miltostammy Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 λεπτά πριν, xenos3 είπε Στο γενικό πλαίσιο της κουβέντας πάντως, η ποιότητα του καφέ έχει πέσει κατακόρυφα και το λένε όλοι (πχ habit, tigrato και πολλοί άλλοι) και η τιμή διαμορφώνεται αντιστρόφως ανάλογα. Τώρα έχει απογειωθεί και το κακάο/σοκολάτα. Βλέπω να πίνουμε ελληνικό σε λίγο. Για την σωστή κατασκευή του οποίου θα διαβάσουμε πάλι ώρες επί ορών και θα μετράμε τις φουσκάλες του. Μετά θα μάθουμε να διαβάζουμε και το φλιτζάνι.
C(r)y Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες καλημέρα, έχετε δει πουθενά εκπτώσεις για δοχείο φύλαξης καφέ κόκκο? παντως taresso κοιτάξτε πριν κ μετά την έκπτωση, κοροιδία ~11% έκπτωση
Achilleaspap Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ παρήγγειλε τελικά κάνεις από αυτούς; 2 μέρες τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στην αναμονή λέει η παραγγελία. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Achilleaspap
Talos82 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 hours ago, dasimo said: Ασχολούμαι με τον καφέ πάνω απο 20 χρόνια. Στο σπίτι έχω μηχανή Bezzera και μυλο Eureka......εχω πετάξει χιλιάδες ευρω και κιλά καφέ (μέχρι και πετρες εχω βρει μεσα που μου κατέστρεψαν τον μύλο) στα 30,40,50 ευρώ το κιλό....... Μετα απο χρόνια αναζήτησης , πήρα για πλάκα (γιατί το θεώρησα απάτη) απο ενα Σουπερμαρκετ (μεγαλη αλυσία) καφέ 100% arabica , απο Βραζιλια (οχι και η πρωτη επιλογη για καλό καφέ) στα 13.80 κιλό! Απο την ημέρα αυτή και εδω και ενα χρόνο δεν έχω αλλαξει καφέ........αυτόν και τον decaf του πάλι σε κοκκους..... Για να σας βοηθήσω.....λίγο.....Perla! Με αλεσμένο Perla Guatemala, έχω λύσει κι εγω πολύ ικανοποιητικά το θέμα του καφε στα 3,3 € τα 250 gr. Ας ελπίσουμε να μην πεσουν κι εδώ ανατιμήσεις.
netgeo Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 52 minutes ago, Achilleaspap said: Εν τω μεταξύ παρήγγειλε τελικά κάνεις από αυτούς; 2 μέρες τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στην αναμονή λέει η παραγγελία. Παρέλαβα χθες, ειμαι Αθήνα.
The_Judas Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, dasimo είπε Ασχολούμαι με τον καφέ πάνω απο 20 χρόνια. Στο σπίτι έχω μηχανή Bezzera και μυλο Eureka......εχω πετάξει χιλιάδες ευρω και κιλά καφέ (μέχρι και πετρες εχω βρει μεσα που μου κατέστρεψαν τον μύλο) στα 30,40,50 ευρώ το κιλό....... Μετα απο χρόνια αναζήτησης , πήρα για πλάκα (γιατί το θεώρησα απάτη) απο ενα Σουπερμαρκετ (μεγαλη αλυσία) καφέ 100% arabica , απο Βραζιλια (οχι και η πρωτη επιλογη για καλό καφέ) στα 13.80 κιλό! Απο την ημέρα αυτή και εδω και ενα χρόνο δεν έχω αλλαξει καφέ........αυτόν και τον decaf του πάλι σε κοκκους..... Για να σας βοηθήσω.....λίγο.....Perla! Ναι είναι πολύ καλός ο Perla 100% arabica brazil. Είχα πάρει 4-5 πακέτα όταν τον είχε στα 3.5 ευρώ. Τον είχα δει όμως πρόσφατα στα 5.30 σε κατάστημα. στο σαιτ τον βλέπω ακόμη στα 3.5 Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από The_Judas
@topos Δημοσ. πριν από 48 λεπτά Δημοσ. πριν από 48 λεπτά 2 hours ago, Achilleaspap said: Εν τω μεταξύ παρήγγειλε τελικά κάνεις από αυτούς; 2 μέρες τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στην αναμονή λέει η παραγγελία. Εμένα μου ήρθαν σήμερα (Κρήτη) με ημερομηνία roast 23/9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα