Angeldust Δημοσ. Σάββατο στις 05:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:36 μμ 20% έκπτωση σε όλους τους καφέδες εν όψει της παγκόσμιας μέρας καφέ. Δεν χρειάζεται κουπόνι, η έκπτωση μπαίνει κατευθείαν στο καλάθι. https://www.earthcoffeeco.shop/el Αν έχουμε προσφορές και από άλλα καταστήματα καλό θα ήταν να τις μαζέψουμε εδώ.
Πανος999 Δημοσ. Σάββατο στις 08:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:15 μμ Στα cofeeberry έχει ένα δωρεάν καφέ μέχρι τις 2 το μεσημέρι..Πήρα χθες..Δεν ξέρω για πόσο διαρκεί.. 1
skoumprakis Δημοσ. Δευτέρα στις 07:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:52 μμ Και το handpickers συμμετέχει, έκπτωση 25% σε παραγγελίες καφέ άνω των 30 ευρώ, από 30/09 μέχρι 02/10 2
idefixius Δημοσ. Δευτέρα στις 10:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:32 μμ Και ο taresso με έκπτωση -20% και δωρεάν μεταφορικά από τα 20€ (ισχύει μέχρι 1-10-2025 στις 12:00)
avacan23 Δημοσ. Τρίτη στις 08:07 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:07 πμ https://kudu.gr/ 20% έκπτωση Habit Specialty Coffee blend με 6.70 ευρώ τα 250γρ. apo handpickers συστήνω το Dark Sparow Στοκάρετε γιατι ο καφές θα παέι σύντομα 50 ευρώ το κιλό... Όπως περιγράφει ο Αναστάσιος Γιάγκογλου, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Καφέ, μόνο τον τελευταίο μήνα έχουμε μια ανατίμηση της τάξης του 15% και σε βάθος τριετίας 75% στην ποικιλία Arabica. 2
nikos16717 Δημοσ. Τρίτη στις 08:54 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:54 πμ 10 hours ago, idefixius said: Και ο taresso με έκπτωση -20% και δωρεάν μεταφορικά από τα 20€ (ισχύει μέχρι 1-10-2025 στις 12:00) Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα ο taresso έβαλε μια "έκπτωση " 20% αλλα αππ χθες ανέβασε λιγο τις τιμές του ....
jerry banana Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 πμ Στο Σύνταγμα έχει δωρεάν καφέ 8-16:00 αποσ την εταιρεία Kimbo .
alfaeffe Δημοσ. Τρίτη στις 09:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:28 πμ 28 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα ο taresso έβαλε μια "έκπτωση " 20% αλλα αππ χθες ανέβασε λιγο τις τιμές του .... Oh well.. 😒 Χωρις εκπτωση αρχικη τιμη 9,41: Spoiler Με εκπτωση αρχικη τιμη 10,45: Spoiler 2
avacan23 Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 πμ Στο taresso που είναι στην Κόρινθο εχει κωδικό EXTRA20% λένε οτι το καλό blend είναι το tigrato και από 33 ευρώ ειναι -20% δεν έχω πάρει κα δεν ξέρω 1
Xvipes Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 πμ Δεν περνάει το EXTRA20% στο eshop τους, τον δέχεται αλλά όταν πας να κάνεις την παραγγελία σου λέει "Λυπούμαστε, φαίνεται πως το κουπόνι "extra20%" δεν είναι δικό σας - έχει αφαιρεθεί από την παραγγελία σας." Ελπίζω μέχρι το απόγευμα να το φτιάξουν γιατί από εκεί παίρνω συνήθως και είναι μια χαρά καφές. Τους έστειλα email, για να δούμε.
avacan23 Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ Αν παίρνεις απο εκεί πρότεινε και κάποιο καφέ συγκεκριμενα να βοηθήσουμε. handpickers (dark sparrow) kai kudu (habit) έχω δοκιμασει όπως και chain στο γέρακα https://chaincoffeecompany.com/
murcielago580 Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ Απο coffee island αν κανεις tap μεσω της εφαρμογης εχεις -1€ για την επομενη παραγγελια μεχρι τις 19-10 αν δεν κανω λαθος.
xenos3 Δημοσ. Τρίτη στις 10:32 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:32 πμ 23 minutes ago, avacan23 said: Στο taresso που είναι στην Κόρινθο εχει κωδικό EXTRA20% λένε οτι το καλό blend είναι το tigrato και από 33 ευρώ ειναι -20% δεν έχω πάρει κα δεν ξέρω Είχα πάρει στην προηγούμενη προσφορά (Αθήνα). Το tigrato έβγαλε πάααααρα πολλή κρέμα και μου φαίνεται ότι έχει πολύ ρομπούστα μέσα. Το supremo ήταν οκ, αλλά όχι κάτι εξαιρετικό και το προτιμώ σε σχέση με το πιο "φημισμένο" tigrato.
nikos16717 Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 πμ 17 minutes ago, Xvipes said: Δεν περνάει το EXTRA20% στο eshop τους, τον δέχεται αλλά όταν πας να κάνεις την παραγγελία σου λέει "Λυπούμαστε, φαίνεται πως το κουπόνι "extra20%" δεν είναι δικό σας - έχει αφαιρεθεί από την παραγγελία σας." Ελπίζω μέχρι το απόγευμα να το φτιάξουν γιατί από εκεί παίρνω συνήθως και είναι μια χαρά καφές. Τους έστειλα email, για να δούμε. Μολις μίλησα μαζι τους και μου είπαν οτι απο λάθος στην λίστα εμφανίζεται τιμη με έκπτωση 10% ( την οποία οπως είπε έχουν μόνιμα) και μεσα εφαρμόζεται έκπτωση 20% βάσει αρχικής τιμής...
paulchro Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 πμ (επεξεργασμένο) Ο taresso, που στο athens coffee festival, δεν ειχε ουτε ζαχαρη. Αυτοι μας κοροιδευουν 😁 Επεξ/σία Τρίτη στις 10:40 πμ από paulchro 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα