Προς το περιεχόμενο

Να πάω σε 49" OLED;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,  τα τελευταία 3 χρόνια είμαι με την xiaomi mi34, ειμαι πολύ ευχαριστημένος και ωραίο το ultrawide αλλά τωρα ψήνομαι να πάω σε 49αρα 5130x1440 oled. 

Παίζει η samsung g9 και μάλιστα τη βλεπω σε πολλές παραλλαγές. Βρίσκω στα 1000€ στα 144hz.

Ποιος έχει τέτοια οθόνη να μας πει την εμπειρία του;  κάνω λίγο απ όλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, planetman είπε

Καλημέρα παιδιά,  τα τελευταία 3 χρόνια είμαι με την xiaomi mi34, ειμαι πολύ ευχαριστημένος και ωραίο το ultrawide αλλά τωρα ψήνομαι να πάω σε 49αρα 5130x1440 oled. 

Παίζει η samsung g9 και μάλιστα τη βλεπω σε πολλές παραλλαγές. Βρίσκω στα 1000€ στα 144hz.

Ποιος έχει τέτοια οθόνη να μας πει την εμπειρία του;  κάνω λίγο απ όλα. 

Θα σε βολεψει? ειναι μεγαλο μακρυναρι ρε συ. Εχεις σκεφτει την λυση μιας 42αρας lg tv που ειναι και φθηνοτερη ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που εισαι ρε ακοινώνητε;  ακόμη ειμαι με την 6800. 

Βασικά βλέπω πως με την 34άρα ultra wide οταν βάζω δίπλα δίπλα 2 παράθυρα είναι κάπως στενά. Βέβαια και στην 49άρα το ύψος θα ειναι το ίδιο και μου φαίνεται λιγάκι μικρό. Σε παιχνιδια διαβασα πως σε οσα το υποστηρίζουν,  η αίσθηση ειναι ουάου. Το oled Επίσης με το κατάμαυρο με ψήνει παρα πολύ.

Δε θελα τηλεόραση μωρέ,  δεν έχουν ίδια ποιότητα πιστεύω. 

Επεξ/σία από planetman
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 28/9/2025 στις 2:44 ΜΜ, planetman είπε

Που εισαι ρε ακοινώνητε;  ακόμη ειμαι με την 6800. 

Βασικά βλέπω πως με την 34άρα ultra wide οταν βάζω δίπλα δίπλα 2 παράθυρα είναι κάπως στενά. Βέβαια και στην 49άρα το ύψος θα ειναι το ίδιο και μου φαίνεται λιγάκι μικρό. Σε παιχνιδια διαβασα πως σε οσα το υποστηρίζουν,  η αίσθηση ειναι ουάου. Το oled Επίσης με το κατάμαυρο με ψήνει παρα πολύ.

Δε θελα τηλεόραση μωρέ,  δεν έχουν ίδια ποιότητα πιστεύω. 

Βασικα καλυτερη ειναι η tv ,ειναι και 4k ,η καρτα δεν ξερω αν θα την παλεψει βεβαια σε τοσο μεγαλες αναλυσεις ,εξαρταται βεβαια και τι παιζεις ,εγω παντως ψηφιζω  c4 42αρα αφου θες μεγεθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι πως από το 32" 16/9 όταν πήγα στο 34" 21/9, μου άρεσε περισσότερο. Μου λες να ξαναγυρίσω στα παλιά;

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.
4 ώρες πριν, planetman είπε

Το θέμα είναι πως από το 32" 16/9 όταν πήγα στο 34" 21/9, μου άρεσε περισσότερο. Μου λες να ξαναγυρίσω στα παλιά;

Δεν ξερω ρε συ αλλα η 49αρα ειναι μεγαλο  μακρυναρι καμια σχεση με 34αρα. Ειναι και γουστα αυτα βεβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...