panther_512 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Προσωπικά το Logitech MX Ergo δεν το αλλάζω με τίποτα.... 1
overmind7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου επειδή το έχω στα χέρια μου. Είναι το καλύτερο ποντίκι της αγοράς (mx master 3s) βελτιωμένο ελαφρώς. -Η ανάδραση είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν έχω βρει συνθήκες που με βοηθάει. Το ψάχνω ακόμα. -Το actions ring είναι πολύ βολικό, με ένα κλικ έχεις πολλές και σημαντικές συντομεύσεις, full customizable. -Το υλικό είναι αλλαγμένο και δεν κιτρινίζει/βρωμίζει κάτι που με τα παλιά ποντίκια υπήρχε και ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα. -Η Logitech υπόσχεται καλύτερη μπαταρία, ταχύτατη φόρτιση και ακόμα καλύτερη σύνδεση χωρίς απώλειες σήματος. Γενικά αν είσαι average χρήστης δεν χρειάζεται να το πάρεις, βολέψου με κάποιο εκ των 2s/3s που υπάρχουν πολύ φθηνότερα. Αν είσαι επαγγελματίας η αναβάθμιση θα σε βοηθήσει σημαντικά. Γενικά, μικρές και καλές αλλαγές, απόλυτα ικανοποιημένος, κορυφαίο προϊόν.
dasimo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου οσο και να κάνει...θα το αγοράσω (και το ξέρουν οι παλιάνθρωποι).....έχω βλέπεις το MX3 4 χρόνια, ειναι σαν να το πήρα εχθές και οταν κανει pair στο mac mini μου το απογειώνει.
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, panther_512 said: Προσωπικά το Logitech MX Ergo δεν το αλλάζω με τίποτα.... +1 για τα ποντίκια με trackball. Κάποτε (πριν 20-25 χρόνια...) είχα πάρει για πλάκα ένα της Microsoft επειδή δεν είχα χώρο στο γραφείο. Κατέληξα να το χρησιμοποιώ για καμια πενταετία τουλάχιστον και έπαιζα μέχρι και FPS με αυτό. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από nzeppos 1
panther_512 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, nzeppos said: +1 για τα ποντίκια με trackball. Κάποτε (πριν 20-25 χρόνια...) είχα πάρει για πλάκα ένα της Microsoft επειδή δεν είχα χώρο στο γραφείο. Κατέληξα να το χρησιμοποιώ για καμια πενταετία τουλάχιστον και έπαιζα μέχρι και FPS με αυτό. To Logitech MX Ergo το έχω από το 2017 και είναι το κύριο ποντίκι μου. Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να μην πατιέται εύκολα το δεξί κλικ. Το άνοιξα, αντικατέστησα όλα τα switches και θα κρατήσει για άλλα τόσα χρόνια. Αν χαλάσει, έχω στην ντουλάπα ακόμα ένα, ολοκαίνουργιο στο κουτί του! 1
kostasy2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) επιτέλους βγάλαν το άθλιο rubber. Ξεκίνησα με το 1ο second hand και απο τοτε τα εχω παρει ολα 2, 3, 3s προφανώς πάμε και για το 4 ειδικά αμα κάτσει και κανένα black friday offer. Γενικά όλα ήταν τέρατα αυτονομίας και ουτε ένα δεν έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα πέραν του rubber Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από kostasy2011
knight77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Aυτό που δεν μπόρεσα να συνηθίσω με τπτ στο MX Μaster 3 που είχα ήταν το βάρος του. Εργονομικό όσο δεν πάει, δεν λέω, αλλά βαρίδι σε σημείο που κούραζε το χέρι. Και από ότι βλέπω το ΜΧ 4 είναι ακόμα πιο βαρύ. Με βλέπω να παραμένω στο Mionix Naos Pro για χρόνια.
Phaethonas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου MX-518 10+ χρόνια και βαστάει ακόμα. Μόνο άνοιγμα για καθάρισμα μια στο τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα