Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Samsung Galaxy S26 Ultra αναμένεται να διαθέτει νέας γενιάς οθόνη M14 OLED και τεχνολογία CoE, προσφέροντας μεγαλύτερη φωτεινότητα, καλύτερη ενεργειακή απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πρόσφατη δημοσίευση στο ET News αναφέρει ότι η νοτιοκορεατική εταιρεία θα εξοπλίσει το Galaxy S26 Ultra με την οθόνη M14 OLED νέας γενιάς και την τεχνολογία CoE (Color-filter-on-encapsulation).

Η συγκεκριμένη οθόνη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προσφέρει υψηλότερη φωτεινότητα χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με τις τρέχουσες οθόνες M13 OLED, γεγονός που θα μπορούσε να μεταφραστεί σε καλύτερη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και βελτιωμένη αυτονομία, σύμφωνα με το SammyGuru

IMG_2179.jpeg.a986d478db17667946a997519b88d6fc.jpeg

Οι αναβαθμίσεις της οθόνης του Ultra δεν σταματούν εκεί. Η Samsung φαίνεται να εργάζεται σε μια λειτουργία εστιασμένη στην ιδιωτικότητα, γνωστή ως Flex Magic Pixel ή "λειτουργία οθόνης ιδιωτικότητας", σχεδιασμένη να καθιστά το περιεχόμενο της οθόνης μη αναγνώσιμο από πλαϊνές γωνίες. Χρησιμοποιώντας AI και εξειδικευμένο έλεγχο των pixel OLED, η λειτουργία αυτή θα εμποδίζει τα αδιάκριτα βλέμματα από το να διαβάσουν τα μηνύματά σας ή ευαίσθητες πληροφορίες όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αυτή η λειτουργία θα είναι αποκλειστικότητα του μοντέλου Ultra, αφήνοντας τα άλλα μοντέλα Galaxy S26 χωρίς την επιπλέον προστασία ιδιωτικότητας. Το θέμα της αποκλειστικότητας συνεχίζεται και αλλού. Τόσο το Galaxy S26 Pro όσο και το S26 Edge φημολογείται ότι θα παραμείνουν με την παλαιότερη τεχνολογία M13 OLED, παραλείποντας εντελώς τα οφέλη των M14 και CoE.

Το Pro αναφέρεται ότι θα διαθέτει οθόνη 6,27 ιντσών, ενώ το Edge θα μπορούσε να έχει οθόνη 6,66 ιντσών. Το Ultra, συγκριτικά, αναμένεται να διαθέτει μια γενναιόδωρη οθόνη 6,89 ιντσών, κάνοντας τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων ακόμα πιο εμφανείς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
12 minutes ago, AndVal said:

Δεν μπορώ να αποφασίσω να τρέξω να το αγοράσω ή χέστηκε η φοράδα στο αλώνι; 🙃

Έπρεπε χθες… να είχες πάει 

αφού μπήκες να τρολαρεις 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και ως συνήθως θα δώσουν τις καλύτερες οθόνες τους στην apple πάλι και θα μας πουλάνε παπά για Μ14 κλπ κλπ? 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο Samsung που έκανες το αυτονόητο και χρησιμοποίησες φέτος τη νέα οθόνη της ίδιας σου της εταιρείας.

(Εν τω μεταξύ η Iqoo την χρησιμοποιεί ήδη στο 15 με peak brightness 6000nits και 144hz)

Επεξ/σία από Speargeo
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 minutes ago, Speargeo said:

Μπράβο Samsung που έκανες το αυτονόητο και χρησιμοποίησες φέτος τη νέα οθόνη της ίδιας σου της εταιρείας.

απο τις κορυφαιες φρασεις που εχω δει σε σχολιο 😁

Επεξ/σία από deafman
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, deafman είπε

απο τις κορυφαιες φρασεις που εχω δει σε σχολιο 😁

Φήμες λένε ότι όταν βγει θα είναι κορυφή στο dxo και θα είναι το πιο προηγμένο Samsung μέχρι τότε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω επιτελους να παρω ενα μικρο κινητο και το μικρο S25 ηταν η πρωτη μου επιλογη φετος λογω του οτι εχω και Samsung tablet και το UI το θεωρω μακραν οτι καλυτερο κυκλοφορει σε Android.

Μολις βγηκε ομως δεν μου πηγε η καρδια να τα δωσω και να εχω μια συσκευη που εχει τις ιδιες καμερες, την ιδια μπαταρια (σχεδον), την ιδια φορτιση εδω 3-4 χρονια. Και απ'οτι ακουω και στην σειρα S26 οι οποιες αναβαθμισεις θα ειναι μονο στο Ultra, εκτος ισως απο μια ελαφρως μεγαλυτερη μπαταρια.

Δηλαδη κοντευουν να κλεισουν σχεδον 5ετια με το ιδιο κινητο στην ουσια. Ασε που θα βαλουν και Exynos μαλλον στην Ευρωπη.

Πραγματικα δεν ξερω αν εχει συμβει αυτη η κοροιδια σε αλλη εταιρεια στην ιστορια των συσκευων. Mαλλον σειρα S θεωρουν μονο το Ultra. Τα υπολοιπα δυο ειναι παρακατιανα.

Κραζουμε την Apple αλλα τουλαχιστον δινει σχεδον τα ιδια πραγματα στα pro της μοντελα. Δεν κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.

Η μονη εταιρία που βγάζει τα μάτια της μόνη της, εως πριν λιγο καιρο με το hardware και μετα με το ηλιθιο Bloatware της....υπεροχα κινητα  ! αλλά...

• Confused 2
Δημοσ.
2 hours ago, AndVal said:

Δεν μπορώ να αποφασίσω να τρέξω να το αγοράσω ή χέστηκε η φοράδα στο αλώνι; 🙃

Λογικά καβεος και τα 2 αγοράζεις ενα αλλα χεστηκε και η φοράδα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...