nammo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Γειά σε όλους. Που καλύτερο σημείο να ρωτήσεις για ηλεκτρικά ανυψώμενο γραφείο απο μία κοινότητα «κομπιουτεράδων»; Εχω μπεί στο τρυπάκι να αγοράσω ένα τέτοιο γραφείο λοιπόν, αλλά επειδή θα με πάει πακέτο με άλλα περιφερειακά δεν θέλω να πάω να δώσω 500 κι 600 ευρώ (στη καλύτερη 🤣 τα φτηνά επώνυμα) μόνο για το γραφείο. Κοιτάω λοιπόν σε skroutz, ikea, jysk και με προβληματίζει πως ότι βλέπω δε βγάζει κιχ για εγγύηση. Ποιότητα μηχανισμών λοιπόν, ισσοροπία όταν είναι ψηλά κτλ. Εγώ θα έχω πάνω μόνιμα έναν φορητό, κι ένα βραχίονα με μία 27άρα κυρτή. Θέλω την άποψη σας αν είστε κάτοχοι.
tjetri Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Γεια Βρήκα αυτόν σε ένα ψάξιμο εδώ στο Ελλαδισταν Τουσ είχα στείλει mail για να μου το φτιάξουν σε μικρότερες διαστάσεις αλλά δεν το κάνουν.. Εκεί που σου φτιάχνουν ότι θεσ είναι μακριά και τα μεταφορικά είναι όσο κοστίζει ένα τέτοιο εδώ! 1
Silverage Δημοσ. Τρίτη στις 07:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:14 μμ Επειδή θέλω και εγώ να αλλάξω γραφείο κάποια στιγμή γιατί αυτό που έχω έχει χαλάσει μπήκα στη Sigma Office και είδα κάποια που μου αρέσανε αλλά δεν λέει τιμές. Μόνο σε αυτά που έχει στις προσφορές έχει τιμές. Κακό σημάδι γενικά. 1
nammo Δημοσ. Τρίτη στις 07:17 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:17 μμ Κοίτα, έχω βαθειά μέσα την έννοια της επένδυσης. Αλλά δυστηχώς είναι δύσκολο να ξεφύγουμε απο τα δεδομένα τα εμπειρικά!!! Τι εννοώ; Για τους μισθωτούς είναι σπάνιο το φαινόμενο να μπορούν ναι κατευθύνουν χρήμα μόνο προς μία κατεύθυνση 🤣 Απο τη μέρα που πόσταρα ψάχνω. Κι έχω καταλήξει σε προιόντα της εταιρείας ergoaction με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Φέρνει κινέζικο manufacturing οκ, αλλά έχει προδιαγραφές σαφείς απο οργανωμένη ευρωπαική εταιρεία. Τικάρονται όλα τα must που αναφέρεις κι εν τω μεταξύ έχει και showroom στην Αγία Παρασκευή εδώ στην Αθήνα, οπότε πάμε κοιτάμε και συζητάμε για τις λεπτομέρειες. Ναι το entry level τους Action Desk, είναι στα 200 ευρώ περίπου αλλά απο ότι βλέπω είναι με 1 μοτέρ. Δυστηχώς δεν είναι στο χρώμα που επιθυμώ αλλά προφανώς και είμαι πρόθυμος να κάνω συμβιβασμούς. Τα επόμενα μοντέλα τους είναι πιο customizable αλλα πάμε απο 300 και πάνω μετά. Θα κοιτάξω τώρα το clever m1 που μου γράφεις και θα επανέλθω. 19 hours ago, Silverage said: Επειδή θέλω και εγώ να αλλάξω γραφείο κάποια στιγμή γιατί αυτό που έχω έχει χαλάσει μπήκα στη Sigma Office και είδα κάποια που μου αρέσανε αλλά δεν λέει τιμές. Μόνο σε αυτά που έχει στις προσφορές έχει τιμές. Κακό σημάδι γενικά. Δές λίγο στην ergoaction. Καρέκλες γραφείου - εργονομία και ποιότητα - ErgoAction
Sherlock_7 Δημοσ. Τρίτη στις 07:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:28 μμ (επεξεργασμένο) Να είναι καλά το AI. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:29 μμ από Sherlock_7
nammo Δημοσ. Παρασκευή στις 04:14 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:14 μμ 2 ώρες πριν, csontheline είπε Δες και εδώ Σε ευχαριστώ πολύ. Αφελέστατος, έψαχνα με ελληνικούς όρους οπότε δε βρήκα αυτό thread. 1
UncleKim Δημοσ. Παρασκευή στις 04:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:31 μμ Εγώ έχω αυτό εδώ και περίπου 1 χρόνο. https://www.skroutz.gr/s/57672739/Ilektriko-Grafeio-Xylino-Vintage-Kafe-mayro-me-Metallika-Podia-Rythmizomeno-Ypsos-70x160x72ek-LSD026X01.html#reviews Το είχα αγοράσει από Amazon Uk στα μισά λεφτά σχεδόν. Ειναι της SongMics/Vasagle Αξίζει κάθε ευρώ, και λειτουργικά, και αισθητικά! 1
nammo Δημοσ. Παρασκευή στις 05:21 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:21 μμ 50 λεπτά πριν, UncleKim είπε Εγώ έχω αυτό εδώ και περίπου 1 χρόνο. https://www.skroutz.gr/s/57672739/Ilektriko-Grafeio-Xylino-Vintage-Kafe-mayro-me-Metallika-Podia-Rythmizomeno-Ypsos-70x160x72ek-LSD026X01.html#reviews Το είχα αγοράσει από Amazon Uk στα μισά λεφτά σχεδόν. Ειναι της SongMics/Vasagle Αξίζει κάθε ευρώ, και λειτουργικά, και αισθητικά! Πήρες εγγύηση;
tutuyo Δημοσ. Παρασκευή στις 06:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:20 μμ Καπου πηρε το ματι μου σε Σκλαβενιτη τετοιο γραφειο με 170 ευρω Αν εχεις κοντινο καποιο hypermarker ισως αξιζει μια επισκεψη
nammo Δημοσ. Παρασκευή στις 08:25 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:25 μμ 2 ώρες πριν, tutuyo είπε Καπου πηρε το ματι μου σε Σκλαβενιτη τετοιο γραφειο με 170 ευρω Αν εχεις κοντινο καποιο hypermarker ισως αξιζει μια επισκεψη έχω στη Νέα Χαλκηδόνα, αλλά όπως προείπα με προβληματίζει το ζήτημα της εγγύησης. Θα πάω να δώ όμως. Ευχαριστώ.
csontheline Δημοσ. Παρασκευή στις 09:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:58 μμ Δες την περίπτωση της αγοράς μηχανισμού και ξεχωριστής τάβλας (συνήθως ΙΚΕΑ) σε μέγεθος που σε βολεύει.
Actinidio Δημοσ. Παρασκευή στις 10:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:50 μμ αγοράζεις από αμαζον γερμανίας με 135 αυτό το πλαίσιο https://www.amazon.de/-/en/HUANUO-Height-Adjustable-Brushless-Capacity-Adjustable/dp/B0DBHD4G18/261-3632076-8717910?pd_rd_w=kNiJg&content-id=amzn1.sym.cdb3cd5b-5b29-4346-8344-90969a97eb77&pf_rd_p=cdb3cd5b-5b29-4346-8344-90969a97eb77&pf_rd_r=JGZYM2VND02NM7XK0HX6&pd_rd_wg=wlkDB&pd_rd_r=febca64b-c17d-491a-81b9-3071a6da16aa&pd_rd_i=B0DBHDKQT7&th=1 και μετά παίρνεις τάβλα απο ικεα ας πουμε https://www.ikea.gr/proioda/saljan-pagos-kouzinas-186x38-cm/60439173/ Αν και θες λίγο περισσοτερο βαθος με 210 εχεις γραφειο που αντεχει 120 κιλα διαστάσεις 186χ63.5χ3.8
UncleKim Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 3/10/2025 στις 5:21 ΜΜ, nammo είπε Πήρες εγγύηση; Να σου πω δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με την εγγύηση, αλλά ότι πωλείται εντός ΕΕ, κ μιλάμε για το μοτέρ θεωρώ ότι έχει 2 χρόνια.
tasanton Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Το είχα ψάξει παλαιότερα το θέμα, μάλιστα είχα δει τα προϊόντα στις εκθέσεις Sigma, Dromeas, IKEA, JYSK, κοκ. Της Sigma μου είχαν φανεί τα πιο ικανοποιητικά (σχέδιο/ποιότητα, τιμή, μηχανισμός). Εγγυήσεις δίνουν όλοι στους μηχανισμούς, τουλάχιστον 2 χρόνια. Δεν το προχώρησα τελικά για διάφορους λόγους. Θέλει λίγο προσοχή σε λεπτομέρειες. Π.χ. 1 ή 2 μηχανισμοί ανύψωσης, μνήμες θέσεων, βάρος που σηκώνει, χαμηλότερο ύψος που αρχίζει, κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα