Knightrider766 Δημοσ. χθες στις 12:05 μμ Δημοσ. χθες στις 12:05 μμ (επεξεργασμένο) Θέλω να πληρώνω το ενοικιο με revolut που δεν εχει προμήθειες. Είπα στον ιδιοκτήτη να κανει iris αλλα δεν θέλει. Η revolut δεν κρατάει προμήθεια, αλλα πολυ πιθανό να κραταει προμήθεια η τράπεζα Εθνικής του ιδιοκτήτη. Ειμαι υποχρεωμένος να πληρώνω τη προμήθεια αυτή; Επίσης, σε αυτόν πρώτα θα φτάσει ολόκληρο το ποσό και μετά θα του κρατήσουν την προμήθεια; Επεξ/σία χθες στις 12:07 μμ από Knightrider766
NikosKallithea Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ Ναι είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τις οποίες προμήθειες, το ενοίκιο πρεπει να είναι ακέραιο. Τώρα ποια τράπεζα εχει προμήθεια στις μεταφορές και θέλεις να πληρώσεις με ρεβο; Αφού οι προμήθειες καταργήθηκαν
Moderators Malthador Δημοσ. χθες στις 01:13 μμ Moderators Δημοσ. χθες στις 01:13 μμ Συζητάμε για την προμήθεια των 0,50 ευρώ; Αυτή είναι η ερώτηση;
Knightrider766 Δημοσ. χθες στις 02:23 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:23 μμ 42 λεπτά πριν, Malthador είπε Συζητάμε για την προμήθεια των 0,50 ευρώ; Αυτή είναι η ερώτηση; Δεν ξερω ποσο ειναι. στην εφαρμογη της revolut μου γραφει χωρις προμηθεια. 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ναι είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τις οποίες προμήθειες, το ενοίκιο πρεπει να είναι ακέραιο. Τώρα ποια τράπεζα εχει προμήθεια στις μεταφορές και θέλεις να πληρώσεις με ρεβο; Αφού οι προμήθειες καταργήθηκαν Εγω ομως που θα ξερω τι κραταει η αλλη τραπεζα; αμα εχει θα τα δίνω. Επισης στην αποδειξη γραφει οτι στελνω ολοκληρο το ποσο. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. χθες στις 02:29 μμ Moderators Δημοσ. χθες στις 02:29 μμ 4 minutes ago, Knightrider766 said: Δεν ξερω ποσο ειναι. στην εφαρμογη της revolut μου γραφει χωρις προμηθεια. Όταν κάνεις έμβασμα σου έχει επιλογή να χρεωθείς την προμήθεια και της άλλης τράπεζας. Πλέον η προμήθεια είναι στα 0,50 ευρώ για κάθε τράπεζα, οπότε αν κάνεις μεταφορά από μία τράπεζα σε μία άλλη η συνολική χρέωση είναι 1 ευρώ. Αφού η Revolut δεν σε χρεώνει κάτι, τότε θα πληρώσεις μόνο το 50λεπτο της άλλης τράπεζας, την στιγμή του εμβάσματος.
Knightrider766 Δημοσ. χθες στις 02:50 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:50 μμ 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Όταν κάνεις έμβασμα σου έχει επιλογή να χρεωθείς την προμήθεια και της άλλης τράπεζας. Πλέον η προμήθεια είναι στα 0,50 ευρώ για κάθε τράπεζα, οπότε αν κάνεις μεταφορά από μία τράπεζα σε μία άλλη η συνολική χρέωση είναι 1 ευρώ. Αφού η Revolut δεν σε χρεώνει κάτι, τότε θα πληρώσεις μόνο το 50λεπτο της άλλης τράπεζας, την στιγμή του εμβάσματος. Δεν υπάρχει η επιλογη αυτη στην revolut. Τυπικά αν το στειλω ετσι φαινεται οτι μπηκε ολο το ποσο ενοικιου; δηλαδή στην αποδειξη εισερχομενου φαίνεται ολόκληρο το ποσο, και μετα φαίνεται η προμηθεια; θα του τα δινω στο χερι τα 50λεπτα, αν τα θελει. Ρωτάω για να ξερω αν φαίνεται φορολογικά ολόκληρο το ποσό, επειδή απο το 2026 θα πρεπει να γινεται τραπεζικά η πληρωμή, σε λογαριασμό ιδιοκτήτη που ειναι δηλωμενο στην ΑΑΔΕ. Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ 17 λεπτά πριν, Knightrider766 είπε Δεν υπάρχει η επιλογη αυτη στην revolut. Τυπικά αν το στειλω ετσι φαινεται οτι μπηκε ολο το ποσο ενοικιου; δηλαδή στην αποδειξη εισερχομενου φαίνεται ολόκληρο το ποσο, και μετα φαίνεται η προμηθεια; θα του τα δινω στο χερι τα 50λεπτα, αν τα θελει. Ρωτάω για να ξερω αν φαίνεται φορολογικά ολόκληρο το ποσό, επειδή απο το 2026 θα πρεπει να γινεται τραπεζικά η πληρωμή, σε λογαριασμό ιδιοκτήτη που ειναι δηλωμενο στην ΑΑΔΕ. Ευχαριστώ Για τις ελληνικές τράπεζες σου απάντησαν. Αν εχει προμήθεια η τραπεζα του ιδιοκτήτη στην ληψη του εμβάσματος, οταν στελνεις μεσω ρεβο πρεπει να στειλεις το ενοικιο+την προμήθεια. Υπαρχει και η λυση να πληρωνεις με μετρητά μεσω ατμ χωρίς προμήθεια.
Knightrider766 Δημοσ. χθες στις 03:33 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:33 μμ 18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Για τις ελληνικές τράπεζες σου απάντησαν. Αν εχει προμήθεια η τραπεζα του ιδιοκτήτη στην ληψη του εμβάσματος, οταν στελνεις μεσω ρεβο πρεπει να στειλεις το ενοικιο+την προμήθεια. Υπαρχει και η λυση να πληρωνεις με μετρητά μεσω ατμ χωρίς προμήθεια. Κοίτα, δεν εχω θεμα με την προμήθεια. Απλα θελω να φαίνεται ακέραιο το ποσο που στελνω. Αμα στείλω ενοικιο + προμήθεια στελνω παραπάνω, συμφωνα με την αποδειξη πληρωμής. Το λεω γιατι κανω συναλλαγές με revolut γενικα. Στεκει φορολογικά αν στειλω μονο το ενοικιο, κι ας κρατήσει η αλλη τραπεζα την προμηθεια;
Λύση Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 03:44 μμ Λύση Δημοσ. χθες στις 03:44 μμ 10 λεπτά πριν, Knightrider766 είπε Κοίτα, δεν εχω θεμα με την προμήθεια. Απλα θελω να φαίνεται ακέραιο το ποσο που στελνω. Αμα στείλω ενοικιο + προμήθεια στελνω παραπάνω, συμφωνα με την αποδειξη πληρωμής. Το λεω γιατι κανω συναλλαγές με revolut γενικα. Στεκει φορολογικά αν στειλω μονο το ενοικιο, κι ας κρατήσει η αλλη τραπεζα την προμηθεια; Στείλε το ενοίκιο ατόφιο και μετά με άλλη κίνηση στείλε και ,50€ τα έξοδα. 1
Knightrider766 Δημοσ. χθες στις 04:05 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:05 μμ 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στείλε το ενοίκιο ατόφιο και μετά με άλλη κίνηση στείλε και ,50€ τα έξοδα. Οκ ευχαριστώ. Επισης δεν υπάρχει θεμα που το στελνω απο τραπεζα εξωτερικου, σωστα;
Moderators Malthador Δημοσ. χθες στις 06:51 μμ Moderators Δημοσ. χθες στις 06:51 μμ 3 hours ago, Ukforthemoment said: Στείλε το ενοίκιο ατόφιο και μετά με άλλη κίνηση στείλε και ,50€ τα έξοδα. Η προμήθεια πάει σε κάθε κίνηση, με αυτό τον τρόπο θα χρεωθεί δύο προμήθειες. OP απλά βάλτου το ενοίκιο συν 50 λεπτά ακόμα, ανάξιο αναφοράς είναι.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 53 λεπτά πριν, Malthador είπε Η προμήθεια πάει σε κάθε κίνηση, με αυτό τον τρόπο θα χρεωθεί δύο προμήθειες. OP απλά βάλτου το ενοίκιο συν 50 λεπτά ακόμα, ανάξιο αναφοράς είναι. Kάτω απο 5€ δεν έχει έξοδα η Εθνική ,αν θυμάμαι καλά το όριο.Εκτός αν έχουν αλλάξει κάτι τώρα τελευταία.
PharmChem Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Kάτω απο 5€ δεν έχει έξοδα η Εθνική ,αν θυμάμαι καλά το όριο.Εκτός αν έχουν αλλάξει κάτι τώρα τελευταία. Μέχρι 15€ δεν υπάρχει χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος σε Εθνική, Πειραιώς, Άλφα. Μέχρι 20€ στη Eurobank. 1
DjTony Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα γιατί από το νέο έτος θα το βάζω τράπεζα... Από eurobank σε εθνική θα κάνω μεταφορά. Το ενοίκιο πχ είναι 300 ευρώ, θα βάζω 300 και τα έξοδα να τα επιβαρυνθω εγω; 300 καθαρά θα φαίνονται σε αυτόν έτσι; όχι ότι είναι θέμα τα 50 λεπτά, το λέω για θέμα εφορίας κλπ να φαίνεται ακέραιο. 300 θα είναι η κατάθεση μου, όχι 300,50
Knightrider766 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 ώρες πριν, DjTony είπε Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα γιατί από το νέο έτος θα το βάζω τράπεζα... Από eurobank σε εθνική θα κάνω μεταφορά. Το ενοίκιο πχ είναι 300 ευρώ, θα βάζω 300 και τα έξοδα να τα επιβαρυνθω εγω; 300 καθαρά θα φαίνονται σε αυτόν έτσι; όχι ότι είναι θέμα τα 50 λεπτά, το λέω για θέμα εφορίας κλπ να φαίνεται ακέραιο. 300 θα είναι η κατάθεση μου, όχι 300,50 Το έψαξα λίγο και ισχύει το εξης: Στέλνεις 300€ απο eurobank σε εθνική. Για να τα στείλεις πρεπει πρώτα η eurobank να σου κρατησει 0.50€. Στελνει ολοκληρο το ποσο, και ο παραλήπτης θα πιστωθεί στον λογαριασμο του 300€ (και μετα θα τον χρεώσει η τράπεζα του 0.5€, στην ουσία αμεσως μολις τα λάβει). Ειτε επιλέξεις να πληρώσεις μονο τη δικη σου προμηθεια (sha), ειτε επιλέξεις να πληρωσεις και τις δύο προμήθειες, φορολογικά φαίνεται ότι έστειλες 300€. Τα υπόλοιπα φαίνονται σαν αλλες κινήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα