IoannisD73 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Χαιρετώ όλα τα μέλη, Παραθέτω την τελευταία δυσάρεστη εμπειρία μου από το public.gr. Για άλλη μια φορά ακυρώνουν παραγγελία μου για "λόγους διαθεσιμότητας" μετά από σχεδόν ένα μήνα, ενώ έχω πληρώσει, και στη συνέχεια το ίδιο προϊόν το βγάζουν με άλλο κωδικό και διαφορετική τιμή. Έχω πάρει πολλές φορές στην εξυπηρέτηση πελατών αναφέροντας πως δε δέχομαι την επιστροφή χρημάτων αλλά κανείς δεν απαντά. Ούτε στα mail μου ούτε μέσω της πλατφόρμας αιτημάτων μέσα από τον λογαριασμό μου στο public.gr. Έχω κάνει αναφορά στον συνήγορο καταναλωτή φυσικά και πλέον άρχισα να βάζω σχόλια στις αναρτήσεις του public σε facebook και Instagram. Από ότι έχω μάθει έχει συμβεί και σε άλλους και πολλές φορές. Είναι σαν να συνεισφέρουμε στο cash flow του public... Φυσικά, έχω όλα τα στοιχεία και αποδείξεις για τα παραπάνω. Αν έχει συμβεί και σε άλλο μέλος μπορείτε να μου γράψετε. Τουλάχιστον να βγει κάποιος από την εταιρεία και να πει την αλήθεια. "Κάναμε λάθος στην τιμή, το κάνουμε συνέχεια, δεν τρέχει τίποτα" ή "ουδείς... άσφαλτος!" Υ.Γ Χρησιμοποίηση και ένα κουπόνι ΟΠΑΠ 50€ που δεν έχουν επιστρέψει.... 1
cumulus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μου έχει συμβεί και εμένα .Σε αντίθεση με σένα πήρα τα χρήματα πίσω και απλά δεν ξανά αγόρασα προϊόν που δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο .Απο πλαίσιο εδώ και 7 χρόνια περιμένω προϊόν που σε ένα μήνα θα το είχα … Μια συμβουλή .Επειδη πολλοί χρησιμοποιούν ειρωνικά το ουδεις άσφαλτος να σε πληροφορήσω ότι είναι σωστό . 1 2
sakisgri Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, cumulus είπε Μια συμβουλή .Επειδη πολλοί χρησιμοποιούν ειρωνικά το ουδεις άσφαλτος να σε πληροφορήσω ότι είναι σωστό . "Ουδείς άσφαλτος... ειδικά άμα τρώει είδη υγιεινής." - Ανώνυμος διατροφολόγος/φιλόλογος/είδωλο 1
Rebelos2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2025 στις 11:07 ΜΜ, IoannisD73 είπε Χαιρετώ όλα τα μέλη, Παραθέτω την τελευταία δυσάρεστη εμπειρία μου από το public.gr. Για άλλη μια φορά ακυρώνουν παραγγελία μου για "λόγους διαθεσιμότητας" μετά από σχεδόν ένα μήνα, ενώ έχω πληρώσει, και στη συνέχεια το ίδιο προϊόν το βγάζουν με άλλο κωδικό και διαφορετική τιμή. Έχω πάρει πολλές φορές στην εξυπηρέτηση πελατών αναφέροντας πως δε δέχομαι την επιστροφή χρημάτων αλλά κανείς δεν απαντά. Ούτε στα mail μου ούτε μέσω της πλατφόρμας αιτημάτων μέσα από τον λογαριασμό μου στο public.gr. Έχω κάνει αναφορά στον συνήγορο καταναλωτή φυσικά και πλέον άρχισα να βάζω σχόλια στις αναρτήσεις του public σε facebook και Instagram. Από ότι έχω μάθει έχει συμβεί και σε άλλους και πολλές φορές. Είναι σαν να συνεισφέρουμε στο cash flow του public... Φυσικά, έχω όλα τα στοιχεία και αποδείξεις για τα παραπάνω. Αν έχει συμβεί και σε άλλο μέλος μπορείτε να μου γράψετε. Τουλάχιστον να βγει κάποιος από την εταιρεία και να πει την αλήθεια. "Κάναμε λάθος στην τιμή, το κάνουμε συνέχεια, δεν τρέχει τίποτα" ή "ουδείς... άσφαλτος!" Υ.Γ Χρησιμοποίηση και ένα κουπόνι ΟΠΑΠ 50€ που δεν έχουν επιστρέψει.... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από Rebelos2018 1
IoannisD73 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στις 30/9/2025 στις 8:50 ΠΜ, cumulus είπε Μου έχει συμβεί και εμένα .Σε αντίθεση με σένα πήρα τα χρήματα πίσω και απλά δεν ξανά αγόρασα προϊόν που δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο .Απο πλαίσιο εδώ και 7 χρόνια περιμένω προϊόν που σε ένα μήνα θα το είχα … Μια συμβουλή .Επειδη πολλοί χρησιμοποιούν ειρωνικά το ουδεις άσφαλτος να σε πληροφορήσω ότι είναι σωστό . Εντωμεταξύ έχω το ίδιο επώνυμο με την Άντζελα... χεχε Τα χρήματα μου τα έβαλαν πίσω, απλά μετά από ένα μήνα... 3 λεπτά πριν, IoannisD73 είπε Εντωμεταξύ έχω το ίδιο επώνυμο με την Άντζελα... χεχε Τα χρήματα μου τα έβαλαν πίσω, απλά μετά από ένα μήνα... 1
IoannisD73 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στις 29/9/2025 στις 11:07 ΜΜ, IoannisD73 είπε Χαιρετώ όλα τα μέλη, Παραθέτω την τελευταία δυσάρεστη εμπειρία μου από το public.gr. Για άλλη μια φορά ακυρώνουν παραγγελία μου για "λόγους διαθεσιμότητας" μετά από σχεδόν ένα μήνα, ενώ έχω πληρώσει, και στη συνέχεια το ίδιο προϊόν το βγάζουν με άλλο κωδικό και διαφορετική τιμή. Έχω πάρει πολλές φορές στην εξυπηρέτηση πελατών αναφέροντας πως δε δέχομαι την επιστροφή χρημάτων αλλά κανείς δεν απαντά. Ούτε στα mail μου ούτε μέσω της πλατφόρμας αιτημάτων μέσα από τον λογαριασμό μου στο public.gr. Έχω κάνει αναφορά στον συνήγορο καταναλωτή φυσικά και πλέον άρχισα να βάζω σχόλια στις αναρτήσεις του public σε facebook και Instagram. Από ότι έχω μάθει έχει συμβεί και σε άλλους και πολλές φορές. Είναι σαν να συνεισφέρουμε στο cash flow του public... Φυσικά, έχω όλα τα στοιχεία και αποδείξεις για τα παραπάνω. Αν έχει συμβεί και σε άλλο μέλος μπορείτε να μου γράψετε. Τουλάχιστον να βγει κάποιος από την εταιρεία και να πει την αλήθεια. "Κάναμε λάθος στην τιμή, το κάνουμε συνέχεια, δεν τρέχει τίποτα" ή "ουδείς... άσφαλτος!" Υ.Γ Χρησιμοποίηση και ένα κουπόνι ΟΠΑΠ 50€ που δεν έχουν επιστρέψει.... Διευκρίνηση: Το public επέστρεψε τα χρήματα στην κάρτα μου όμως μετά από ένα μήνα παρά δύο ήμερες... Χρηματοδότησα δηλαδή την επιχείρηση τους (και πολλοί άλλοι πιθανώς) για ένα μήνα... Εχθές μου απάντησαν (η Μαρία) στα social ότι θα ενεργοποιηθεί ξανά το κουπόνι των 50€ που είχα χρησιμοποιήσει... Το θέμα είναι πως είναι ανεπίτρεπτο για μια τόσο μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων και ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα να ακυρώνει παραγγελία ένα μήνα μετά. Και αν δεν τους είχα βομβαρδίσει με καταγγελίες και μηνύματα και τηλεφωνήματα θα επέστρεφαν τα χρήματα μετά από 2-3 εβδομάδες όπως στο παρελθόν. Μου έχει γίνει ακύρωση παραγγελίας λόγω λάθος τιμής από μικρό σκρουτζομάγαζο. Την ίδια ημέρα και ακολούθησε τηλέφωνο για να ζητήσουν συγνώμη. Μαρία δε θα σταματήσω να γράφω και θα περιμένω την απάντηση των αναφορών που έκανα στην προστασία του καταναλωτή και στον συνήγορο του καταναλωτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα