Θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ το Phone Link των windows και τελευταια φορά που κοίταξα τα pixel δεν λειτουργουσαν Δε με ενδιαφέρει να κάνω log in με αχρείαστους λογαριασμούς και να χρειάζομαι internet για λειτουργίες που δεν το απαιτούν. Όπως είπα, ο καθένας με τον τρόπο του.
imr Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 36 minutes ago, BadBoy said: Δε με ενδιαφέρει να κάνω log in με αχρείαστους λογαριασμούς και να χρειάζομαι internet για λειτουργίες που δεν το απαιτούν. Όπως είπα, ο καθένας με τον τρόπο του. Ποια λειτουργία χρειάζεται internet χωρίς να είναι απαραίτητο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα