toples50 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Πρώτη φορά στο Aliexpress και έβαλα κάποια προϊόντα στο καλάθι. Πηγα στο checkout επέλεξα το PayPal και αφότου το επέλεξα και ήμουν έτοιμος να πληρώσω οι τιμές άλλαξαν και οι εκπτώσεις εξαφανίστηκαν… Αυτο μου συμβαίνει συνεχώς σε όλα τα προϊόντα. Σας έχει συμβεί το ίδιο ή όχι;
sakisgri Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, toples50 είπε Πρώτη φορά στο Aliexpress και έβαλα κάποια προϊόντα στο καλάθι. Πηγα στο checkout επέλεξα το PayPal και αφότου το επέλεξα και ήμουν έτοιμος να πληρώσω οι τιμές άλλαξαν και οι εκπτώσεις εξαφανίστηκαν… Αυτο μου συμβαίνει συνεχώς σε όλα τα προϊόντα. Σας έχει συμβεί το ίδιο ή όχι; Ως νέος χρήστης, δικαιούσαι έκπτωση μέσω του "Welcome deal" για τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προσφορά. Όταν προσθέτεις τα προϊόντα στο καλάθι, η έκπτωση εμφανίζεται μόνο σε αυτά που πληρούν τις προϋποθέσεις για την προσφορά. Όταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία, είναι πιθανό ότι κάποιες τιμές των προϊόντων να επιστρέφουν στις κανονικές τους, καθώς η προσφορά ισχύει μόνο για το πρώτο προϊόν ή για συγκεκριμένα είδη. Έτσι, αν βλέπεις διαφορετικές τιμές από αυτές που είδες αρχικά, αυτό πιθανότατα οφείλεται στο ότι η προσφορά εφαρμόζεται μόνο σε ένα από τα προϊόντα σου και τα υπόλοιπα επιστρέφουν στις κανονικές τιμές τους. BTW, υπάρχει και ένα θέμα εδώ για το Aliexpress, αν θέλεις περισσότερη βοήθεια ή αν θέλεις να το δουν και άλλοι χρήστες που έχουν εμπειρία με αγορές από το Aliexpress. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα