Προς το περιεχόμενο

Πληρωμή ενοικίου με revolut

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Ukforthemoment,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, Knightrider766 said:

Ειτε επιλέξεις να πληρώσεις μονο τη δικη σου προμηθεια (sha), ειτε επιλέξεις να πληρωσεις και τις δύο προμήθειες, φορολογικά φαίνεται ότι έστειλες 300€. Τα υπόλοιπα φαίνονται σαν αλλες κινήσεις. 

το share σημαίνει ο καθένας πληρώνει τη δίκη του(της τραπεζας του) προμήθεια ,το our ειναι το σωστο........αφου θελεις να παρει ατοφιο το ποσο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, kostasbm είπε

το share σημαίνει ο καθένας πληρώνει τη δίκη του(της τραπεζας του) προμήθεια ,το our ειναι το σωστο........αφου θελεις να παρει ατοφιο το ποσο

Νομιζω δεν ισχύει αυτό. 

Νομικά και τυπικά, εισαι υποχρεωμένος να πληρώσεις μονο την προμήθεια της τραπεζας σου. Όταν στέλνω απο revolut, δεν μου ζητάει καθόλου προμήθεια. (και δεν υπάρχει επιλογή για our) 

Εννοείται πως αμα γκρινιάξει ή σου κάνει σκηνή του τα δίνεις, απλά δεν εισαι υποχρεωμένος. 

Εκτος αν το γραφει το συμφωνητικό που υπογράψατε.

Περα απο αυτό, του πρότεινα να κάνει IRIS (με πίστωση στο ιδιο iban), αλλα δεν ήθελε. Μαλλον φοβάται. Ακομα και οι παππουδες έχουν iris. 

Οταν με πλήρωνε περσι ο εργοδότης μου, μου τα εστελνε με εμβασμα σε ελληνική τραπεζα. Στις κινήσεις εγραφε 2 διαφορετικες εγγραφές:

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΜΒΑΣΜΑ...... +100€

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ..... - 2€

Επεξ/σία από Knightrider766
Δημοσ.
11 minutes ago, Knightrider766 said:

Νομιζω δεν ισχύει αυτό. 

Νομικά και τυπικά, εισαι υποχρεωμένος να πληρώσεις μονο την προμήθεια της τραπεζας σου. Όταν στέλνω απο revolut, δεν μου ζητάει καθόλου προμήθεια. (και δεν υπάρχει επιλογή για our) 

Εννοείται πως αμα γκρινιάξει ή σου κάνει σκηνή του τα δίνεις, απλά δεν εισαι υποχρεωμένος. 

Εκτος αν το γραφει το συμφωνητικό που υπογράψατε.

Περα απο αυτό, του πρότεινα να κάνει IRIS (με πίστωση στο ιδιο iban), αλλα δεν ήθελε. Μαλλον φοβάται. Ακομα και οι παππουδες έχουν iris. 

Οταν με πλήρωνε περσι ο εργοδότης μου, μου τα εστελνε με εμβασμα σε ελληνική τραπεζα. Στις κινήσεις εγραφε 2 διαφορετικες εγγραφές:

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΜΒΑΣΜΑ...... +100€

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ..... - 2€

η ρεβολουτ δεν έχει ...έχουν όμως οι άλλες......όταν εγώ θέλω 300 σημαίνει ότι θέλω 300 ...από κει και πέρα είναι δίκη σου δουλειά πως θα το κανείς....

πες του να ανοίξει λογαριασμό στη ρεβολουτ  ......

οι περισσότεροι ανοίγουν λογαριασμό στη τράπεζα του ιδιοκτήτη για να μην έχουν τέτοια θέματα.....

άρα εσύ από τον εργοδότη έπαιρνες 98 ......αν είχες λογαριασμό στη τράπεζα του εργοδότη δεν σου έπαιρναν προμήθειες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kostasbm είπε

η ρεβολουτ δεν έχει ...έχουν όμως οι άλλες......όταν εγώ θέλω 300 σημαίνει ότι θέλω 300 ...από κει και πέρα είναι δίκη σου δουλειά πως θα το κανείς....

πες του να ανοίξει λογαριασμό στη ρεβολουτ  ......

οι περισσότεροι ανοίγουν λογαριασμό στη τράπεζα του ιδιοκτήτη για να μην έχουν τέτοια θέματα.....

άρα εσύ από τον εργοδότη έπαιρνες 98 ......αν είχες λογαριασμό στη τράπεζα του εργοδότη δεν σου έπαιρναν προμήθειες

Συμφωνώ μαζί σου, και γι αυτό πρότεινα στον ιδιοκτήτη να κανει iris, αλλα δεν θέλει. 

Οπότε θα στέλνω από revolut, κι αμα εχει θέμα ας κάνει καλύτερη συμφωνία με την τράπεζα του. 

Ή απλά θα του δίνω 50λεπτα καθε φορα που έρχεται επίσκεψη να δει αμα χάλασα το σπίτι του 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...