Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnbond είπε

Αν ηταν να κολλάμε αρρώστιες απο τα σαμπουάν.... Έχει χιλιάδες άλλους τρόπους πιο πιθανούς 

Εκτός από το θέμα των μικροβίων είναι και θέμα σιχασιας το ποσό βολικά αισθάνεσαι να ανοίγεις και να βάζεις τη μύτη σου σε ένα προϊόν που έκαναν το ίδιο αρκετοί άγνωστοι 

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Morosana είπε

Εκτός από το θέμα των μικροβίων είναι και θέμα σιχασιας το ποσό βολικά αισθάνεσαι να ανοίγεις και να βάζεις τη μύτη σου σε ένα προϊόν που έκαναν το ίδιο αρκετοί άγνωστοι 

Εξαρτάται για τι μιλάμε 😐

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Για ό,τι εχεις επιλογή να πας στο πίσω που είναι 100% ίδιο και η χαρά που σου δίνει να μην αξίζει το ρίσκο 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neptu είπε

Είναι ένα από κολλήματα που έχει πολύς κόσμος.

Φίλος (για δέσιμο) όταν ψωνίζει στο μάρκετ ψαχουλευει και παίρνει το προϊόν που είναι στο πίσω μέρος. Δηλαδή πες ότι θέλει να πάρει σαμπουάν από το ράφι. Ε θα βγάλει μερικά και θα πάρει μπουκάλι από πίσω.

Αλλά δε μιλάμε για συγκεκριμένο προϊόν μόνο που μπορείς να πεις ότι κάποιος άλλος πελάτης το έχει ανοίξει. Το κάνει με σφραγισμένα.

Σε ψυγεία αυτό μπορεί να έχει νόημα μιας και όταν φέρουν νέα παρτίδα τη βάζουν μπροστά και ίσως δε προλάβει να παγώσει αν πας αμέσως.

Υ. Η Μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα με τέτοιες ηλίθιες, ανεξήγητες συμπεριφορές;

εδω ανοιξε ενας θεμα με τα ελαστικα και το τεντωσαμε μεχρι την ψυχιατρικη,φανταζεσαι τι θα γινει εαν οντως αρχισουμε τα ψυχανωμαλα? ουτε σελιδα δεν θα κανει, lock κατευθειαν. καποτε το λεγαν χουγια,τωρα ψυχαναγκασμο.

1 ώρα πριν, Black Demis είπε

για ψυχολογικους λογους θα προτιμουσα να ειναι και τα 4 ιδια ..... πρακτικα δεν σε νοιαζει το οτι εχου 3 βδομαδες διαφορα

να και ενας που το παραδεχεται,ολοι το ιδιο θα ηθελαν..αλλα καποιοι τρελαινονται μαυτο,αλλοι με αλλα.

42 λεπτά πριν, phanispal είπε

Σε σαμπουάν και άλλα παρεμφερή προϊόντα, μπορεί να σκέφτεται ότι κάποιος προηγούμενος το άνοιξε να το μυρίσει, μπορεί να του χύθηκε και λίγο όπως το ζούληξε, μπορεί να του έπεσε και κάτω. Είναι πράγματα που γίνονται, και πιθανόν να έχουν συμβεί και στους ίδιους, οπότε ξέρουν από πρώτο χέρι. Ακόμα και στα σφραγισμένα, η νοοτροπία δεν αλλάζει, δύσκολα θα σκεφτούν διαφορετικά για το καθένα.

Σε προϊόντα που έχει νόημα η ημερομηνία λήξης, ο λόγος είναι προφανής.

37 λεπτά πριν, Morosana είπε

Το ίδιο κάνω και εγώ και έχει μια λογική. Το προϊόν μπροστά στατιστικά το έχουν πιάσει περισσότεροι , μπορεί κάποιος να το πήρε να το έβαλε στο καλάθι του και να το έβαλε ξανά πίσω και να έχει περισσότερα μικρόβια. Το έκανα κυρίως με σαμπουάν, αφρολουτρα μαλακτικά κτλ που όλοι ανοίγουν τη συσκευασία και κολλάνε τη μούρη τους για να τα μυρίσουν.  Αυτή η συμπεριφορά πέρασε στα περισσότερα είδη στη μετά covid εποχή.

12 λεπτά πριν, Morosana είπε

με τα ρουχα τι κανεις? τα παπουτσια? γυαλλια ηλιου ? αρωματα? και εκει τα πιανουν, τα φορανε , τα δοκιμαζουν και αλλοι πριν απο εσενα..εκει δεν σιχαινεσαι που ερχονται σε αμεση επαφη με το σωμα σου?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mike15 είπε

εδω ανοιξε ενας θεμα με τα ελαστικα και το τεντωσαμε μεχρι την ψυχιατρικη,φανταζεσαι τι θα γινει εαν οντως αρχισουμε τα ψυχανωμαλα? ουτε σελιδα δεν θα κανει, lock κατευθειαν. καποτε το λεγαν χουγια,τωρα ψυχαναγκασμο.

να και ενας που το παραδεχεται,ολοι το ιδιο θα ηθελαν..αλλα καποιοι τρελαινονται μαυτο,αλλοι με αλλα.

με τα ρουχα τι κανεις? τα παπουτσια? γυαλλια ηλιου ? αρωματα? και εκει τα πιανουν, τα φορανε , τα δοκιμαζουν και αλλοι πριν απο εσενα..εκει δεν σιχαινεσαι που ερχονται σε αμεση επαφη με το σωμα σου?

Δεν ζω σε γυάλα αλλά ό,τι μπορώ να αποφύγω το αποφεύγω τόσο απλό. 

• Like 1
Δημοσ.

Πόσοι κοιτάνε το DOT στα λάστιχα που βάζουν στο αυτοκίνητο ?
Στις γυναίκες το ποσοστό πιστεύω θα είναι 0-0,001%.
Στους άντρες θα είναι 50% ? 

Συνεργάτης λαστιχάς σε πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο (άλλη διάσταση ελαστικών εμπρός- άλλη πίσω) , έβαλε 4 λάστιχά, όλα με διαφορετικό DOT ή μάλλον μόνο τα δύο πίσω ήταν ίδιας παραγωγής. Δε θυμάμαι σίγουρα.
Δεν ασχοληθήκαμε καν ...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Morosana είπε

Δεν ζω σε γυάλα αλλά ό,τι μπορώ να αποφύγω το αποφεύγω τόσο απλό. 

και δεν εισαι μονος αποτι βλεπω 

16 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Πόσοι κοιτάνε το DOT στα λάστιχα που βάζουν στο αυτοκίνητο ?
Στις γυναίκες το ποσοστό πιστεύω θα είναι 0-0,001%.
Στους άντρες θα είναι 50% ? 

Συνεργάτης λαστιχάς σε πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο (άλλη διάσταση ελαστικών εμπρός- άλλη πίσω) , έβαλε 4 λάστιχά, όλα με διαφορετικό DOT ή μάλλον μόνο τα δύο πίσω ήταν ίδιας παραγωγής. Δε θυμάμαι σίγουρα.
Δεν ασχοληθήκαμε καν ...

εγω τον ρωταω και τα βλεπω οταν τα φερνει πριν τα βαλει,τοσο απλο..δεν θυμαμαι εαν τα κοιταω ολα ..τωρα μου δημιουργησατε θεμα και θα αρχισω να τα κοιταω😂

Δημοσ.
Στις 30/9/2025 στις 7:22 ΜΜ, zio10 είπε

Έχουν γίνει δοκιμές και δεν είχαν καμία διαφορά λάστιχα τριών χρόνων (σωστά αποθηκευμένα) από πιο φρέσκα. 

Αλλά σε αρκετούς θα μας κακοφαινόταν να μας έβαζαν τόσο παλιά λάστιχα, αν και νομίζω ότι δε συμβαίνει συχνά. 

Τριών ετών δεν θα έβαζα διότι ειναι απίθανο να ειναι σωστά αποθηκευμένα αλλά και πάλι ουτε ....

Από την άλλη ουτε τριών μηνών θα έβαζα διότι υπάρχει και χρονική περίοδο της ωρίμανσης βουλκανισμού.

• Like 2
Δημοσ.

14 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Για ό,τι εχεις επιλογή να πας στο πίσω που είναι 100% ίδιο και η χαρά που σου δίνει να μην αξίζει το ρίσκο 😛

Σιγουρα μιλατε για σαμπουαν, ετσι; 

• Haha 5
Δημοσ.
9 ώρες πριν, lector είπε

Σιγουρα μιλατε για σαμπουαν, ετσι; 

Μου ΄φυγε ο καφές από τη μύτη.🤣

• Haha 3
Δημοσ.
Στις 1/10/2025 στις 9:22 ΠΜ, Morosana είπε

Εγώ παίρνω τις πίσω-πίσω συσκευασίες για να ανοίξω να μυρίσω χε χε χε.

Your move 😁 

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Narayan είπε

Εγώ παίρνω τις πίσω-πίσω συσκευασίες για να ανοίξω να μυρίσω χε χε χε.

Your move 😁 

Τρίτη σειρά και πότε από τη μέση 😛

• Haha 1
Δημοσ.

Εγω λουζομαι μονο με νερο, το μαλλι μου ειναι αριστο ειναι το καλυτερο πραγμα που εκανα στον ευατο μου.

Δεν λαδωνει για τον 4πλασιο χρονο απο ταν εβαζα πανω στο κεφαλι μου σαπουνια. Ειναι γεματο υγεια και πλουσιο χρωμα.

Στις 30/9/2025 στις 4:49 ΜΜ, adminaros είπε

Τα τρία ελαστικά γράφουν 2125

και το ένα 3525

μην σε απασχολει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...