Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!
Από χθες δεν μπορώ να συνδεθώ στο Ίντερνετ στο PS5 pro,αλλά χθες το μεσημέρι έπαιζα κανονικά και μετά μπήκα το βραδάκι να παίξω και τίποτα...είπα θα πρόβημα θα έχει αλλά και σήμερα που άνοιξα το PS 5 πάλι δεν μπορούσε να κουμπώσει σε server...!  Έχω κάτι εικόνες μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει από PlayStation 5 Pro γιατί το έχω κοντά 4 μήνες και δεν το ξέρω καλά ,μια ζωή όλα τα Games με PC τα παίζω...! 

Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

IMG_20250928_124118.jpg

IMG_20250928_124141.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δεν έχω PS5, αλλά λίγο που το έψαξα, βρήκα αυτά:

Το σφάλμα "HUENEME - NEGEV" που βλέπεις στο PS5 Pro σχετίζεται με πρόβλημα σύνδεσης με τους servers του PlayStation ή συγκεκριμένων παιχνιδιών, και συνήθως δεν είναι πρόβλημα του ίδιου του PS5, αλλά σύνδεσης ή δικτύου.

Τι σημαίνει το "HUENEME - NEGEV";

Αυτός ο κωδικός σφάλματος εμφανίζεται κυρίως:

• Στο Call of Duty (π.χ. Warzone, Modern Warfare II/III),

• Όταν δεν μπορεί να γίνει σύνδεση με τους servers της Activision,

• Και συχνά έχει να κάνει με NAT Type, ports, ή προβλήματα router/ISP.

Μερικά βήματα που μπορείς να δοκιμάσεις:

1. Κάνε Restart σε όλα

• Κλείσε το PS5 εντελώς (όχι rest mode),

• Βγάλε για 1 λεπτό την πρίζα του router σου, μετά ξαναβάλε.

• Άνοιξε ξανά το PS5 και δοκίμασε.

2. Έλεγξε τη Σύνδεση στο PS5

• Πήγαινε:
    Ρυθμίσεις > Δίκτυο > Ρυθμίσεις > Έλεγχος σύνδεσης στο Διαδίκτυο

• Τι σου γράφει; Περνάει ή αποτυγχάνει;

• Αν αποτυγχάνει στο NAT ή Internet, πιθανώς έχεις θέμα με router ή με τον πάροχό σου.

3. Δοκίμασε με Hotspot από το κινητο

• Άνοιξε hotspot από το κινητό σου,

• Σύνδεσε το PS5 σε αυτό,

• Αν συνδεθεί στους servers, τότε φταίει ο router ή ο πάροχος (όχι το PS5 ή το παιχνίδι).

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

Γεια σου φίλε και σε Ευχαριστώ για την συμβολή σου! Όσο για το Ίντερνετ έχω το Strarling. Θα κάνω αυτά που μου είπες και θα ξανά δω... Αλλά η Μαλακία ήταν ότι χθες το μεσημέρι έπαιζα Call Og Duty και μετά το βράδυ που μπήκα μου έβγαζε τις εικόνες αυτές,και είπα μπορεί σήμερα να δίνει αλλά πριν που άνοιξα το PS5 πάλι τα ίδια.....

Έλα φίλος δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Μήπως μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Element™ είπε

Γεια σου φίλε και σε Ευχαριστώ για την συμβολή σου! Όσο για το Ίντερνετ έχω το Strarling. Θα κάνω αυτά που μου είπες και θα ξανά δω... Αλλά η Μαλακία ήταν ότι χθες το μεσημέρι έπαιζα Call Og Duty και μετά το βράδυ που μπήκα μου έβγαζε τις εικόνες αυτές,και είπα μπορεί σήμερα να δίνει αλλά πριν που άνοιξα το PS5 πάλι τα ίδια.....

2.jpg

2.jpg

1.jpg

POST 3.jpg

POST 1.jpg

3.jpg

4 λεπτά πριν, Element™ είπε

Βλάζω και τι Ethernet αυτό που έρχεται από το Starnlink χωρις το POST το βάβω απευθείας στο Playstation 5 και πάλι δεν έχει Ίντερνετ...

2.jpg

2.jpg

1.jpg

POST 3.jpg

POST 1.jpg

3.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Element™ είπε

Φαίνεται ξεκάθαρα πως το πρόβλημα σου ειναι με router/ISP. 

Αν δοκίμασες να βγάλεις το router από την πρίζα για 1 λεπτό, μετά δεν ξέρω πως αλλιώς να σε βοηθήσω.

Αυτό το δοκίμασες?: Δοκίμασε πάλι το PS5 με mobile hotspot. Αν δουλέψει με το κινητό, το 100% φταίει Starlink/router.

Δεν έχω ιδέα από starlink, και να σε πάρω τηλ. δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

Βάλε πρώτα το playstation κατευθείαν στο starlink ,παρακαμψρ δηλαδή το switch ,ότι είναι τελοσπαντων αυτό και δοκίμασε πάλι να δούμε μήπως το κάνει το switch σου το πρόβλημα 

Μπες και λίγο εκεί που λέει ρυθμίσεις να δούμε αν παίρνει IP το ps5 

Δημοσ.

Έλα μερικές φωτογραφίες να δεις τα χάλια μου....

13.jpg

ΧΧΧΧΧΧ.jpg

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.jpg

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.jpg

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.jpg

Χ.jpg

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.jpg

52 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Βάλε πρώτα το playstation κατευθείαν στο starlink ,παρακαμψρ δηλαδή το switch ,ότι είναι τελοσπαντων αυτό και δοκίμασε πάλι να δούμε μήπως το κάνει το switch σου το πρόβλημα 

Μπες και λίγο εκεί που λέει ρυθμίσεις να δούμε αν παίρνει IP το ps5 

Έλα φίλε μου τα έχω κάνει όλα.... Το μόνο που δεν έχει Ίντερνετ είναι το Playstation 5 το PC έχει και το MAC έχει....!

Δεν ξέρω φίλε μου έχω σαλτάρι όλα έχουνε Ίντερνετ το μόνο που δεν έχει είναι το Playstation 5 το PC το 29άρι MAC που άχω για την δουλειά το Λάπτοπ και με το καλώδιο έχει και αυτό....

Δημοσ.

Ελέγξτε αν το πρόβλημα είναι από το PlayStation Network (PSN):

• Πήγαινε στην ιστοσελίδα του PlayStation Network Status για να δεις αν υπάρχουν προβλήματα με τους servers της Sony ή αν είναι προσωρινά offline.

Ρυθμίσεις δικτύου στο PS5:

• Πήγαινε στις "Ρυθμίσεις" > "Δίκτυο" > "Ρυθμίσεις σύνδεσης στο Internet" και δες αν το PS5 βρίσκει το δίκτυό σου. Αν όχι, προσπάθησε να διαγράψεις το δίκτυο και να το ξαναπροσθέσεις.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Useless AI posts... *sigh*

Δεν θα τις έλεγα 'useless', αλλιώς δεν θα τις ανέβαζα.  Μια χαρά κινήσεις μου φαίνονται για να ξεκινήσει κάποιος. 

Είπα να προσφέρω κάποιες απλές ενέργειες για να βοηθήσουμε τον φίλο, και αν κάποιος έχει άλλες ιδέες ή περισσότερη εμπειρία με PS5 και Starlink, ας τις μοιραστεί!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να μας πεις τι έχεις δοκιμάσει ; restart router επανεκκίνηση του σταρλινκ κτλ έχεις δοκιμάσει ;;δενενχω ιδέα από σταρλινκ ,έχει interface ; Ξέρεις τι IP δίνεις ; Μπορείς να βάλεις στο play μια στατική IP μήπως και ξυπνήσει και DNS άλλον ; Εκτός από το switcher έχεις άλλο ρούτερ ; Μήπως παθαίνει κοκομπλοκο με το ps5 στο starlink ,να το συνδέσεις σε ένα κανονικό ρούτερ να δούμε με δική του DHCP αν ξυπνήσει το μηχάνημα ; 

Δοκίμασες να κάνεις το κινητό hotspot και να συνδεθείς στο κινητό να δεις αν έχει ίντερνετ ; 

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Element™ είπε

Σας Ευχαριστώ Παιδεία καλό Μήνα! Το πρόβλημα λύθηκε όλα ΟΚ...!

Καλό μήνα! Αν έχεις τη διάθεση, θα ήταν πολύ χρήσιμο να γράψεις πώς λύθηκε το πρόβλημα, ώστε να βοηθηθούν και άλλοι που ίσως αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

Πρώτα άλλαξα τα καλώδια Ethernet που έχω ένα στον Υπολογιστή ένα στo Playstation 5 Pro και ένα στο Υπολογιστή MAC και μετά άλλαξα τα Ethernet στα νούμερα που έχει το tp-link Port που έχω με 5 υποδοχές.
Και πάλι σας Ευχαριστώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...