Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε

Με 4€ μεταφορικά και μάλιστα με Speedex;

Καλή τύχη

Ήμουν έτοιμος να βάλω παραγγελία και μόλις είδα Speedex το έκλεισα.

• Haha 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε

Με 4€ μεταφορικά και μάλιστα με Speedex;

Καλή τύχη

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την Speedex, σε μια ημέρα έχω παραλάβει πάντα

Επεξ/σία από Chrysa42
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, @topos είπε

Στην bf, έχει στο νου σου το kawacom.gr, sambacafe.gr και solino.gr για προσφορές σε eureka γενικά(εγώ είχα πάρει τον specialita στα ~150 ευρώ κάτω πριν 2 χρόνια από sambacafe στο τότε bf.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Άλλες καλες πρότασεις για μύλο -γενικα- είναι οι df54/df64 εφόσων σε ενδιαφέρει single dose αλλά αυτους μάλλον από εξωτερικό.

-Μπορει να έχουν βγει και αλλλοι δεν το έχω ψάξει τον τελευταίο χρονο-

Τώρα για aeropress είχε βγάλει πέρυσι προσφορά το πλαίσιο σε όλες τις μηχανές(και aeropress) την μέρα του καφε αλλά φέτος τίποτα.

6 ώρες πριν, alfaeffe είπε

Στη black friday παιζουν συνηθως σε εκπτωση οι Eureka Mignon, κυριως οι Specialita και Silenzio οποτε αν δεν τον βρεις τωρα κανε υπομονη λιγο καιρο ακομα.

Ευχαριστώ, θα περιμένω BF !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chrysa42 είπε

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την Speedex, σε μια ημέρα έχω παραλάβει πάντα

Ούτε εγώ :-) Έχω παραγγείλει απροβλημάτιστα με Speedex και θα ξαναπαραγγείλω :-) 

Δημοσ.
Στις 30/9/2025 στις 8:54 ΠΜ, nikos16717 είπε

Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα ο taresso έβαλε μια "έκπτωση " 20% αλλα αππ χθες ανέβασε λιγο τις τιμές του ....

Στις 30/9/2025 στις 1:43 ΜΜ, sphinxgr είπε

Θεωρώ πως τόσο ψηλά, αρχικές τιμές δεν έχω δει ξανά. 

41,81€ το κιλό ο Tigrato??? 0,77€ / διπλό espresso.

Παπάτζα έκπτωση. Παρότι παίρνω άπειρα χρόνια Tigrato, ήρθε η ώρα για αλλαγή. 

Έχετε δίκιο.  Πριν ένα μήνα αγόρασα τον Ritual Filter Blend (1kg) στα €35,60 και με την έκπτωση του 10% που μου έδωσαν τον πήρα τελικά €32,04.  Σήμερα ο ίδιος καφές πήγε στα €39,55 και με την έκπτωση του 20% (για σήμερα) βγαίνει €31,64.

Βρε μήπως να πάω στα Lidl και να πάρω τον δικό του καφέ στα €15,99??  :D  

• Haha 1
Δημοσ.

Ασχολούμαι με τον καφέ πάνω απο 20 χρόνια. Στο σπίτι έχω μηχανή Bezzera και μυλο Eureka......εχω πετάξει χιλιάδες ευρω και κιλά καφέ (μέχρι και πετρες εχω βρει μεσα που μου κατέστρεψαν τον μύλο) στα 30,40,50 ευρώ το κιλό.......

Μετα απο χρόνια αναζήτησης , πήρα για πλάκα (γιατί το θεώρησα απάτη) απο ενα Σουπερμαρκετ (μεγαλη αλυσία) καφέ 100% arabica , απο Βραζιλια (οχι και η πρωτη επιλογη για καλό καφέ) στα 13.80 κιλό! 

Απο την ημέρα αυτή και εδω και ενα χρόνο δεν έχω αλλαξει καφέ........αυτόν και τον decaf του πάλι σε κοκκους.....

Για να σας βοηθήσω.....λίγο.....Perla!

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dasimo είπε

Ασχολούμαι με τον καφέ πάνω απο 20 χρόνια. Στο σπίτι έχω μηχανή Bezzera και μυλο Eureka......εχω πετάξει χιλιάδες ευρω και κιλά καφέ (μέχρι και πετρες εχω βρει μεσα που μου κατέστρεψαν τον μύλο) στα 30,40,50 ευρώ το κιλό.......

Μετα απο χρόνια αναζήτησης , πήρα για πλάκα (γιατί το θεώρησα απάτη) απο ενα Σουπερμαρκετ (μεγαλη αλυσία) καφέ 100% arabica , απο Βραζιλια (οχι και η πρωτη επιλογη για καλό καφέ) στα 13.80 κιλό! 

Απο την ημέρα αυτή και εδω και ενα χρόνο δεν έχω αλλαξει καφέ........αυτόν και τον decaf του πάλι σε κοκκους.....

άιντε να τον τσεκάρουμε κι αυτόν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, idefixius είπε

Έχετε δίκιο.  Πριν ένα μήνα αγόρασα τον Ritual Filter Blend (1kg) στα €35,60 και με την έκπτωση του 10% που μου έδωσαν τον πήρα τελικά €32,04.  Σήμερα ο ίδιος καφές πήγε στα €39,55 και με την έκπτωση του 20% (για σήμερα) βγαίνει €31,64.

Βρε μήπως να πάω στα Lidl και να πάρω τον δικό του καφέ στα €15,99??  :D  

Αυτό σηκώνει και καταγγελία αλλά ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί...

Δημοσ.
1 hour ago, dasimo said:

Ο αλεσμένος Perla του AB στις συσκευασίες των 250γρ κάνει για V60 pure over ή είναι σαν πούδρα και είναι μόνο για μηχανές φίλτρου?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Achilleaspap said:

Το stellarosa έχει δωρεάν μεταφορική χωρίς ελάχιστη έχει παραγγείλει κάνεις από εκεί; 

Εγώ είχα πάρει πέρυσι το "απλό blend" τους που είχε 1kg +1kg δωρο->έβγαινε στα 12ευρω το κιλό.

Τώρα στην κανονική τιμή, ίσως και να ξανά περνά που κ που(πίνω μόνο καπουτσίνο που ίσως επηρεάζει), αλλά να ξέρεις ότι είναι πολύ dark, πιθανότατα ο πιο dark που έχω δοκιμάσει έως τώρα.

Π.χ Σε σχέση με 3 διαφορετικους delonghi(kimbo) που πήρα πρόσφατα θα τον προτιμούσα σίγογουρα.

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...