papresa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Έχω ένα desktop και εδώ και καιρό με ενημερώνει για τα Windows 10, τελευταία γίνεται όλο και πιο συχνά, λογικό αφού πλησιάζει η ημερομηνία. Ρωτάω τώρα εγώ, ας πούμε ότι δεν κάνω τίποτα. Τι γίνεται μετά τις 15/10; Δεν θα λειτουργήσει ξανά ή απλώς θα λειτουργεί αλλά αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, απλά δεν επιλύεται; Πως μπορώ να καταλάβω αν ο υπολογιστής που έχω επιδέχεται αναβάθμισης λειτουργικού;
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δε θα γίνει τίποτα και θα συνεχίσεις να δουλεύεις όπως πριν. Απλά δε θα απαιτεί πλέον ενημερώσεις και κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον θα αρχίσει να γίνεται μη ασφαλή. Στη συνέχεια θα σταματήσουν να ενημερώνονται οι browsers με πρώτο και καλύτερο τον chrome και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα σταματήσει και ο firefox. Από εκείνο το σημείο και μετά θα αρχίσουν και τα προβλήματα με τις ιστοσελίδες που ή δε θα εμφανίζονται σωστά ή ακόμα και καθόλου. Εγώ βάζω ένα χρονοδιάγραμμα γύρω στα 3 με 5 χρονια έως ότου να μην είναι πια λειτουργικό το σύστημα στο ίντερνετ και σε εφαρμογές. Μπορείς να κατεβάσεις τον βοηθό αναβάθμισης της microsoft και θα σου πει αν μπορείς να αναβαθμίσεις ή όχι τα 10αρια Ακόμα όμως και να να σου πει ότι δεν είναι συμβατό το pc, μην αγχώνεσαι, εδώ είμαστε εμείς. Το μεσημέρι αναβάθμισα ένα μη υποστηριζόμενο σύστημα σε 11 χωρίς κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από micos000 3
sattack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου https://www.insomnia.gr/forums/topic/688567-νέασυζήτηση-για-τα-windows-10-part-ii/page/196/#findComment-60874299
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα