PiterPanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα τα φώτα σας. Χρησιμοποιώ το Speedport Plus 2 - Firmware version 2.9.002.1. Στη μέγιστη ταχύτητα του wifi στα 2,4Ghz μου βγάζει Max Data Rate (2.4 GHz) 286 Mbit/s. Έχω την εντύπωση ότι πριν ήταν παραπάνω (400-500, δε θυμάμαι ακριβώς). Και αυτό που παρατηρώ στο λάπτοπ μου (υποστηρίζει μόνο 2,4Ghz) είναι ότι η ταχύτητα μετάδοσης έπεσε στα 144/72 ενώ πριν ήταν 300/150. Αυτό συνέβαινε όταν το εύρος καναλιού έπεφτε από τα 40Mhz στα 20Mhz. Τώρα, ενώ μου δείχνει 40Mzh, η ταχύτητα παραμένει στα 144/72 με αποτέλεσμα από 100 που έχω ταχύτητα, να πιάνω 50. Πριν έπιανα κανονικά τα 100 στα 2,4Ghz - 40Mhz. Πείτε μου όσοι έχετε το ίδιο ρούτερ, τι Max Data Rate σας δείχνει στα 2,4Ghz και τι μπορεί να συμβαίνει; Υ.Γ. Δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση. Restart, reset έχω κάνει.
The_Judas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου speedport plus 2 και wifi4; σιγουρα δεν έχεις πειραξει κατι; στειλε μας εικόνα από τις ρυθμίσεις wifi.
PiterPanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Το λάπτοπ μου υποστηρίζει μόνο 2,4Ghz και wifi4. Σε άλλες συσκευές έχω κανονικά wifi6 (και στα 2,4Ghz και στα 5Ghz). Το πρόβλημα είναι ότι ενώ πριν λίγο καιρό είχε Max Data Rate (2.4 GHz) 573 Mbit/s και έπιανα 100 τώρα λέει 286 Mbit/s και αυτό μου έριξε την ταχύτητα στα 50. Το bandwidth είναι στα 40Mhz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα