Slayer1979 Δημοσ. Σάββατο στις 07:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:19 μμ Ως πρώην huawei fanboy είπα να ξαναπάρω ενα ηρωικό p30pro και μπήκα στις αγγελίες εκεί που κάποτε υπήρχαν 40σελιδες με αγγελίες τώρα είχε 4 με το ζορι Τι κρίμα για αυτή τη φοβερή εταιρεία
Therempant Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ 11 λεπτά πριν, Slayer1979 είπε Ως πρώην huawei fanboy είπα να ξαναπάρω ενα ηρωικό p30pro και μπήκα στις αγγελίες εκεί που κάποτε υπήρχαν 40σελιδες με αγγελίες τώρα είχε 4 με το ζορι Τι κρίμα για αυτή τη φοβερή εταιρεία Ούτε galaxy a52s πλέον, χάθηκε και η samsung ο κολοσσός. 3
tasanton Δημοσ. Σάββατο στις 08:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:05 μμ Που να φτουρήσουν, γεμίσαμε κινέζικα
Slayer1979 Δημοσ. Σάββατο στις 08:17 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:17 μμ Κινέζικος είναι ο κόσμος όλος …αστο
osfp1978 Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:48 μμ 2 ώρες πριν, Slayer1979 είπε Ως πρώην huawei fanboy είπα να ξαναπάρω ενα ηρωικό p30pro και μπήκα στις αγγελίες εκεί που κάποτε υπήρχαν 40σελιδες με αγγελίες τώρα είχε 4 με το ζορι Τι κρίμα για αυτή τη φοβερή εταιρεία Εψαχνες κινητο του 19 με αντροιντ 10 στην καλύτερη; Εισαι φοβερός. Έχω πέρασει κι εγώ από την huawei και σε κινητό και σε ταμπλετ. Έκανα το "λάθος" και πήρα p40 lite χωρίς google services και το πούλησα αρων αρων γιατί δεν παλευόταν η έλλειψή τους. Δυστυχώς. Επειδή όλα όμως για κάποιο λόγο γίνονται "έπεσα" στην επίσης εξαιρετική realme με δυνατά κινητά σε όλες τις κατηγορίες κινητών. Κάπου μου το χάλασε τώρα η έλλειψη πραγματικού AoD. Πήγα στο "παιδί" της, τα honor, πιστεύοντας ότι είναι η συνέχεια της, αλλά.... δεν. Η huawei έκανε το λάθος και μπήκε στο ρουθουνι των Αμερικανών και το πληρώνει ακριβά.... Υπάρχουν βεβαίως ακόμη αλλά χωρίς τα google services είναι ένα τίποτα.
Slayer1979 Δημοσ. Σάββατο στις 09:57 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:57 μμ Είχα πάρει το p40 pro από Κωτσόβολο 1300 ευρώ μόνο και μόνο για να περάσω πειρατικά τα google Μετά όμως δεν είχε νόημα πέρασα σε Samsung μέχρι το note 20 ultra Και τελικά πετάω τα λεφτά μου στην Apple που βγάζει το ίδιο τηλέφωνο κάθε χρόνο σε άλλο χρώμα😁 το p30 pro το ήθελα για μουσειακούς λόγους
koutsis Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ 36 λεπτά πριν, Slayer1979 είπε Και τελικά πετάω τα λεφτά μου στην Apple που βγάζει το ίδιο τηλέφωνο κάθε χρόνο σε άλλο χρώμα😁 Για να αγοράζεις όμως τόσα χρόνια iphone κάτι καλό κάνει έτσι; αλλιώς θα είχες πάει αλλού 😉 1
Slayer1979 Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 μμ Για τη χρήση που κάνω νομίζω πως είναι ο,τι καλύτερο είναι και θέμα συνήθειας βέβαια πάντως στο 17pro max φέτος δε θα επενδύσω ,κάτι δεν μου κολλαει 1
koutsis Δημοσ. Σάββατο στις 11:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:51 μμ 50 λεπτά πριν, Slayer1979 είπε Για τη χρήση που κάνω νομίζω πως είναι ο,τι καλύτερο είναι και θέμα συνήθειας βέβαια πάντως στο 17pro max φέτος δε θα επενδύσω ,κάτι δεν μου κολλαει Ε εννοείται δεν παίρνεις κάθε χρόνο το καινούργιο, δεν έχει νόημα. Εγώ έχω 14 pro max και ακόμα δεν βρίσκω λόγο να αναβαθμίσω.
Slayer1979 Δημοσ. Κυριακή στις 02:24 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:24 πμ Χαζή συνήθεια είναι .πηρα μέχρι και το 16pro max αλλά τελικά και εγώ το 14 pro max έχω ως μόνιμη συσκευή . η τελευταία με τον διακόπτη αντί για κουμπί και με το Dynamic Island να δουλεύει μια χαρά😁
Vagosman Δημοσ. Κυριακή στις 06:58 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:58 πμ 7 ώρες πριν, Slayer1979 είπε Για τη χρήση που κάνω νομίζω πως είναι ο,τι καλύτερο είναι και θέμα συνήθειας βέβαια πάντως στο 17pro max φέτος δε θα επενδύσω ,κάτι δεν μου κολλαει Δεν θέλω να το παίξω γκραμαρ νάτσι, αλλά εδώ το 'ότι' δεν θέλει κόμμα. 1
stark Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 πμ 44 minutes ago, Vagosman said: Δεν θέλω να το παίξω γκραμαρ νάτσι, αλλά εδώ το 'ότι' δεν θέλει κόμμα. Αντιθέτως. Μια χαρά θέλει κόμμα σε αυτή την περίπτωση. 2
yandoubas Δημοσ. Κυριακή στις 10:16 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:16 πμ Κι εγώ είχα κρατήσει το p30 lite όσο μπορούσα, την τελευταία σειρά της Χαβάι με gms. Πέρασα σχεδόν όλες τις μάρκες με αντρόιντ, καμία δε μου άρεσε όσο η Χαβάι. Μέχρι και το Huawei P40 πήρα σε μια προσφορά χώμα, φοβερή κατασκευή αλλά δεν κατάφερα να το κρατήσω πάνω από τρίμηνο χωρίς Google.
Slayer1979 Δημοσ. Κυριακή στις 12:35 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:35 μμ 5 ώρες πριν, Vagosman είπε Δεν θέλω να το παίξω γκραμαρ νάτσι, αλλά εδώ το 'ότι' δεν θέλει κόμμα. τυχαίνει να είμαι φιλόλογος....όταν σημαίνει "οτιδήποτε" ,θέλει κόμμα. συνηθισμένη παράλειψη
tasvar Δημοσ. Κυριακή στις 01:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:20 μμ 44 λεπτά πριν, Slayer1979 είπε τυχαίνει να είμαι φιλόλογος....όταν σημαίνει "οτιδήποτε" ,θέλει κόμμα. συνηθισμένη παράλειψη Κοίτα και στο marketplace. Εχει κάποια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα