Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΕΝ εχει robusta o Tigrato

2 minutes ago, tsagod said:

Εκτός από tigrato taresso , υπάρχει άλλο blend  με robusta? Ας που με από kudu ή άλλου;

3 hours ago, starmanwarz said:

Ειμαστε σιγουροι οτι ο Tigrato εχει Robusta?

Αν ναι ψηνομαι να δοκιμασω, μιας και πινω αποκλειστικα Freddo.

2 hours ago, sphinxgr said:

Επεξ/σία από nemesi54
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, klainmaingr said:

Τα ίδια. Είπα να πάρω ένα tigrato και ένα supremo για δοκιμή και έπρεπε στο βήμα της πληρωμής και αφού ξόδεψα πόση ώρα βάζοντας στοιχεία κτλ να μου αφαιρέσει το κουπόνι.
Τα λέγαμε.

Δηλαδή πόσο στα έβγαζε?

Εγώ πήρα τον tigrato ~33 από ~42 που είχε χωρίς να βάλω κουπόνι.

Οπότε για την έκπτωση 20% δεν ξαναβάζεις κάπου κωδικό, τα έχει αφαιρέσει ήδη απο την "αρχική"

-Εκτός εάν έχω καταλάβει εγώ κάτι λαθος-

Πάντως δική μου γνώμη για taresso είναι εάν δεν έχετε δοκιμάσει πάρτε κανένα σακουλακι κόκκους να το δείτε τώρα με την έκπτωση.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, @topos said:

Δηλαδή πόσο στα έβγαζε?

Εγώ πήρα τον tigrato ~33 από ~42 που είχε χωρίς να βάλω κουπόνι.

Οπότε για την έκπτωση 20% δεν ξαναβάζεις κάπου κωδικό, τα έχει αφαιρέσει ήδη απο την "αρχική"

-Εκτός εάν έχω καταλάβει εγώ κάτι λαθος-

Πάντως δική μου γνώμη για taresso είναι εάν δεν έχετε δοκιμάσει πάρτε κανένα σακουλακι κόκκους να το δείτε τώρα με την έκπτωση.

Την μουφα εκπτωση θες να πεις. Ανεβασε την τιμη 10% για να κανει εκπτωση 20%.

Παντα εχει 10% εκπτωση και τωρα το λεει «αρχικη»

Επεξ/σία από touristas1985
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς ο Tigrato δεν έχει καμία σχέση με το παλιό Tigrato πριν 6-7 χρόνια.

Αλλάξανε το χαρμάνι πριν κάμποσο καιρό και τελευταία φορά που παρήγγειλα πριν ένα μήνα, μου φάνηκε τελείως αδιάφορος.

Τα ίδια ακριβώς και με τον Ηabbit από Kudu,  τον οποίο τον είχα σαν βασικό καφέ για χρόνια.

Έχω πιει δεκάδες κιλά από αυτό το blend, τόσο από cafe, όσο ακόμα περισσότερο στο σπίτι.

Καμία σχέση απολύτως , με το πως ήταν παλιότερα, προς το χειρότερο βέβαια.

Όλα αυτά στο βωμό του κέρδους.

Τίμια επιλογή είναι οι καφέδες του Taf με σταθερή μόνιμη έκπτωση 15% σε παραγγελίες 40€ και άνω.

Έβαλα πριν λίγο παραγγελία στους Hand Pickers, να δοκιμάσω και κάτι νέο μιας και δεν είχα ξαναπαραγγείλει από εκεί. 

Επεξ/σία από knight77
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsagod είπε

Εκτός από tigrato taresso , υπάρχει άλλο blend  με robusta? Ας που με από kudu ή άλλου;

O conte cafe στο Βόλο έχει 2 χαρμάνια με robusta

https://www.contecoffeeroasters.com/coffeeshop/espresso-blends-epilegmena-xarmania/oro-blend-80-arabica-20-robusta/

https://www.contecoffeeroasters.com/coffeeshop/espresso-blends-epilegmena-xarmania/gran-crema-blend-90-arabica-10-robusta/

To 1ο το έπαιρνα για πολλά χρόνια αλλά τώρα τελευταία ασχολούμαι με διάφορες παρασκευές φίλτρου και ψωνίζω χαρμάνια για φίλτρο.  

Επεξ/σία από idefixius
  • Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, idefixius said:

O conte cafe στο Βόλο έχει 2 χαρμάνια με robusta

https://www.contecoffeeroasters.com/coffeeshop/espresso-blends-epilegmena-xarmania/oro-blend-80-arabica-20-robusta/

https://www.contecoffeeroasters.com/coffeeshop/espresso-blends-epilegmena-xarmania/gran-crema-blend-90-arabica-10-robusta/

To 1ο το έπαιρνα για πολλά χρόνια αλλά τώρα τελευταία ασχολούμαι με διάφορες παρασκευές φίλτρου και ψωνίζω χαρμάνια για φίλτρο.  

Ωραιος, ο πρωτος εχει ενδιαφερον.

Ηταν φρεσκος οσο τον αγοραζες?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχει πετύχει κανείς σας εκπτώσεις σε εξοπλισμό;
Ψάχνω συγκεκριμένα για μύλο espresso (eureka mignon zero) και για aeropress.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Atakas είπε

Στη black friday παιζουν συνηθως σε εκπτωση οι Eureka Mignon, κυριως οι Specialita και Silenzio οποτε αν δεν τον βρεις τωρα κανε υπομονη λιγο καιρο ακομα.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Atakas said:

Στην bf, έχει στο νου σου το kawacom.gr, sambacafe.gr και solino.gr για προσφορές σε eureka γενικά(εγώ είχα πάρει τον specialita στα ~150 ευρώ κάτω πριν 2 χρόνια από sambacafe στο τότε bf.

Spoiler

Άλλες καλες πρότασεις για μύλο -γενικα- είναι οι df54/df64 εφόσων σε ενδιαφέρει single dose αλλά αυτους μάλλον από εξωτερικό.

-Μπορει να έχουν βγει και αλλλοι δεν το έχω ψάξει τον τελευταίο χρονο-

Τώρα για aeropress είχε βγάλει πέρυσι προσφορά το πλαίσιο σε όλες τις μηχανές(και aeropress) την μέρα του καφε αλλά φέτος τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, nemesi54 said:

ΔΕΝ εχει robusta o Tigrato

Εγώ είπα ότι υποψιάζομαι ότι έχει, λόγω αποτελέσματος. Στο site βέβαια δε λένε 100% arabica, οπότε... 🙄

Handpickers έχω πάρει 2-3 φορές. Ο dark sparrow καλύτερος από βραζιλία sao κάτι. Αλλά ακρίβυνε αισθητά και αυτός! Είχα πάρει μία τίμια, "φθηνή" Αιθιοπία. Τώρα.... 🤐

Θα πάρω μάλλον 2-3 σακουλάκια "φθηνό" taresso και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2025 στις 12:56 ΜΜ, iwnas28 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Σχετικα νέος στο σπορ!

Ποιο καφέ θα προτείνατε για φρεντο εσπρέσο;

Επισης, μπορείτε να μου προτείνετε κ τρόπους αποθήκευσης ωστε να κάνω ένα στοκ μερικών μηνών. 

Έχοντας δοκιμάσει μερικά micro-roaster, θεώρω τον passenger μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον ο οποίος δεν έχει επαφή με το κομμάτι του specialty καφε. Τίμιοι roasters και απόλυτως σεβασμός σε αυτό που κάνουν.

Επίσης είδα ότι η Roasters Kolektiva 🎉 συμμετέχει κι αυτή στο International Coffee Day με 20% σε όλους τους καφέδες του eshop τους!

Επεξ/σία από Chrysa42
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Chrysa42 είπε

Έχοντας δοκιμάσει μερικά micro-roaster, θεώρω τον passenger μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον ο οποίος δεν έχει επαφή με το κομμάτι του specialty καφε. Τίμιοι roasters και απόλυτως σεβασμός σε αυτό που κάνουν.

Επίσης είδα ότι η Roasters Kolektiva 🎉 συμμετέχει κι αυτή στο International Coffee Day με 20% σε όλους τους καφέδες του eshop τους!

Με 4€ μεταφορικά και μάλιστα με Speedex;

Καλή τύχη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...