escalator333 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τη Revolut με το basic πλάνο (δωρεάν, χωρίς μηνιαία χρέωση). Πρόσφατα είδα ότι με το Premium plan (10€/μήνα) προσφέρουν διάφορα extra perks, όπως: NordVPN Standard Perplexity Pro Κάποιες άλλες συνδρομές/προσφορές ανάλογα με το πακέτο Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, αλλά θα ήθελα τη γνώμη όσων το έχουν δοκιμάσει. Συγκεκριμένα: Η NordVPN Standard που περιλαμβάνεται, κάνει τη δουλειά για απλή χρήση streaming από άλλες χώρες (π.χ. Netflix US, BBC iPlayer κλπ); Ισχύει το "no log policy" της NordVPN κανονικά ή είναι κάποια πιο περιορισμένη έκδοση λόγω Revolut; Γενικά, αξίζει το Premium plan για τα όσα προσφέρει; Δηλαδή, οι συνδρομές αυτές (NordVPN, Perplexity Pro κ.ά.) είναι πραγματικά χρήσιμες στην καθημερινότητα; Αν το έχει ενεργοποιήσει κάποιος, θα με ενδιέφερε να ακούσω εμπειρίες – ειδικά για το πόσο “value for money” είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
alxandros_gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 21 hours ago, escalator333 said: Καλησπέρα σε όλους, Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τη Revolut με το basic πλάνο (δωρεάν, χωρίς μηνιαία χρέωση). Πρόσφατα είδα ότι με το Premium plan (10€/μήνα) προσφέρουν διάφορα extra perks, όπως: NordVPN Standard Perplexity Pro Κάποιες άλλες συνδρομές/προσφορές ανάλογα με το πακέτο Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, αλλά θα ήθελα τη γνώμη όσων το έχουν δοκιμάσει. Συγκεκριμένα: Η NordVPN Standard που περιλαμβάνεται, κάνει τη δουλειά για απλή χρήση streaming από άλλες χώρες (π.χ. Netflix US, BBC iPlayer κλπ); Ισχύει το "no log policy" της NordVPN κανονικά ή είναι κάποια πιο περιορισμένη έκδοση λόγω Revolut; Γενικά, αξίζει το Premium plan για τα όσα προσφέρει; Δηλαδή, οι συνδρομές αυτές (NordVPN, Perplexity Pro κ.ά.) είναι πραγματικά χρήσιμες στην καθημερινότητα; Αν το έχει ενεργοποιήσει κάποιος, θα με ενδιέφερε να ακούσω εμπειρίες – ειδικά για το πόσο “value for money” είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αυτό εξαρτάται καθαρά από εσένα, αν είναι value for money ή όχι. Εγω πχ που μένω εξωτερικό σε χώρα εκτός ευρώ και ταξιδεύω αρκετά και σε χώρες που δεν έχουν ευρω, έχω το metal πλάνο και χρησιμοποιώ διάφορες υπηρεσίες, οπότε για εμένα ναι, τα αξίζει. Κάνω συχνά συνάλλαγμα, δωρεάν αγορές μετοχών, nordvpn όταν θέλω να φαίνεται οτι είμαι σε συγκεκριμένη χώρα για κάποιες υπηρεσίες ή όταν συνδέομαι σε μη ασφαλή δίκτυα, Wolt+ συνδρομή που δεν χρεώνει μεταφορικά, μεγαλύτερο επιτόκιο για τον savings account κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα