kp1 Δημοσ. Κυριακή στις 07:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:28 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας κοιταω αυτα τα 2 κινητα motorola edge 60 pro , realme gt 7 Εχετε κατι αλλο να προτεινετε; Τωρα εχω iphone 11 (δεν το πήρε μου το εδωσαν).Εχω δουλεψει realme,xiaomi ,oneplus nord 3 με χαλαγε η μπαταρία +βραδυ νη καμερα Με ενδειαφερει να εχει καλή φωτεινή οθονη,καλη καμερα ειδικα βραδυ, να μην κολλαει τα επόμενα 4 χρονια..και να βγαζει μπαταρια την μερα με gps ολα ανοιχτά Δινω μέχρι 500€ Ακουω προτασεις και για μεταχειρισμένα ευχαριστώ Επεξ/σία Κυριακή στις 07:32 μμ από kp1
Symbad Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ Καλές επιλογές αυτές που αναφέρεις. Να προσθέσω ακόμα δύο. 1. Honor 400 pro και 2. Oneplus 13R Ο,τι κι αν επιλέξεις κάνε μας μια ενημέρωση για τις εντυπώσεις σου. Καλή επιλογή... 1
tsimisde Δημοσ. Κυριακή στις 11:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:43 μμ Από τα όσα προτάθηκαν, μπορώ να τοποθετηθώ στα εξής. Το Realme GT7, είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση και σε καλύπτει σε ένα μεγάλο βαθμό στα όσα ζητάς, στο θέμα της κάμερας δεν ξέρω τι γίνεται. Αντίστοιχη περίπτωση είναι και το 13R που πρότεινε ο συνάδελφος, είναι το ίδιο τηλέφωνο στην ουσία και από προσωπική εμπειρία, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, για όσο το είχα στα χέρια μου, ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Όσον αφορά το Motorola, έχω το Edge 60 Fusion και μέχρι στιγμής, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ανταποκρίνεται σε όσα ζητάς και πιστεύω ότι το 60 Pro που γυρεύεις, είναι ακόμα καλύτερο πακέτο, ειδικά στο θέμα κάμερα. 1
kp1 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ 13 ώρες πριν, tsimisde είπε Από τα όσα προτάθηκαν, μπορώ να τοποθετηθώ στα εξής. Το Realme GT7, είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση και σε καλύπτει σε ένα μεγάλο βαθμό στα όσα ζητάς, στο θέμα της κάμερας δεν ξέρω τι γίνεται. Αντίστοιχη περίπτωση είναι και το 13R που πρότεινε ο συνάδελφος, είναι το ίδιο τηλέφωνο στην ουσία και από προσωπική εμπειρία, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, για όσο το είχα στα χέρια μου, ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Όσον αφορά το Motorola, έχω το Edge 60 Fusion και μέχρι στιγμής, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ανταποκρίνεται σε όσα ζητάς και πιστεύω ότι το 60 Pro που γυρεύεις, είναι ακόμα καλύτερο πακέτο, ειδικά στο θέμα κάμερα. Ευχαριστώ φιλε μονο που απαντας το εκτιμώ εσυ που ειχες και 13R και 60 pro απο καμερες ειδικα βραδυ πιο καλύτερο; Με προβληματίζει στο 60 προ επεξεργαστης κατά ποσο θα είναι καλος για τα επομενα 3 χρονια,,,γιατι εδωσες αν επιτρέπεται το 13R?Ευχαριστω 14 ώρες πριν, Symbad είπε Καλές επιλογές αυτές που αναφέρεις. Να προσθέσω ακόμα δύο. 1. Honor 400 pro και 2. Oneplus 13R Ο,τι κι αν επιλέξεις κάνε μας μια ενημέρωση για τις εντυπώσεις σου. Καλή επιλογή... Εννοείται φιλε ευχαριστώ έχεις εικόνα απο ολα αυτα για καμερα και οθονη κακοκαιρί; ευχαριστώ
tsimisde Δημοσ. Δευτέρα στις 02:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:57 μμ 1 ώρα πριν, kp1 είπε Ευχαριστώ φιλε μονο που απαντας το εκτιμώ εσυ που ειχες και 13R και 60 pro απο καμερες ειδικα βραδυ πιο καλύτερο; Με προβληματίζει στο 60 προ επεξεργαστης κατά ποσο θα είναι καλος για τα επομενα 3 χρονια,,,γιατι εδωσες αν επιτρέπεται το 13R?Ευχαριστω Εννοείται φιλε ευχαριστώ έχεις εικόνα απο ολα αυτα για καμερα και οθονη κακοκαιρί; ευχαριστώ Δεν έχω το 60 Pro, έχω το 60 Fusion. Από τη στιγμή που το Fusion είναι αρκετά καλό στο θέμα κάμερα, υποθέτω ότι το 60 pro θα είναι ακόμα καλύτερο. Να σου πω την αλήθεια, παρόλο που το 13R δεν διακρινόταν για τις φωτογραφικές του ικανότητες, μου φάνηκε αρκετά ικανό σε αυτό τον τομέα. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν είχα, απλώς, με είχε κουράσει το μέγεθος και το βάρος του, καθαρά υποκειμενικό κριτήριο.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα