Προς το περιεχόμενο

Logitech G 815 lightspeed tactile vs 915 X tactile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας φίλοι μου! Είμαι για πολλά χρόνια χρήστης ενός Logitech G910 Orion Spark πληκτρολογίου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίζω τη σειρα battlefield πολύ η οποία έχει δικά της RGΒ προφίλ ως γνωστόν που ελέγχουν το πληκτρολόγιο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δυστυχώς, έκανα μια βλακεία και αχρήστεψα το δεξί arrow key🤥  Το υπόλοιπο πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικα για τα χρόνια του και τώρα προς το παρόν τη δουλειά των Arrow όρισα να κάνουν τα πλήκτρα στο numeric pad. 

Σκέφτομαι να αλλάξω με καινούργιο της logitech, όλα μου τα περιφερειακά ήταν πάντα logitech και είδα σε καλή τιμή τα εξής

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/pliktrologia/logitech-pliktrologio-g815-lightsync-rgb-ensirmato_3574768

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/pliktrologia/logitech-g-pliktrologio-g915-x-tactile-black_4604024

έχουν μια διαφορά 40 ευρώ. 

Πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω το ακριβότερο; Κυρίως που λένε ότι είναι πιο καλά φινιρισμένο.Βλέπω ότι οι διακόπτες είναι ίδιοι και ουσιαστικά δεν έχουν κάποια διαφορά. 

Οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά και ήθελα να πάρω μια γνώμη και από εσάς. Θα αγοράσω σίγουρα καινούργιο Logitech. Τι λέτε να κάνω;

Θα είναι τόσο χάλια το 815 σε σχέση με το 915Χ; να συμβιβαστώ; 

Ευχαριστώ! 

Επίσης, το θέλω για gaming και πληκτρολόγηση. Βλέπω ότι είναι όπως λένε low profile και το Orion είναι θηρίο. Μήπως το ότι είναι τόσο χαμηλά και λεπτά θα με δυσκολέψει γιατί πληκτρολογώ πολύ γρήγορα και έχω μεγάλα δάκτυλα; Μήπως λόγο αυτού, πρέπει να τα απορρίψω;  Ή θα τα συνηθίσω τελικά;

Επεξ/σία από cos_dr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ένα είναι ασύρματο, το άλλο δεν είναι. Αυτή είναι η διαφορά τους και αυτή τη διαφορά πληρώνεις. Παίρνεις όποιο σου κάνει ανάλογα με τη χρήση που το θες. 

Το RGB τρώει τη μπαταρία και αν είναι να έχεις το ασύρματο σε μεσαία-μεγάλη φωτεινότητα θα καταλήξεις τελικά συνέχεια με καλώδιο φορτισης επομένως χάνει το νόημά του το ασύρματο. Αν το πληκτρολόγιο κατά τη χρήση στέκεται μόνιμα πάνω σε γραφείο, καλύτερα το ενσύρματο.

Το low profile για μένα είναι θετικό και προτιμητέο.  Τα logi αφού αναφέρεις το οικονομικό πάντως, είναι μεν καλά αλλά υπερτιμολογημένα,. 

Χρησιμοποιώ το G915,  συνήθως το μετακινώ  (γι' αυτό και προτιμώ τα ασύρματα) η φωτεινότητα είναι στο 25%, ρύθμιση να σβήνει όταν είναι ανενεργό, και φορτίζει κάθε βδομάδα. Χωρίς φωτισμό τα γράμματα δεν διαβάζονται. 

Επεξ/σία από iml

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...