Προς το περιεχόμενο

Εκθεσιακή OLED - Αξίζει;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό θέλω να αγοράσω τη SONY XR-55A80L, λόγο συγκυριών το έχω καθυστερήσει αρκετά. Βλέπω τώρα ότι εξαντλείται σε διάφορα καταστήματα και βγάζουν τα εκθεσιακά 200-300 ευρώ κάτω. Αξίζει; Έχει την ίδια εγγύηση; Μπορώ να πάρω επέκταση εγγύησης από τα γνωστά καταστήματα ή από την ίδια τη SONY;

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/282846-tv-oled-65-sony-xr65a80l?srsltid=AfmBOorSa6UEZGvCvBmsk9h0TtT-Y51q4mYfU-6K4YnafASSFHUzx8FL

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/sony-4k-oled-tv-55-xr-55a80l_4240138?srsltid=AfmBOoqVdvuBWBxka593WjyTbMGkZFOrpY0m__vxXB8qmWwYFS0zhyjK

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία σχετικά με το Σκρουτζ, στην ουσία είναι δωρεάν ασφάλιση. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Καλύπτει και καμμένα πίξελ;

Σχετικά με το Πλαίσιο, εάν πατήσεις στα καταστήματα για παραλαβή λέει σε ποιά έχει εκθεσιακή με 879 ευρώ. 

Δημοσ.

Εγώ δεν θα έπαιρνα εκθεσιακή OLED, πάντως. Έχουν που έχουν προδιάθεση για καμμένα pixel... Δεν θα εμπιστευόμουν μια τηλεόραση που έπαιζε non stop. Έχει γράψει ήδη κάποια χιλιόμετρα. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rkb είπε

Και εγω αυτο σκεφτόμουν, απλά είπα μήπως με την εγγύηση θα ήμουν καλυμμένος. 

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πόσο θ' αντέξει. Είναι λίγο ρίσκο, βλέπεις. 😐

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.
11 hours ago, chvnce said:

Εγώ δεν θα έπαιρνα εκθεσιακή OLED, πάντως. Έχουν που έχουν προδιάθεση για καμμένα pixel... Δεν θα εμπιστευόμουν μια τηλεόραση που έπαιζε non stop. Έχει γράψει ήδη κάποια χιλιόμετρα. 

ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα αν παιζει non stop 24/7. ειδικα αν ο τελικος χρηστης δεν την χρησιμοποιει 24 ωρες per day τοτε 1 μηνας στο μαγαζι μπορει να ειναι 5 6 μηνες στο σπιτι

10 hours ago, rkb said:

Και εγω αυτο σκεφτόμουν, απλά είπα μήπως με την εγγύηση θα ήμουν καλυμμένος. 

αναλογως τι καλυπτει και η εγγυηση.

γενικα θα το απεφευγα.

• Like 2
Δημοσ.

μην την επιλέξεις έχουν σίγουρο ghost... θα το καταλάβεις όταν την τοποθετήσεις στον χώρο σου με τα φώτα δωματίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

200 ευρώ κάτω... θα δώσεις και 100 για εγγύηση, οπότε δεν αξίζει η διαφορά. Παίρνεις lg oled ολοκαίνουργια σε αυτά τα χρήματα. Ισως λίγο χειρότερη από την sony αλλά μοντέλο 2024 και καινούργια με εγγύηση 5 ετών.

Αν πάλι έχεις κολλήσει με την sony περίμενε μέχρι black friday μήπως βγει κάποια προσφορά.

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...