Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20% έκπτωση σε όλους τους καφέδες εν όψει της παγκόσμιας μέρας καφέ. Δεν χρειάζεται κουπόνι, η έκπτωση μπαίνει κατευθείαν στο καλάθι.

https://www.earthcoffeeco.shop/el

Αν έχουμε προσφορές και από άλλα καταστήματα καλό θα ήταν να τις μαζέψουμε εδώ.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://kudu.gr/

20% έκπτωση

Habit Specialty Coffee blend με 6.70 ευρώ τα 250γρ.

apo handpickers συστήνω το Dark Sparow

Στοκάρετε γιατι ο καφές θα παέι σύντομα 50 ευρώ το κιλό...

Όπως περιγράφει ο Αναστάσιος Γιάγκογλου, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Καφέ, μόνο τον τελευταίο μήνα έχουμε μια ανατίμηση της τάξης του 15% και σε βάθος τριετίας 75% στην ποικιλία Arabica.

• Like 2
Δημοσ.
10 hours ago, idefixius said:

Και ο taresso με έκπτωση -20% και δωρεάν μεταφορικά από τα 20€ (ισχύει μέχρι 1-10-2025 στις 12:00)  

Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα ο taresso έβαλε μια "έκπτωση " 20% αλλα αππ χθες ανέβασε λιγο τις τιμές του ....

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα ο taresso έβαλε μια "έκπτωση " 20% αλλα αππ χθες ανέβασε λιγο τις τιμές του ....

Oh well.. 😒

Χωρις εκπτωση αρχικη τιμη 9,41:

Spoiler

image.png.3c347f958c9f3fdfc51d2c125aa8ce6b.png

Με εκπτωση αρχικη τιμη 10,45:

Spoiler

image.png.02abf3a58623ec9a972bf8bbbd0b1898.png

• Like 2
Δημοσ.

Στο taresso που είναι στην Κόρινθο εχει κωδικό  EXTRA20%

λένε οτι το καλό blend είναι το tigrato και από 33 ευρώ ειναι -20% 

δεν έχω πάρει κα δεν ξέρω 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν περνάει το EXTRA20% στο eshop τους, τον δέχεται αλλά όταν πας να κάνεις την παραγγελία σου λέει "Λυπούμαστε, φαίνεται πως το κουπόνι "extra20%" δεν είναι δικό σας - έχει αφαιρεθεί από την παραγγελία σας."

Ελπίζω μέχρι το απόγευμα να το φτιάξουν γιατί από εκεί παίρνω συνήθως και είναι μια χαρά καφές.

Τους έστειλα email, για να δούμε.

Δημοσ.
23 minutes ago, avacan23 said:

Στο taresso που είναι στην Κόρινθο εχει κωδικό  EXTRA20%

λένε οτι το καλό blend είναι το tigrato και από 33 ευρώ ειναι -20% 

δεν έχω πάρει κα δεν ξέρω 

Είχα πάρει στην προηγούμενη προσφορά (Αθήνα).

Το tigrato έβγαλε πάααααρα πολλή κρέμα και μου φαίνεται ότι έχει πολύ ρομπούστα μέσα.

Το supremo ήταν οκ, αλλά όχι κάτι εξαιρετικό και το προτιμώ σε σχέση με το πιο "φημισμένο" tigrato.

Δημοσ.
17 minutes ago, Xvipes said:

Δεν περνάει το EXTRA20% στο eshop τους, τον δέχεται αλλά όταν πας να κάνεις την παραγγελία σου λέει "Λυπούμαστε, φαίνεται πως το κουπόνι "extra20%" δεν είναι δικό σας - έχει αφαιρεθεί από την παραγγελία σας."

Ελπίζω μέχρι το απόγευμα να το φτιάξουν γιατί από εκεί παίρνω συνήθως και είναι μια χαρά καφές.

Τους έστειλα email, για να δούμε.

Μολις μίλησα μαζι τους και μου είπαν οτι απο λάθος στην λίστα εμφανίζεται τιμη με έκπτωση 10% ( την οποία οπως είπε έχουν μόνιμα) και μεσα εφαρμόζεται έκπτωση 20% βάσει αρχικής τιμής... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο taresso, που στο athens coffee festival, δεν ειχε ουτε ζαχαρη. Αυτοι μας κοροιδευουν 😁

Επεξ/σία από paulchro
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...